Pozdra.
Kako bih mogao na Windows 7 na kojem imam 2 naloga , jedan je moj, administratorski, a drugi od mog sincica, da mu onemogucim u njegovom nalogu pristup odredjenim folderima i diskovima?Neki softver postoji ili se moze u samim Windowsima?
Pozdra.
Kako bih mogao na Windows 7 na kojem imam 2 naloga , jedan je moj, administratorski, a drugi od mog sincica, da mu onemogucim u njegovom nalogu pristup odredjenim folderima i diskovima?Neki softver postoji ili se moze u samim Windowsima?
Odeš na contol panel----bit locker----odaberi disk---- upiši password i to je to. Ali nisam siguran
Pazi, ja ne bih zakljucavao foldere i diskove sa bitlockerom i passworidam, jermislim da bih time i sebe gjnavio.Ja bih zelio da u njegovom accountu to bude onemoguceno.Prije finalne verzije Win 7, postojao je PC Safeguard kao opcija u user account-ima, koja je u finalu , cini mi se izbacena jer kod mene je ne vidim.Pomocu toga je bilo moguce u razlicitim accountima onemogucavati pristup oderedjenim diskovima i fajlovima.E tako bi m i nesto trebalo.
Samo napravi da su ti tvoji folderi private i nitko ih ne vidi osim tebe. Znači, sve što je user "1" napravio, user "2" ne vidi. Na istu foru u sharingu foldera diskova onesposobi pristup svima osim svom accu. Za točan postupak čekaj nekog sa Win7, ja sam na XP.
Eh, ako neko zna kako mogu na semici to uraditi , zahvalan bi bio......ili neki software koji to radi..