Stavljanje titlova na DVD?

poruka: 12
|
čitano: 7.271
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozz

Želio bih gledati film na svom dvd playeru a ne na kompu ali kako staviti prijevod da mi ga player učita(skidam zasebno film ,a zasebno subtitlove)

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imaš jedan program,ConvertXtoDVD. Otvoriš film i dodaš titlove,te samo spržiš na DVD.

alrighty then

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Stavljanje titlova na DVD?
dncrmt kaže...

Imaš jedan program,ConvertXtoDVD. Otvoriš film i dodaš titlove,te samo spržiš na DVD.

Probao sam i prije sa tim programom i ne može?

Možda ako možeš detaljnije objasniti kako to napravti?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 18:58 (Ludak).
17 godina
neaktivan

Reci ovako:

- jel skidaš DVD format ili AVI/divx?

ako skidaš divx onda nazovi video i titlove istim imenom;

a ako ne možeš gledati divx na svom dvd playeru, onda imaš program - convertiXtoDVD koji će ti prepoznati i titlove koji su u istom folderu kao i film.

Bit ću još malo on-line pa ako ti nešto nije jasno - pitaj

Never interrupt your enemy when he is making a mistake. Napoleon Bonparte
16 godina
neaktivan

Kao što je dncrmt rekao, najbolje i najjednostavnije rješenje je VSO-ov ConvertXtoDVD. Pripazi da ti se titlovi slažu sa filmom (Subtitle Workshop), te da u postavkama ConvertXtoDVDa staviš kvalitetu uratka na maksimalnu veličinu DVD-a (ako želiš dobru kvalitetu).

Znači:

1. Nazvati dati titlu i filmu isti naziv (s tim da je titl .srt ili .sub, a video .avi ili .mp4). Na primjer "Video.avi" i "Video.srt" u istom folderu.
  2. Downloadati Subtitle Workshop i pod Adjust namjestiti početak prve rečenice i kraj zadnje. Usnimiti.
  3. "Kupiti" ConvertXtoDVD i podesiti željene postavke.
  4. Učitati video datoteku (ako je titl istog naziva kao i video datoteka, program će automatski učitati i titl, možeš provjeriti pod "Subtitle stream" ili slično).
  5. Kliknuti na Convert.
  6. Kada konverzija završi, gotov film u DVD formatu će se nalaziti u (najčešće, moguće promjeniti u postavkama) u folderu "ConvertXtoDVD" u My Documents.
Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 19:08 (Random.).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
SZKlemen kaže...

Reci ovako:

- jel skidaš DVD format ili AVI/divx?

ako skidaš divx onda nazovi video i titlove istim imenom;

a ako ne možeš gledati divx na svom dvd playeru, onda imaš program - convertiXtoDVD koji će ti prepoznati i titlove koji su u istom folderu kao i film.

Bit ću još malo on-line pa ako ti nešto nije jasno - pitaj

Skidam avi format!

16 godina
neaktivan

Pa kad otvoriš video datoteku prikazat će ti se opcije videa.Malo razgranaj opcije i vidjet ćeš "Podnaslov"ili "Subtitles".Desni klik na njega i dodaj titlove.Mislim da moraju biti u .SRT formatu.

alrighty then

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

Pa kad otvoriš video datoteku prikazat će ti se opcije videa.Malo razgranaj opcije i vidjet ćeš "Podnaslov"ili "Subtitles".Desni klik na njega i dodaj titlove.Mislim da moraju biti u .SRT formatu.

Probat ću,Zahvaljujem!

17 godina
neaktivan

evo ovako:

titlove najprije provjeri, jesu li dobro vremenski podešeni itd.

preimenuj file da se zove isto kao i video file

ja imam convertXtoDVD 3;

odeš na File - Add video files - odabereš video file

klikneš na [+] na Titleset, odeš dole na source files i vidiš da je povukao i video file i titlove

Klik na convert i to je to :D

17 godina
neaktivan

da, obavezno - srt ili sub

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 19:14 (SZKlemen).
16 godina
neaktivan

Imam jedan problem sve sam točno napravio sa gore navedenim programom i kada gledam fil uvijek mi bude poruka

KUPI KLJUČ DA MOŽEŠ BEZ OVE PORUKE KONVERTIRAT.Kako to rješiti (naravno bz da kupim kljč), ako ne da li možda postoji koji drugi program koji isto to radi?

HVala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MB ASUS P5K, C2D E6420, Radeon X1950PRO, DDR2 3GB 800MHz Transcend, 19"SamsungSM 932BF, Antec Sonata III-EC Midi
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice