Backup igre

poruka: 10
|
čitano: 2.964
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Backup igre

ajde recimo da sam dobio original igru,i sad ja želim napraviti kopiju iste da je imam uvijek u računalu pa jednom ako bude potrebno i snimim na dvd.

kako da to uradim na najbolji ili najlakši način?

i također imam neki cd iz novina "riječnik stranih riječi" koji bi stavio na računalo da se mogu služiti s tim,ali isto se ne da kopirati.

pa opet isto pitanje jel?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Backup igre
shimano kaže...

ajde recimo da sam dobio original igru,i sad ja želim napraviti kopiju iste da je imam uvijek u računalu pa jednom ako bude potrebno i snimim na dvd.

kako da to uradim na najbolji ili najlakši način?

i također imam neki cd iz novina "riječnik stranih riječi" koji bi stavio na računalo da se mogu služiti s tim,ali isto se ne da kopirati.

pa opet isto pitanje jel?

Zašto mi tvoje pitanje vuče na kopiranje orginala,tj.pravljenje pirata???

Ikominator
15 godina
neaktivan
Backup igre

bezveze!

pa imam igru koju hoču u računalu i da je sačuvam od propasti,a onaj program mi je iz dnevnih novina koje sam naravno kupio pa...

ne vidim problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ajd dobro!

Probaj sa Magic ISO marker!

Ikominator
16 godina
neaktivan
shimano kaže...

u tom slučaju najbolje je napravit iso slike tih dvd-a

to može gotovo svaki alat za prženje medija. samo nađi opciju make iso image file, ili nešto slično...

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
15 godina
neaktivan
Backup igre

ma sve je to ok sad.

s power iso s napravio iso i mount i sve s igrom štima,ali onaj program iz jutarnjeg mi govori da trebam ključ,a ključ nisu stavili iako je to sad moj program zbog kojeg sam i kupio novine.kako da im sad mamu i da to napravim?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Backup igre

netko zna?

0 0 hvala 0
16 godina
shimano kaže...

ma sve je to ok sad.

s power iso s napravio iso i mount i sve s igrom štima,ali onaj program iz jutarnjeg mi govori da trebam ključ,a ključ nisu stavili iako je to sad moj program zbog kojeg sam i kupio novine.kako da im sad mamu i da to napravim?

-pitaj ZAMP (i jutarnji..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Backup igre

koga?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Backup igre

znači ništa onda od toga,neriješivo.

0 0 hvala 0