Program za counterwise snimanje medija?

poruka: 13
|
čitano: 4.637
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za counterclockwise snimanje medija?

Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterclockwise. Zna tko?

You wanna play rough? I'll play rough!!! Say hello to my little friend!
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 18:43 (tonchy).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Program za counterwise snimanje medija?
tonchy kaže...

Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterwise. Zna tko?

Misliš na CD? Mislim da bi ti prvo pržilica to trebala podržavati, pa bi onda software trebao podržavati tu konkretnu pržilicu, pa bi onda čitač trebao podržavati tako snimljen CD (ako je to uopće moguće s postojećom opremom dobavljivom na slobodnom tržištu).

Heart: _/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_ Brain: __________________________
17 godina
tonchy kaže...

Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterwise. Zna tko?

Oprosti, odakle ti ideja i potreba za takvim nečim?

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
15 godina
moderator

tako nešto je nemoguće jer bi najprije trebao imat hardware koji to podržava, zatim firmware za njega koji to isto podržava, a zatim i software...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
tonchy kaže...

-da, ja znam.

btw counterclockwise?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
tonchy kaže...

Oprosti, odakle ti ideja i potreba za takvim nečim?

pa za prženje sotonističke mjuze, duuuh {#}, zašto drugo? {#}

sorry, morao sam.... ok sad kad je ovo out of my sistem, i mene zanima...

xbox?

iddqd
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.1.2011 23:01 (badmad).
15 godina
neaktivan
ps2... :) badmad je skuzio.
15 godina
neaktivan
i da counterclockwise... moja greška
:)
15 godina
odjavljen

PS2?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

nemam ni ps ni xbox tako da sve što ću napisati uzmi sa rezervom ( dakle, moguće, pače vjerojatne gluposti u postu - disclaimer)

bubnuo sam ovo za xbox jer mi je negdje ostalo da 360 vrti medije u obrnutom smjeru od smjera u kojem vrte linijski čitači i čitači/snimači za kompove; da to radi i ps2, nisam znao. Ako netko zna točno, molio bi da napiše ili linka, kako bi Mateo Beusan rekao, radi edukacije.

Sad, pretpostavljam da si ovo pitao kako bi napravio sigurnosne kopije DVD-a sa igrama kako ti se originalni ne bi oštetili korištenjem. Ako je to tako, mislim da ideš u krivom smjeru i da to što pitaš nema neke veze.

Pogledaj http://www.sharewareguide.net/article/Guide/copy-ps2-games,-burn-ps2-games.html da li to pomaže...

I još jednom disclaimer, postoji velika vjerovatnost da sam u zadnja tri reda napisao hrpu idiotarija pa jelte...

ako su gluposti, nek nekoispravi pa da i ja postanem pametan {#}

iddqd

1 0 hvala 1
15 godina
moderator

zar stvarno ps2 vrti medije na obrnutu stranu?

nekako mi to nevjerojatno...

kako bi onda mogao vrtit dvd film? ili audio cd?

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ma negdje sam sam to jednom načuo pročitao ili tako nešto, za xbox360, možda je totalna bedastoća, ali me tema posjetila na to pa sam postao da mogu upotpuniti folder ili ga izbrisati iz glave (možda je bilo inside->outside čitanje, bo)

iddqd
15 godina
neaktivan
ja sam to pročitao na internetu... može bit glupost, ali neka... informirat ću se o tome... :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice