Neka preporuka link nesto nesto?
Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.921.474
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neka preporuka link nesto nesto?
Može li se namjestiti gledanje tv, preko Tunera i antene. Znači lokalno, kao što je to bilo i na WMC-u. ?? Ili je moguće samo IPTV ??
A može samo to zahtjeva instalaciju nekog od tv servera na comp, sad zavisi koji je os. Zadnji put sam to radija na XBMC Dharmi i uspija je proradit s Media Portalom nekako.
Može li se namjestiti gledanje tv, preko Tunera i antene. Znači lokalno, kao što je to bilo i na WMC-u. ?? Ili je moguće samo IPTV ??
A može samo to zahtjeva instalaciju nekog od tv servera na comp, sad zavisi koji je os. Zadnji put sam to radija na XBMC Dharmi i uspija je proradit s Media Portalom nekako.
WIndows 10 je u pitanju. ja sam do neki dan imao wmc ali je ovo cudo napravilo neki update pa sad vise ga nemam, a niti ga ne mogu instalirati kao sto sam mogao prije. Neka neoficijelna varijanta, ali je radila do ovog update-a. Ovaj microsoft kad nesto naumi onda naumi. Jbte, kao da je bio problem ostaviti taj wmc, kom je to smetalo da mi je znati.
pozz,
može li mi netko objasniti (kome se da) u privatnim porukama korak po korak kako da uspostavim kodi za geldanje. Neznam da li je do mene ali sve što sam napravio neće.
Hvala.
WIndows 10 je u pitanju. ja sam do neki dan imao wmc ali je ovo cudo napravilo neki update pa sad vise ga nemam, a niti ga ne mogu instalirati kao sto sam mogao prije. Neka neoficijelna varijanta, ali je radila do ovog update-a. Ovaj microsoft kad nesto naumi onda naumi. Jbte, kao da je bio problem ostaviti taj wmc, kom je to smetalo da mi je znati.
Moglo se i iz wmc-a, ali ako ne mos instalirat bojim se da ne mos tako. Ja sam radija sa media portalom jer ga moš bez media centra konfigurirat za razliku od wmc-a. Ovde imaš više o tim stvarima i kako konfigurirat sve to, dobra stvar s ovim je šta možeš to koristit na svim uređajima s Kodijem u lokalnoj mreži.
pozdrav
exodus mi daje samo filmove do 2011. godine. novije ne. zna li netko razlog
jel ima neki addon gdje bi mogao odgledati arenu 3 ili 4?
zanima me dal se osjek moze staviti na mag 275 preko m3u ili portala?
Odnosno imali li gdje pisani pdf kako se isti instalira
Osijek build je skup addonova za Kodi Jarvis. Instalira se prvo Kodi, pa onda Osijek build.
jel ima neka fora da ne radi na win 10 ili kaj već?
par puta sam već probao fresh install Kodi i nakon toga osijek build po uputama sa tog videa i uvijek error bude
Imam win10 i normlano mi radi hmmm...
pozdrav, imam kodi instaliran na sony android tv i kompu i exodus mi ne očitava sve providerse..primjeri na kompu mi očita neku seriju u 1080 a na telki mi uopće ne ponudi tog providera. jel ima neka dodatna postavka za to? znam za ono odabrat providerse u settingsima..tam je sve označeno..fala na pomoći
jel ima neka fora da ne radi na win 10 ili kaj već?
par puta sam već probao fresh install Kodi i nakon toga osijek build po uputama sa tog videa i uvijek error bude
Proradio nakon windows updatea, svidjelo mi se pa instalirao i na android box, sve u svemu lijepo sučelje, radi jednako brzo kao i origigi kodi.
Nisam se još skroz navikao pa mi je malo nespretno upravljati recimo favoritima, ali barem je ženi jednostavnije naći ono što želi gledati.
Kod mene radi bez greške. Instalirao sam ga iz store-a, ekipirao potrebnim dodacima i nemam niti jednu zamjerku (za sada). Malo treba vremena za naviknutu se na skin.
17 je još u beti ili? ja sam na jarvisu, ne žuri mi se sa updateom, tako i tako odlično radi.
pozdrav, imam kodi instaliran na sony android tv i kompu i exodus mi ne očitava sve providerse..primjeri na kompu mi očita neku seriju u 1080 a na telki mi uopće ne ponudi tog providera. jel ima neka dodatna postavka za to? znam za ono odabrat providerse u settingsima..tam je sve označeno..fala na pomoći
Probaj u postavkama prebaciti Kodi na engleski ako je na hr. Meni isto Exodus nije dobro radio dok nisam prebacio na eng., sad sve radi... znači System->Appearance->International pa language na eng...
17 je još u beti ili? ja sam na jarvisu, ne žuri mi se sa updateom, tako i tako odlično radi.
Beta ali radi potpuno stabilno i svi plug-inovi rade (barem oni koje ja koristim).
Pozdrav, zna li netko kako iskljuciti onu OpenLoad pair autorizaciju. Nonstop mi javlja - pair, a ne mislim se nigdje registrirat.....
Kod mene radi bez greške. Instalirao sam ga iz store-a, ekipirao potrebnim dodacima i nemam niti jednu zamjerku (za sada). Malo treba vremena za naviknutu se na skin.
moze link za kodi na storu na win10?
nisam znao da ga vec ima na storu...
koristim pvr client, danas upalim racunalo i nema ga, probao sam sve sto sam znao, jel moguce da je neki bug ili nesto?
ja imam 17 beta3+Osijek build i sve fercera super
ima li netko prepuruku za neki addon za serije (i domace i strane), a da imaju titlove na hrvatskom. Djevojci bi sredio a dosta joj je bitno da ima titlove. Hvala unaprijed.
ima li netko prepuruku za neki addon za serije (i domace i strane), a da imaju titlove na hrvatskom. Djevojci bi sredio a dosta joj je bitno da ima titlove. Hvala unaprijed.
Neznam za domaće, ali što se tiče stranih Exodus radi najbolje.