Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.205.599
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
mislioc kaže...

Nadao sam se novom Amd XP Bartonu u obliku Ryzena. To je bio AMD-ov odgovor Intelu i zakucavnje u dno. .

Imao Bartona 2500 ali ne pamtim ga kao rasturača pentiuma 4. Koštao je manje i u gamingu je bio podjednak ali polovnjaci su i dalje preferirali pentium. U principu su bili tu negdje, XP nešto brži ukupno a kupovao se Barton 2500 za nekih soma kuna ako se dobro sjećam ...ali u kvartu smo bili dvojica na bartonu, svi ostali i dalje zadrto na Intelu bez obzira na omjer uloženo/dobiveno.

Fora je kaj su to sve tvorniči delidani procevi, da danas to izbaciš na tržite klinci bi padali u trans

12 godina
mislioc kaže...

Stavrno mi nije bitno koji je procesor u kanti ali ovakav rast po meni je lakrdija.Iskreno sam se nadao da ću kupit moćnog Ryzena...

ajd što lažeš nas, ali što lažeš samog sebe 

13 godina

Kad je napon od 1.75V bio sasvim ok za CPU (XP 2100+) a danas jel dodjes podjes iznad 1.45V daj vodu, daj ovo, daj aparat za gasenje pozara, delid pih 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
13 godina
protjeran
Nitko se tu na forumu ne igra prek 1.4v osim mene, ne spominji svoga overvolt oc boga boga uzalud! Hahaha😂😂😂💪
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
16 godina
XXX kaže...

Svejedno, itel ispada gori od švicarskog sira koji ima rupe namjerno....ovo je ne švicarski sir nego cjedilica za tijesto. Trebali bi spustiti cijene za 50% pod hitno

Ne smije se ni pasta stavit na nj procuri kao sito.Čekamo sljedeče generacije bit će to bolje, uvik se čeka novo stoga nikad ništa nemam to je naš moto.

kradem mine iz minskog polja
13 godina
protjeran
Daj nek netko objasni zakaj su ssd-ovi duplo jeftiniji a ddr ram skoro duplo skuplji, zadnjih par mjeseci cijene ssd-a su se prepolovile prije im je cijena istodobno rasla s rastom ddr-a???lp
13 godina
Kinezi trpaju u mobitele standarno 6gb a ima ih ko riže. Tableti laptopi mini ovaj onaj i eto rama nestane. Grafičke majning pušing itd... Malo i samsung hynix i micron zatvore pipu kažu a nebute vi to tak jeftino kupovali pa toga treba čudo jedno.Kako su kinezi krenuli s tim mobitelima i threadripper će bit kamilica za rendering. Pa jači mi je procesor na ovom mom huawei p10 od ovog siročeta i3 na stolnom.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 18:59 (mislioc).
13 godina
protjeran
Do sad je cijena 8gb rama vec trebala biti na 300kn...kao nafte sve manje pa je skuplja vise nitko ne spominje male zalihe seici pokupovali lamborghinije za 300g unaprijed, sad fali i ruda iz zemlje pa i to sve skuplje kvadrati se prodaju po 5000€ a ne 5€ , zlato takoder sve vrijednije koda ga bacamo u svemir pa ga nestaje, a kriptovalute da ne spominjem....lol, vrijeme da se odselim s zemlje😎lp
16 godina

hardware je sport samo za bogataše ubuduće, a šta češ moračemo onda kao xxx deda lezi udaraj iz kreveta

kradem mine iz minskog polja
13 godina
protjeran
Jbte moje novo racunalo ima 20kg s monitorom a ne vrijedi vise od onog govneta ajfona x od 200g...😝lp
17 godina
Stjepanj kaže...
Daj nek netko objasni zakaj su ssd-ovi duplo jeftiniji a ddr ram skoro duplo skuplji, zadnjih par mjeseci cijene ssd-a su se prepolovile prije im je cijena istodobno rasla s rastom ddr-a???lp

Pali jesu u odnosu na lani, ali uzmi u obzir da su zadnjih godinu-dvije i rasli, a bio je i dolar jači.

Baš sam pogledao za jedan svoj, Patriot Ignite 240GB, u 11/2015 je bio 640 Kn (tada 91 $), lani i preklani je bio preko 800 Kn, u tek zadnjih mjesec-dva su stvarno pojeftinili.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 19:24 (Mladen).
13 godina
E jbg Štef ti bi htio bit i mobilan i brz ali nebi htio platit. Ali kakve krumpirove sreće imaš i taj tvoj ajfon x bi imao najbolji ASIC quality.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 19:24 (mislioc).
13 godina
protjeran
Jedva cekam nove zakrpe, jer izgleda da pogoduju za intel :))
15 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...
Nitko se tu na forumu ne igra prek 1.4v osim mene, ne spominji svoga overvolt oc boga boga uzalud! Hahaha😂😂😂💪

Mislim da je ovo preko 1.4 :)

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
protjeran
Chat tema ljubitelja hardvera

AMD se ne racunalp

15 godina

Evo malo bf1 na low detaljima ali resolution scale sam morao dizati na 132 graficka je bila zesci BN  

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 21:18 (dreadmoore).
8 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Evo malo bf1 na low detaljima ali resolution scale sam morao dizati na 132 graficka je bila zesci BN  

moraš priznati da je moj ryzen3 malo jači od 6700k 

15 godina

Da priznajem cak mi je jos jaca ova poruka eto nemogu vise ni bf1 da igram 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 21:29 (dreadmoore).
8 godina
protjeran

Samo problemi s tim intelom i nvidiom, otkad sam uzeo ryzen3 1200 i rxicu preporodio sam se 

13 godina
lav1000 kaže...

Samo problemi s tim intelom i nvidiom, otkad sam uzeo ryzen3 1200 i rxicu preporodio sam se 

Pa skužio sam odmah da si na Ryzenu vidim da si non stop offline. Jesi probo rame na 2133mhz  cl 22 62 74 74 320 ?

Ako nejde stabilno i stalno se ruši probaj novi bios navodno boota na 2400mhz XMP ako imaš one kitove od G Skilla na 4600mhz.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 22:36 (mislioc).
8 godina
protjeran
mislioc kaže...
lav1000 kaže...

Pa skužio sam odmah da si na Ryzenu vidim da si non stop offline. Jesi probo rame na 2133mhz  cl 22 62 74 74 320 ?

Ako nejde stabilno i stalno se ruši probaj novi bios navodno boota na 2400mhz XMP ako imaš one kitove od G Skilla na 4600mhz.

evo da dođu šaman i rabin pa će oni to probati još malo utegnuti 

13 godina
Evo baš si slažem neki HTPC za filmove i poneku igru tipa Duke Nukem 3d. Ja sam si to ovako zamislio ryzen 2700x vega 64 nitro 4gb ddr4 2133 ali me muči kaj nemogu nać napajanje od 10 kilovata. Vidim da su u dućanima sva napajanja oko 1.2 kilovata max. Pa ako neko ima neki savjet.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.5.2018 23:33 (mislioc).
13 godina
Stjepanj kaže...

Zamisli da otkljucaju novog pentiuma, ja kontam da bi ga ti nafrljao na 6ghz 

13 godina
protjeran
chaselol kaže...
Stjepanj kaže...

Zamisli da otkljucaju novog pentiuma, ja kontam da bi ga ti nafrljao na 6ghz 

evo ansha je rekao da ce moj skor skinuti s nekim i3

https://valid.x86.fr/si9aj6

...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 0:28 (Stjepanj).
13 godina

Ne zna on OC 

A za taj OC

...

17 godina
mislioc kaže...
Evo baš si slažem neki HTPC za filmove i poneku igru tipa Duke Nukem 3d. Ja sam si to ovako zamislio ryzen 2700x vega 64 nitro 4gb ddr4 2133 ali me muči kaj nemogu nać napajanje od 10 kilovata. Vidim da su u dućanima sva napajanja oko 1.2 kilovata max. Pa ako neko ima neki savjet.

Pogresan procesor si stavio jer ryzen je sta se tice potrosnje efikasniji od intela, tak da slobodno intel ubaci 

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
protjeran
mislioc kaže...

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.5.2018 7:28 (lav1000).
17 godina

Sta to koristis za napajanje svog cpu, ajde znamo da trosi taj intel ali ne treba pretjerivati

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
8 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Sta to koristis za napajanje svog cpu, ajde znamo da trosi taj intel ali ne treba pretjerivati

Moj klokani ryzen3 isto voli povuci, a rxica pogotovo... pokusavam doci na optimum performansi, 1dec lože/1 fps, ici ce to 

15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

evo ansha je rekao da ce moj skor skinuti s nekim i3  

https://valid.x86.fr/si9aj6

...

Nema tu score-a sinko, score-ovi su u benchmarcima... A i vidim da je to neki i1? 1 core 1 thread 

Ja bar imam plocu koja ne smanjuje score-ove sta je veci OC...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice