Alternativa za USB Safely Remove?

poruka: 8
|
čitano: 2.535
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Program kao USB Safely Remove, ali freeware?

Trebao bih neki programčić kao što je USB Safely Remove, ali da je besplatan i barem podjednako funkcionalan - imate li kakvih prijedloga?

Googlao sam izraze tipa "USB Safely Remove alternative", no nisam naišao na ništa besplatno.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možda ovo može pomoći

USB Disk Ejector

USB Drive Disabler

USBEject

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program kao USB Safely Remove, ali freeware?

Ne vjerujem da ima nešto takvo free.

Što ti se točno svidja kod tog programa? Mozda ti mogu predloziti jednostavnu alternativu...

17 godina
neaktivan
RE: Alternativa za USB Safely Remove?

Skinuo sam ova prva dva, no USB Disk Ejector mi je sasvim dovoljan - i još portabilan! Cool

Super, puno hvala!

17 godina
neaktivan
zmikic kaže...

Ne vjerujem da ima nešto takvo free.

Što ti se točno svidja kod tog programa? Mozda ti mogu predloziti jednostavnu alternativu...

Jednostavan i brz pristup, baš kao i kod ovog freeware USB Disk Ejectora. Šteta samo što USB Disk Ejector ne može prepoznati uređaj kad je "Hidden from menu", kao što to može USB Safely Remove. Ako nije problem, sad me zanima koju si mislio alternativu predložiti? Smijeh
16 godina
neaktivan

Gle, sto te tice jednostavnosti i brzog pristupa ugradeni windows-ov "safely remove USB..." je sasvim ok.

Za alternativu sam prvo cekao da mi kazes koji feature "USB Safely Remove" programa ti je najpotrebniji.

Za "hidden from menu" nemam alternativu. izvadi van pa ponovo ustekaj.

Pa to ces i tak veoma rijetko iskoristavat. U slucaju da mu zelis ponovo pristupiti nakon sto si ga --- "safely remove..." sa namjerom da ga izvadis --- a ti ga ostavio ukljucenog u port.

Mislim,koliko puta u godini takvo nesto napravis?

Pozdrav

17 godina
neaktivan

Jest, zmikic, kad bolje promislim za "hidden from menu" imaš pravo.

Hvala ti, pozdrav!

16 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa...

Evo da ne duljim i ne otvaram novu temu, meni nijedan od ovih programa radi. Dakle koristim win 7 Ultimate x64, imam puno rama pa mi šteta stavljat x86 verziju.

Koristio sam prije Unlocker, sad sam skinuo x64 verziju al ne radi mi kao prije mx32.

Moze li pomoć, savjet, imam 2 ladice i dosta mi žao da se griju dok ne koristim ta dva HDD.

Hvala vam

Carpe Diem

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice