evo da malo osvježim temu
najdraži programi: Ashampoo Burning Studio 8, Mozilla Firefox, Paint.NET, Revo Uninstaller, Stellarium, TuneUp Utilities 2009, Winamp
evo da malo osvježim temu
najdraži programi: Ashampoo Burning Studio 8, Mozilla Firefox, Paint.NET, Revo Uninstaller, Stellarium, TuneUp Utilities 2009, Winamp
Ashampoo Burning Studio , Mozilla Firefox, TuneUp Utilities, Winamp, BSplayer, NOD 32...
Firefox, GOM player i DVBViewer
Mozilla Firefox i Windows Live Messenger.
Osvježavam temu.
Photoshop CS (2003 verzija), Olympus studio 2, Windows Media Player 11, Ink Ball
Adobe Photoshop CS3, Adobe Dreamweaver CS3, Mozilla Firefox, PhotoFiltre, CCleaner, WinRAR, BSplayer.
Cubase SX3, Reaktor 5.
utorrent,notepad(xD),daemon tools
foobar2000, firefox, photoshop cs4, notepad
FF,CCleaner,Avira Free,Winamp 5.541,WLM,Ashampoo Burning Studio 8,UTorrent.
MSPaint, Spider Solitaire :D
i da..Task Manager..neš ga u zadnje vrijeme često koristim :S
skype i msn...
firefox, AIMPlayer, Vista Manager, CCleaner, Everest, TuneUp Utilities 2009, Google Earth ...
winamp,xfire,utorrent,cd burner,TU2009
winamp,opera,autocad najdraži ali i najkorišteniji!
TU 2009
Od danas Photoshop CS4 i Photomatix 3 Pro
Adobe Audition i Adobe premiere CS4
xfire
i naravno
uTorrent
winamp,mozzila,vuze,divx
utorrent,dreamweaver,photoshop,wmp 11 i office 2007
IE8, XAMPP, SmartFTP
Chrome,uTorrent,WMP.
Avira - spašavala me puno puta i jako sam joj zahvalan
Kao prvo ESET Smart Security pa onda ide Mozilla Firefox, Adobe Photoshop CS4, MediaMonkey, VLC media player, Smarty uninstaller ...
Winamp, uTorrent, McAfee SiteAdvisor, Zone Alarm
Zadnja 2 jer su me dosta puta izvukla iz situacija u kojima bi bio zaj...o comp da ih nisam imao.
Firefox i uTorrent.
uTorrent, firefox, virtual dj, bs player, xfire i itunes - bez toga nemogu
Firefox, utorrent...
btw da sad ne otvaram novu temu.. treba mi program za przenje a ne da mi se instalirat Nero jer uvijek instalira jos masu sranja koja mi ne trebaju pa me zanima vasa preporuka.. pretpostavljam ovaj Ashampoo Burning Studio ..ili.....