Pozz
Želio bih gledati film na svom dvd playeru a ne na kompu ali kako staviti prijevod da mi ga player učita(skidam zasebno film ,a zasebno subtitlove)
Hvala
Pozz
Želio bih gledati film na svom dvd playeru a ne na kompu ali kako staviti prijevod da mi ga player učita(skidam zasebno film ,a zasebno subtitlove)
Hvala
Imaš jedan program,ConvertXtoDVD. Otvoriš film i dodaš titlove,te samo spržiš na DVD.
Imaš jedan program,ConvertXtoDVD. Otvoriš film i dodaš titlove,te samo spržiš na DVD.
Probao sam i prije sa tim programom i ne može?
Možda ako možeš detaljnije objasniti kako to napravti?
Reci ovako:
- jel skidaš DVD format ili AVI/divx?
ako skidaš divx onda nazovi video i titlove istim imenom;
a ako ne možeš gledati divx na svom dvd playeru, onda imaš program - convertiXtoDVD koji će ti prepoznati i titlove koji su u istom folderu kao i film.
Bit ću još malo on-line pa ako ti nešto nije jasno - pitaj
Kao što je dncrmt rekao, najbolje i najjednostavnije rješenje je VSO-ov ConvertXtoDVD. Pripazi da ti se titlovi slažu sa filmom (Subtitle Workshop), te da u postavkama ConvertXtoDVDa staviš kvalitetu uratka na maksimalnu veličinu DVD-a (ako želiš dobru kvalitetu).
Znači:
Reci ovako:
- jel skidaš DVD format ili AVI/divx?
ako skidaš divx onda nazovi video i titlove istim imenom;
a ako ne možeš gledati divx na svom dvd playeru, onda imaš program - convertiXtoDVD koji će ti prepoznati i titlove koji su u istom folderu kao i film.
Bit ću još malo on-line pa ako ti nešto nije jasno - pitaj
Skidam avi format!
Pa kad otvoriš video datoteku prikazat će ti se opcije videa.Malo razgranaj opcije i vidjet ćeš "Podnaslov"ili "Subtitles".Desni klik na njega i dodaj titlove.Mislim da moraju biti u .SRT formatu.
Probat ću,Zahvaljujem!
evo ovako:
titlove najprije provjeri, jesu li dobro vremenski podešeni itd.
preimenuj file da se zove isto kao i video file
ja imam convertXtoDVD 3;
odeš na File - Add video files - odabereš video file
klikneš na [+] na Titleset, odeš dole na source files i vidiš da je povukao i video file i titlove
Klik na convert i to je to :D
Pa kad otvoriš video datoteku prikazat će ti se opcije videa.Malo razgranaj opcije i vidjet ćeš "Podnaslov"ili "Subtitles".Desni klik na njega i dodaj titlove.Mislim da moraju biti u .SRT formatu.
da, obavezno - srt ili sub
Imam jedan problem sve sam točno napravio sa gore navedenim programom i kada gledam fil uvijek mi bude poruka
KUPI KLJUČ DA MOŽEŠ BEZ OVE PORUKE KONVERTIRAT.Kako to rješiti (naravno bz da kupim kljč), ako ne da li možda postoji koji drugi program koji isto to radi?
HVala