Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.368.509
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
war3_tft kaže...

Zakon su mi ovi tu i td, vidis ih da vrebaju, a kad trebaju nesto reci onda corak. 

Cestitam postao si luci 2.0

ne vidis dalje od svog nosa i ne prihvacas tudja misljenja/komentare, jos da pocnes u teretanu ici i kaciti slike, ne bi bilo ni razlike 

Jedna pjesma prilici prilici

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 15:31 (chaselol).
18 godina
odjavljen
Chat tema ljubitelja hardvera

Jučer smo utvrdili da je i5 8400 samo 10 fpsa bolji od privjeska, da i7 8700k klokan na 5.0 jedva drži 40 fpsa u igri staroj 10 godina (sigurno je problem u patchu), a danas da je Tomica proglasio Rižu ultimativnim gamerskim strojem...ha ha Bože zašto im to radiš  

9 godina
protjeran
Shockwave kaže...

Odmah se sjetim Luce i njegovog 60 hz monitora , toliko je brijao na te frejmove, gaming, brzinu procesora itd, a monitor mu na 60 hz .

to je bio rijetko viđen i pogođen balans

9 godina
protjeran
XXX kaže...

Jučer smo utvrdili da je i5 8400 samo 10 fpsa bolji od privjeska, da i7 8700k klokan na 5.0 jedva drži 40 fpsa u igri staroj 10 godina (sigurno je problem u patchu), a danas da je Tomica proglasio Rižu ultimativnim gamerskim strojem...ha ha Bože zašto im to radiš  

zaključili smo da prenisko držiš tabure pa ti premalo krvi tj. kisika dođe do mozga zadnjih par dana 

14 godina
protjeran
toxic kaže...

BTW to je još jedna dogovorena/ ne dogovorena stvar koju su prodali "nama gejmerima" GSYNC jer eto koji racku cemo mi raditi tj. optimizirati igre da rade stabilno na 144fpsa vec cemo ih portati s konzola a ovi nek se snalaze i iz zakvih radnji je dosao nas gsync

Svi koji misle da je freesync besplatan se takoder grdo varaju, samo nije skup... a naplacuje se kroz razne reklame i benificije odredenog monitor i to ga prodaje..

Da se vise igara optimizira npr preko Vulkana puno bi to ljepse bilo. Ne zelim ulaziti u teorije zavjere i ono malo koliko znam o Vulcanu je da je potrebno vise "truda" da bi se napravila igra u njemu pa je to najveci argument zasto ne Vulkan, ali osobno mi je malo cudno da je izbaceno toliko malo igara na Vulkanu koji bi dosta dobro rijesio probleme koje si spomenuo...

Sto se freesynca tice on se trenutno "naplacuje" urnebesnim cijenama Vega kartica, ja cekam i cekam da se cijene Vege malo smire, al sve mi se cini da cu se jos nacekati. 

17 godina
XXX kaže...

Sve su to zapravo igre velikih tj igre mačka i miše (ne Tom&Jerry-a) a mi smo miševi. Love nas love dok nas ne upecaju.

Neki nikad ne budu upecani ali 95% i više njih uvijek.

Evo meni skoro prodali wireless kucno kino jer eto moram razvlacit zice po stanu i sve to grdo izgleda, dok nisam skuzio da bezicno kucno kino zapravo nije bezicno a ono koje je bi me bacilo u bankrot :)

14 godina
protjeran

A ima nesto i u gustu. 

chaselol kaže...

Cestitam postao si luci 2.0

ne vidis dalje od svog nosa i ne prihvacas tudja misljenja/komentare, jos da pocnes u teretanu ici i kaciti slike, ne bi bilo ni razlike 

Nisam vec dugo, al bas krecem, moram prvo funnyja pitati za plan treninga, prehrane i opasne spike. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 15:47 (war3_tft).
17 godina

Pitanje je zapravo koliko si zadovoljan/ sretan i koliko dugo..

Eto ja sam znao ili još uvijek znam kupiti dosta skupo i toliko sam sretan ta bi bilo bolje da ne kupujem više ništa..

Dakle ako nemaš osjecaj zadovoljstva/ srece s tim "guštom" ,doslovno bacen novac.

14 godina
neaktivan
toxic kaže...

Pitanje je zapravo koliko si zadovoljan/ sretan i koliko dugo..

Eto ja sam znao ili još uvijek znam kupiti dosta skupo i toliko sam sretan ta bi bilo bolje da ne kupujem više ništa..

Dakle ako nemaš osjecaj zadovoljstva/ srece s tim "guštom" ,doslovno bacen novac.

Ja sam za mob iskeširao preko 7000 kn, još sam si kupio i masku od 120 kn. Nakon što sam ga kupio svaki idući dan sam ga sve manje koristio i sada ga koristim u tolikoj mjeri da bi mi bio dovoljan i nokia 3310. OK dobro dođe ponekad njegova kvalitetna kamera pa da bolje podijelim na internetu izlet s familijom , ali mislim da se to može i s puno jeftinijim mobitelom, i dati toliki novac samo za poneko slikanje je gluposti i bačen novac. Tako i za sve druge stvari, volim potrošiti dosta na njih zbog 2-3 dana osjećaja sreće koliko traju, i nakon toga mi sve to dosadi i shvatim da ne koristim ni 40% njihovih mogućnosti i da bi bilo bolje da sam taj novac potrošio na nešto drugo npr žene (ženu) .

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima
13 godina
Shockwave kaže...

Ja sam za mob iskeširao preko 7000 kn

Šta to može biti na tom uređaju da vrijedi 7.000kn?

Mislim svako troši koliko na što želi, sve 5, ali nema šanse da je sad taj uređaj toliko bolji od nekog koji dođe 2-2.500kn da opravda tih 4.5-5.000kn više.

14 godina
neaktivan
ibme74 kaže...
Shockwave kaže...

Mislim svako troši koliko na što želi, sve 5, ali nema šanse da je sad taj uređaj toliko bolji od nekog koji dođe 2-2.500kn da opravda tih 4.5-5.000kn više.

Ništa zato mi je i žao, koristim vrlo mali broj njegovih mogučnosti, i te mogučnosti imaju i puno jeftiniji uređaji.

17 godina
ibme74 kaže...
Shockwave kaže...

Evo ja sam sebi uzeo prije par dana lg v30 novi preko 4000 kn košta.

Razlog zašto on a ne neki jeftiniji je bila prvenstveno kamera i fotic a zatim sve ostalo.

Imao sam ja budget mobitele do sada xiamije i slicno tome i uvijek kada sam negdje bio i okionu faking fotku tj. mislio sam da je dobra dobio sam bananu na razvijanju.

Pa sam se zaletio kupit fotic jer eto i neki losiji fotic daje bolje od boljeg smartphonea kada sam skuzio da u racku i sve ali u tim posebnim trenucima ja fotic nemam pokraj sebe a mob izbacim i okinem i dobim dobru fotku/video.. Stabilizacija videa, snimanje i fotografiranje u low light okruzenju, zvuk koji snimis a da ti je baterije koliko toliko dobra košta u ovim trenucima a meni vrijedi.

13 godina

Ma dobro, eto tebi uredjaj sluzi kao smartphone i fotic, nisi uzeo fotic od 2.000kn i mob od 2.000kn nego si uzeo mob sa odlicnom kamerom, i hajde jos 4.000kn i nekako ma da je i to puno ako ti je mob cisto za surfanje, komunikaciju i da oplis neku fotku tu i tamo, ali 7-8 tisuca za mob... Uf...

17 godina
ibme74 kaže...

Ma dobro, eto tebi uredjaj sluzi kao smartphone i fotic, nisi uzeo fotic od 2.000kn i mob od 2.000kn nego si uzeo mob sa odlicnom kamerom, i hajde jos 4.000kn i nekako ma da je i to puno ako ti je mob cisto za surfanje, komunikaciju i da oplis neku fotku tu i tamo, ali 7-8 tisuca za mob... Uf...

Slažem se puno je ali na zalost nisam mogao jeftinije proc...

Da pace slow motion video je usrane kvalitete ima mono zvucnik itd...

A to dvoje bih platio jos 1000kn vise

17 godina

Vidim da se lavić, ili micek neznam sad, te napumpanog glasnogovornik ware, rugaju iz decka kaj voli ici u teretanu,

a onom Šupidijusu ili kak vec, se uvlacili u pak. 

Lik frknuo sa teme i foruma pa se sad dvojica cak trojica guraju na mjesto glavnog redikula.. Zanimljivo...

(G)jokaCRO ingame
14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Vidim da se lavić, ili micek neznam sad, te napumpanog glasnogovornik ware, rugaju iz decka kaj voli ici u teretanu,

Lik frknuo sa teme i foruma pa se sad dvojica cak trojica guraju na mjesto glavnog redikula.. Zanimljivo...

djeca...

16 godina
funny games kaže...

Sjedni 5 ratnice 7.firefox bojne hahaha

evo da se predstavim  1.pp(g).5pbr.2sat.3vod.4.dst.dst.p.s.M.B....

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 17:15 (dreadmoore).
16 godina
protjeran

Ja da biram sad izmedju 8700K i 2700X, isao bi na 2700X jer uz igranje ponesto i izrenderam pa eto. Al ovo s Toms hardwarea je ocigledno placeni oglas i nista drugo. Totalna nelogicnost - kazu bolji je ryzen jer je jako blizu 8700K performansama a dobijes solidan hladnjak, al zaborave spomenut da su, kako bi bili blizu 8700K, koristili ram koji je od "normalnog" skuplji toliko da za razliku kupis 240 AIO. Nigdje veze...

Da nekazemo da onda s tim AIO-m clockas 8700K za 15%+ dok je 2700X vec na maksimumu sta se gaming performansi tice. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.5.2018 17:37 (ansha).
13 godina
neaktivan

Jebes pc i sve titane, kad na njima ne mozes igrati ovakve naslove 

16 godina
protjeran
chaselol kaže...

Jebe nas se za takve naslove, ovo je tema ljubitelja hardwarea. Imas PS4 temu pa tamo o tome meljite, mislim da se tema zove "Sirotinjo i bogu si teska" 

17 godina
chaselol kaže...

To je istina, prvi dio prosao ali racunaj da ekipa koja ima za titana kupi i ps4 pro s svim ekskluzivama zajedno ako to zaista zeli :)

btw bas gledam i ne sjecam se ukljucujuci sve koznole koje posjedujem ili sam posjedovao a da sam uzivao ko trenutno na pc ekskluzivi Battletech. ansha ako ti se svidio Xcom ovo ce ti biti mozda jos bolje :)

18 godina
odjavljen
ansha kaže...
chaselol kaže...

Jebe nas se za takve naslove, ovo je tema ljubitelja hardwarea. Imas PS4 temu pa tamo o tome meljite, mislim da se tema zove "Sirotinjo i bogu si teska" 

Zato i igraš konzolaške portove

16 godina
protjeran
XXX kaže...
ansha kaže...
chaselol kaže...

Zato i igraš konzolaške portove

Pa salim se ja malo, al osobno bi puno vise igara izgubio nego bi dobio kad bi bio na konzoli, neki zanrovi jednostavno nisu, niti ce biti, za konzole.

9 godina
protjeran
Shockwave kaže...

Uozbilji se

evo sad kad si ti rekao, odmah ću se popraviti i bit ću dobar 

16 godina
chaselol kaže...

Jesi zainteresiran za deal ako ti je drazi ps4 javi se u pp pa da se dogovorimo i sve sto te zanima 

AMD AntiBoy
14 godina
protjeran
red_bull kaže...

Ne rugamo se mi funnyju radi teretane vec zbog svega ostalog, zalosno da se to nekome mora uopce pojasnjavati. 

Sto se Lucija tice kolko smo se puta s njim znali prepirati pa i posvadati, al je covjek barem imao argumente, pokopao ga je jedino njegov "osebujan stil".

I da je on ostao opet je potrebna cijela bojna da se bori protiv gnjusne kolicine dezinformacija i gluposti koje se plasiraju na dnevnoj bazi.  

13 godina
neaktivan
ansha kaže...
chaselol kaže...

Tupson, PS4 je vrlo dobar i mocan komad hardvera 

13 godina

Hahaha strasno vam je ruganje.da ste neko i nesto onda bi se i uvrijedio ali kad vidim ko ste i sta ste zapravo mi je drago sta vam popunim siromasan zivot pokusajima ruganja da si nadopunite vlastite komplekse.pogledajte koliko pricate o meni dok sam ja vani medju ljudima u stvarnom zivotu.cijeli dan na forumu ne micete se 

9 godina
protjeran

evo dodatne edukacije na temu: Intel Coffe Lake, šamaranje ryzena u gamingu 

evo napravio benchmark BF1 Monte Grappa, conquest na slici, a evo i kratki video Amiens, koji je jedna od zahtjevnijih mapa u igri

kratki zaključak, kava, čak i ovaj middle segment, je za ryzen,  klokan neznam kako, sa memorijom 3800 cl15 nešto ala tehnologija putovanja kroz vrijeme, kondenzator fluksa 

ajmo ekipica razuvjerite nas da nismo u pravu, čekamo "argumente" 

13 godina
neaktivan

Smaras lavice, smaras.....

Nebitan si k'o ovaj dodatni zvucnik od Logitecha 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice