Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.282.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Ryzen CPU

paškec ne bacaj se va more,  ne daj se 

ne more tvoga i7 nitko pobijedit 

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 15:24 (dery).
17 godina
odjavljen
Re: AMD Ryzen CPU
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

Pa ono, čini mi se da bi mogli s time ispolirati i usavršiti općenito platformu.

A kaj sad ne valja ?

To još neznamo.

Pa zašto onda zanimati se za +? Možda onda bolje pričekati AM5?

17 godina
XXX kaže...
skorvy kaže...

Kad će AM4+?

Zakaj pitaš?

Iz dosade, pa onda namjerno postavlja bezvezna trolasta pitanja.

17 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

To mi jasno, samo sam želio i njega dovesti do tog stanja svijesti 

13 godina
odjavljen
XXX kaže...

Ja ne trolam.. ..ne više nego vi. Jer vi ste već sigurni da je to najbolji procesor/i na svijetu, a tek se zagrijavaju trake za proizvodnju.

SkorvY
17 godina
odjavljen
skorvy kaže...
XXX kaže...

Ja ne trolam.. ..ne više nego vi. Jer vi ste već sigurni da je to najbolji procesor/i na svijetu, a tek se zagrijavaju trake za proizvodnju.

Pa ak ne trolaš onda podjeli sa nama saznaja o problemima koje će + socket trebati riješiti u odnosu na ovaj vulgaris. Di ti je + ako ikada i izađe. Ako pratiš onda znaš da izlaze1.0, 1.1, 1.2 itd revizije ploča za isti socket kao i nadogradnje biosa. Ako bude problema, a to su problemi koje imaju svi i uvijek, rješavati će se u hodu na istom socketu.

16 godina
AMD Ryzen CPU

I tako anshin komp ide u ruke...

kradem mine iz minskog polja
17 godina
skorvy kaže...
XXX kaže...

Poslovno bi to bilo jako lose da se trake za proizvodnju tek sad zagrijavaju..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
14 godina
AMD Ryzen CPU

Uff sva ka čast za AMD,ovo bude dobro uzdrmalo trzište procesora,nisam se ovome nada!!

AUDIOFIL
17 godina
skorvy kaže...
XXX kaže...

ma to mi tako spikamo..

da je najbolji proc na svijetu koliko znam nije nitko tvrdo.... samo nasa nadanja da je AMD napravio jedana ogroman lijep posao, uz obostrano zafovoljstvo  i intela i amd-a pa i nas potrosaca (najbolji proc koji

mozda mozemo reci da je Ryzen najbolji CPU koji je dosad AMD napravio , imas pravo , ali najbolji na svijetu... ma na ja !

samo da natrknem . posto sam nagluha osoba moj slusni aparat ima najbolji zvucni CPU :) ... ZA13 dugmasta baterija... pojma nema koji bi mu bio TDP. koji takt. koliko jezgra ,, ali svakako je bolji....pomaze covjeku u nevolji....ali to je druga prica....

oddje su sva nadanja pisana , sto bismo htjeli.... a ne tvrdimo ono sto si mislio....

svako dobro

-->-->--@
17 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Posjetio sam web stranice proizvodjaca maticnih ploca, na niti jednoj stranici nema nikakve najave o novom socketu....

13 godina
protjeran
Maksimus kaže...

Posjetio sam web stranice proizvodjaca maticnih ploca, na niti jednoj stranici nema nikakve najave o novom socketu....

onda ga najvjerojatnije nece ni biti

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

onda ga najvjerojatnije nece ni biti

Odem nesto na amazon provjerit dok skidam mape za BF4, kad ono...
prva maticna vec u prodaji , sa RAM i APU.... za socket AM4

https://www.amazon.de/A12-9800-A320M-C-Mainboard-Aufr%C3%BCstkit-Aufr%C3%BCstset/dp/B01NCEIJ04/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1487515507&sr=8-1&keywords=am4+prozessor

14 godina
dreadmoore kaže...

Ma ako je svo ovo kako stavri stoje ja cu ici na 1700x on mi je nekako najprihvatljivi sa cijenom ovo ispod i netreba ni gledati.

Koliko seruckaš po AMDu nebi me čudilo da zalijepe tvoju sliku na pakiranje svakoga AMD procesora a ispod stave tekst if this guy wants our processor give him Intel instead :D

17 godina
-->-->--@
17 godina
neaktivan

biostara se nisam ni sjetio... hvala ti :)

15 godina
zoharbizo kaže...
dreadmoore kaže...

Ma ako je svo ovo kako stavri stoje ja cu ici na 1700x on mi je nekako najprihvatljivi sa cijenom ovo ispod i netreba ni gledati.

Koliko seruckaš po AMDu nebi me čudilo da zalijepe tvoju sliku na pakiranje svakoga AMD procesora a ispod stave tekst if this guy wants our processor give him Intel instead :D

Normalno da cu srati po amdu kad su zadnjih 10 godina uvjek sranje napravili ovo ih mozda izvuce iz govana ako naprave dobar posao.Postao si pravi proljev sa tim tdovima ti jakovp, fanboy chaselol dabar solta, frozen throne  itd da vas usput nabrojim maloprije nisam htio. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 16:16 (dreadmoore).
14 godina
AMD Ryzen CPU

Hahahah nema mi ništa draže nego ti zalijepiti TD, da mogu i više bi ih :DD

Najaktivniji si po pitanju besmislica i dezinformacija.

ansha jesi upakirao 5820K PC :D

17 godina
neaktivan
Stjepanj kaže...

po cpu-z ispada da taj Ryzen ima ipc ranga Skylake:

evo 6600k@3.6ghz

dakle multy za ravno 2x veci kod Ryzena

ako netko oce jeftino golden primjerak 6600k bacite pm!lp

http://www.planet3dnow.de/vbulletin/threads/426871-AMD-A12-9800-auf-ASUS-A320M-C-mein-User-Review-dieses-Bundles-fuer-rd-200-Euronen

za overclockiranim 6600k, ne zaostaje puno novi APU kojem nije dignuta frekvencija

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 16:20 (Maksimus).
14 godina
AMD Ryzen CPU

Realno, zaostaje dosta.

15 godina
zoharbizo kaže...

Hahahah nema mi ništa draže nego ti zalijepiti TD, da mogu i više bi ih :DD

Najaktivniji si po pitanju besmislica i dezinformacija.

Ej neznam znas li onu narodnu poslovicu a prepostavljam da neznas cim se pametan stidi budala se ponosi pa tako i ti sa tim tdovima

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 16:31 (dreadmoore).
14 godina
AMD Ryzen CPU

Još malo i forum će se crveniti, Ryzen i Vega.

BTW kolega, dam ti ja i TU ali kad složiš smislen post poduprt činjenicama.

17 godina
Maksimus kaže...
Stjepanj kaže...

po cpu-z ispada da taj Ryzen ima ipc ranga Skylake:

evo 6600k@3.6ghz

dakle multy za ravno 2x veci kod Ryzena

ako netko oce jeftino golden primjerak 6600k bacite pm!lp

http://www.planet3dnow.de/vbulletin/threads/426871-AMD-A12-9800-auf-ASUS-A320M-C-mein-User-Review-dieses-Bundles-fuer-rd-200-Euronen

za overclockiranim 6600k, ne zaostaje puno novi APU kojem nije dignuta frekvencija

i5 6600k ima preko 40000 cpu queen na 4.4ghz, a ovaj nema ni 20000 na 4.2ghz a tebi to nije puno, svasta

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Ništa posebno, ima performanse malo veće od nabrijanog fx-4xxx. Čekamo review prvog 4 jezgrenog zena, da vidimo kako se overclocka i može li parirati i5 i i7 za manje pare :)

http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
16 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Neki se poveselili da mi ode komp :)

Napisao sam da cu ga dat onome ko me skine u cinebenchu sa Ryzenom, dakle kad netko sa foruma sa bilo kakvim Ryzenom napravi vise od 2030cb :-)

8 godina
protjeran
ansha kaže...

Napisao sam da cu ga dat onome ko me skine u cinebenchu sa Ryzenom, dakle kad netko sa foruma sa bilo kakvim Ryzenom napravi vise od 2030cb :-)

Sa cijenom procesora i ploče kao kod tebe (kada su izašli).

17 godina
ansha kaže...

Fali još sitna napomena na koju se to konfu odnosi, al eto, kod nas ionako više nisu potrebne fusnote ... ali tko zna, možda bude i dual-CPU ploča za Ryzena :)

16 godina
protjeran
Mladen kaže...
ansha kaže...

Fali još sitna napomena na koju se to konfu odnosi, al eto, kod nas ionako više nisu potrebne fusnote ... ali tko zna, možda bude i dual-CPU ploča za Ryzena :)

Normalno da fali napomena, ne bi bilo zanimljivo inace :)

Nije dovoljna ploca, probaj dva i7 stavit u dual socket plocu pa javi kako radi..

8 godina
protjeran
ansha kaže...
Mladen kaže...
ansha kaže...

Normalno da fali napomena, ne bi bilo zanimljivo inace :)

Nije dovoljna ploca, probaj dva i7 stavit u dual socket plocu pa javi kako radi..

Koliko dobiješ cb kada testiraš dva procesora?

16 godina
protjeran
AMD Ryzen CPU

Pa tih 2030cb..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice