Zbog problema s virusom morao sam reinstalirati Windowse pri tome sam izgubio sve email adrese i mejlove. Postoji li način da ih vratim, gdje u koji folder, datoteku Outlook Express sprema te podatke?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zar nitko nezna?
Nije moguće da baš nitko nama odgovor na ovo pitanje.
To si trebao napraviti prije reinstalacije windowsa.
Nije moguće da baš nitko nama odgovor na ovo pitanje.
Ma nisam formatirao disk nego sam reinstalirao, preko postojeće instalacije, sve je sačuvano na računalu osim programa koji dolaze s instalacijom windowsa. Baš zao pitam gdje Outlook Expresss sprema te podatke. instalrati.
OutExp. staza (disk, user...)
(%SystemRoot%):\Documents and Settings\(user-name)\Local Settings\Application Data\Identities\{(br-xxx)}\Microsoft\Outlook Express
..tu su *.dbx fileovi. Ako su veći od par-sto KB onda si (vjerojatno) ...
Nemam Outlook Express, samo Outlook ali ni u njemu ni nigdje na računalu nema .dbf datoteka.
Nemam Outlook Express, samo Outlook ali ni u njemu ni nigdje na računalu nema .dbf datoteka.
Zbog problema s virusom morao sam reinstalirati Windowse pri tome sam izgubio sve email adrese i mejlove. Postoji li način da ih vratim, gdje u koji folder, datoteku Outlook Express sprema te podatke?
Jel ti internet T-comov ili koji?
Jel ti internet T-comov ili koji?

odi na AMIS web stranicu i valjda tamo imas postu (inbox itd), barem je tako u HT NET-u
Hvala na pomoći, samo kako da obajsnim Nikola63-i ...
btw. defautlno se pošta briše sa servera kod preuzimanja (99,99% korisnika) jer bi se inače sandučić prepunio.