Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterclockwise. Zna tko?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterwise. Zna tko?
Misliš na CD? Mislim da bi ti prvo pržilica to trebala podržavati, pa bi onda software trebao podržavati tu konkretnu pržilicu, pa bi onda čitač trebao podržavati tako snimljen CD (ako je to uopće moguće s postojećom opremom dobavljivom na slobodnom tržištu).
Znači meni treba program koji mi neće, dok snima (kako sam ja skužio), okretati disk u clockwise smjeru nego u counterwise. Zna tko?
Oprosti, odakle ti ideja i potreba za takvim nečim?
tako nešto je nemoguće jer bi najprije trebao imat hardware koji to podržava, zatim firmware za njega koji to isto podržava, a zatim i software...
-da, ja znam.
btw counterclockwise?
Oprosti, odakle ti ideja i potreba za takvim nečim?
pa za prženje sotonističke mjuze, duuuh , zašto drugo?
sorry, morao sam.... ok sad kad je ovo out of my sistem, i mene zanima...
xbox?
:)
PS2?
nemam ni ps ni xbox tako da sve što ću napisati uzmi sa rezervom ( dakle, moguće, pače vjerojatne gluposti u postu - disclaimer)
bubnuo sam ovo za xbox jer mi je negdje ostalo da 360 vrti medije u obrnutom smjeru od smjera u kojem vrte linijski čitači i čitači/snimači za kompove; da to radi i ps2, nisam znao. Ako netko zna točno, molio bi da napiše ili linka, kako bi Mateo Beusan rekao, radi edukacije.
Sad, pretpostavljam da si ovo pitao kako bi napravio sigurnosne kopije DVD-a sa igrama kako ti se originalni ne bi oštetili korištenjem. Ako je to tako, mislim da ideš u krivom smjeru i da to što pitaš nema neke veze.
Pogledaj http://www.sharewareguide.net/article/Guide/copy-ps2-games,-burn-ps2-games.html da li to pomaže...
I još jednom disclaimer, postoji velika vjerovatnost da sam u zadnja tri reda napisao hrpu idiotarija pa jelte...
ako su gluposti, nek nekoispravi pa da i ja postanem pametan
zar stvarno ps2 vrti medije na obrnutu stranu?
nekako mi to nevjerojatno...
kako bi onda mogao vrtit dvd film? ili audio cd?
ma negdje sam sam to jednom načuo pročitao ili tako nešto, za xbox360, možda je totalna bedastoća, ali me tema posjetila na to pa sam postao da mogu upotpuniti folder ili ga izbrisati iz glave (možda je bilo inside->outside čitanje, bo)