Evo ovako...na xfire-u mi pise da mogu u 5 communities-a a ja sam u samo 2 klana jel ima tu kako rijesenje ?
Xfire problem
- poruka: 11
- |
- čitano: 3.465
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nisi napisao sta bi ti sad s tim sto mozes u 5 klanova a samo si u 2
pa da mogu jos u klanove
jesi poslao apply i jesu te prihvatili...to moras bit siguran
jesi poslao apply i jesu te prihvatili...to moras bit siguran
neki clanovi na xfire imaju da sam se odma učlaniš.. bez ikakvog upita... a to ima večina clanova... i zar nije dosta bit u 1 clanu??
Ako nije problem stavi link od svog profila, slažem se s onima gore što kažu da te nisu potvrdili a to znači, da li sam tražio da uđeš u clan ili ti je došla obavijest na mail i u sam program da te netko pozvao.
Koliko sam je upućen možeš biti u 5 communitija, znači ne samo klanova, već teamova i...
EDIT: Da ne bi neko krivo shvatio u 5 društava( da se tako slikovito izarzim) ukupno možeš biti :).
imam 2 klana...jedan je od mog frenda a jedan je od mene...ja bi htjeo da budem jos bar u jednom klanu al mi pise ovo kad ocu da udem u neki klan..You are already in 5 Core communities and cannot join more.A imam samo 2 communtrija !
Idi na xfire.com, logiraj se, klikni na COMMUNITIES i u gornjem desnom uglu bi trebalo pisati Pending applications (lijevo od toga su svi communitiji u kojima si), pa bi po nekoj logici kod tebe trebale biti tri. Revokaj ih sve i nakon toga bi trebao moći ući u klanove i sl. Ako ni to ne radi obrati se na njihov službeni forum, oni su valjda pametnij .
Dolje na slici je, kako bi to trebalo izgledati.
hvala puno rijesio sam problem...!
neznam bas jel ovo problem al jel moguce da kad pokrecem xfire na win7 mi uvijek pise dal zelim dopustiti taj program, tako neš
neznam bas jel ovo problem al jel moguce da kad pokrecem xfire na win7 mi uvijek pise dal zelim dopustiti taj program, tako neš
ja imam win 7 i to ce ti za sve kad pokreces upitati ali imas desno dole always perform chek ili tako nes...i makni kvacicu odatle pa nece vise to dolazit