Zabrana pristupa disku

poruka: 5
|
čitano: 1.162
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zabrana pristupa disku

Pozdra.

Kako bih mogao na Windows 7 na kojem imam 2 naloga , jedan je moj, administratorski, a drugi od mog sincica, da mu onemogucim u njegovom nalogu pristup odredjenim folderima i diskovima?Neki softver postoji ili se moze u samim Windowsima?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zabrana pristupa disku

Odeš na contol panel----bit locker----odaberi disk---- upiši password i to je to. Ali nisam siguran

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zabrana pristupa disku

Pazi, ja ne bih zakljucavao foldere i diskove sa bitlockerom i passworidam, jermislim da bih time i sebe gjnavio.Ja bih zelio da u njegovom accountu to bude onemoguceno.Prije finalne verzije Win 7, postojao je PC Safeguard kao opcija u user account-ima, koja je u finalu , cini mi se izbacena jer kod mene je ne vidim.Pomocu toga je bilo moguce u razlicitim accountima onemogucavati pristup oderedjenim diskovima i fajlovima.E tako bi m i nesto trebalo.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Zabrana pristupa disku

Samo napravi da su ti tvoji folderi private i nitko ih ne vidi osim tebe. Znači, sve što je user "1" napravio, user "2" ne vidi. Na istu foru u sharingu foldera diskova onesposobi pristup svima osim svom accu. Za točan postupak čekaj nekog sa Win7, ja sam na XP.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Zabrana pristupa disku

Eh, ako neko zna kako mogu na semici to uraditi , zahvalan bi bio......ili neki software koji to radi..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice