Reinstaliranje OS-a

poruka: 128
|
čitano: 33.777
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Reinstaliranje OS-a

ja ni neznam kako se reinstalira os hehe nemojte me smatrati sad nobom jer nikad nisam probao nasnimit i nikad nisam nekog gledao kako bi to radio

a nisam probao da nesto ne sj''em

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Reinstaliranje OS-a

Ja sam prvi put reinstallao os prije 3 god, prije same instalacije pogledao tut na youtubeu i sve bilo ok.

15 godina
neaktivan
daseparo kaže...
PsyTrance kaže...

U biti, ne dižem nove Windowse, nego sam davno napravio image (Ghost) particije, sa svim instaliranim programima i svime potrebnim. Tako da moja "reinstalacija" OS-a traje 5-10 min. Cool

Da, da... a onda hvatanje updatea??? koliko ti to traje???

Pa dignem image i skinem najnoviji update. Sve normalno.

16 godina
neaktivan

Jednom u 2-3 godine Cool

And even in the darkest nights, I'm a Thug for Life (slobodno stisnite gumb HVALA osobi koja vam je pomogla)
15 godina
neaktivan
Reinstaliranje OS-a

E da. Imam jedan komp iz 1996. godine. Windowsi su dizani samo 3 puta Cool. Kontam da je Win 95 gore još uvijek. I radi! Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Reinstaliranje OS-a

sad sam u tjedan dana 3 puta instalirao windowse

prije tjedan dana xp, sinoć xp, i evo prije sat vremena sedmicu http://www.bug.hr/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.gif

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Reinstaliranje OS-a

Ja sam Vistom Home Premium jedno 5-6 puta. Sad Windows 7 Home Premium već tri puta. Samo sad sve radi, bilo je programa sa nekompatibilnosti, a ovi novi Winzi idu k'o urica.Osmijeh

sell the kids for food weather changes moods
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Reinstaliranje OS-a

Samo kada se pojavi bas neki problem koji pravi neku veliku smetnju ili ako mi je dosadno, pa nemam sta da radim onda uzmem pa se time zabavljam. Osmijeh

Nekada sam znao maltene svakih mjesec dana, ma da u zadnje vrijeme rijetko reinstaliram, mozda tako oko 4 puta godisnje max. Najduze sto mi se zadrzao sistem na ovoj masini je godinu dana bila je to Vista Ultimate bez i jednog jedninog problema. Tad je vec malo pocela da steka i zauzela mi je dobar prostor na HDD vjerujem da je bio u pitanju samo system restore, ali se nisam tada sjetio toga i jednostavno otisao clean install.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice