Imam SSD Samsung 470 series. Volio bih znati dali ima naki program koji bi mi mogao
izlistati detalje o njemu. Ja koristim Aida64 Extreme Edition ali ona sve prepozna osim SSD-a
Molio bih vas pomoč
Imam SSD Samsung 470 series. Volio bih znati dali ima naki program koji bi mi mogao
izlistati detalje o njemu. Ja koristim Aida64 Extreme Edition ali ona sve prepozna osim SSD-a
Molio bih vas pomoč
A Crystal Disk Info, HD Tune Pro,...
Mene zanima a u mojoj zemlji nisu znali to da mi kazu kako da recimo Kingston SSD spremim lepo pre instalacije OS. Da sve obrisem Secure Delete i da bude kao nov.
Ne mogu svi programi namenjeni za HDD obican, na neke ne reaguje, neki ne obrisu lepo. Neke firme nemaju svoj program, kao Kingston, druge imaju kao OCZ.
Znaju da kazu ljudima koji da kupe i gde to je jos vaznije ali kako vratiti na fabricka podesavanja to vec nemaju odgovor.
Moracu da pitam Kingston kada to budem trebao da radim a za to treba da otvaram komp i pisem brojeve sa SSD-a a zanima ih i tastatura ja mislim koju imam.
Sve je predvidjeno tako da tesko dodjes do odgovora i resenja i da se smoris dolaskom na Techical Support.
Dobro se setih idem da listam Corsair 128GB kakvi su SATA 3.