Pomoć oko softwarea za mjerenje performansi!!!

poruka: 4
|
čitano: 1.773
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav svima,

kao sto sam naveo u naslovu zanima me da li itko zna za neki software koji mjeri opterećenost memorije i procesora prilikom korištenja neke zahtjevnije aplikacije. Znam da ce mnogi preporuciti 3D mark test, benchmark i slicne. Ali meni treba soft koji ce mi detaljno prikazati opterecenost procesora i cache memorije dok ja radim u tim aplikacijama.

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

0 0 hvala 0
17 godina

Bio je jedan tool zvan ati tray tools imao je opciju prikazivanja zauzeća ram-a, procesora, gpu load, vram load te temperature u bilo kojem kutu ekrana dok recimo igraš igru, to sam koristio dok sam imao HD4870, a ovu HD5850 nije podržavao pa ga nekoristim više.

Inače najjednostavnije ti je da upališ task manager, malo prčkaš u aplikaciji i onda izađeš van pa si vidiš koliko je procesor bio opterećen.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 0:03 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Alati su potrebni u edukativne svrhe pa bi mi trebalo nesto ozbiljnije od task managera i ati traya, iako su i oni ok. Ali vjerovatno postoji nesto detaljnije u cemu ce mi graficki, ili numericki, biti prikazane performanse. Hvala.

Bolje šaka u glavu nego k...c u guzicu...

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam još vidio aplikaciju koja pokazuje išta više od cpu usage-a/load-a, jedino ti najnoviji HW monitor predviđa potrošnju procesora i naravno očitava temperature što je njegova glavna namijena.

Sumnjam da ćeš išta naći no ako nađeš javi.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion | Downloading High Definiton Content
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.6.2010 0:17 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice