T-Com pokloni za produženje ugovora

poruka: 3.570
|
čitano: 1.878.112
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: T-Com pokloni za produženje ugovora
.delboy kaže...

Od danas za produljenje UO na adsl više nije lg optimus l3 nego je je lg optimus L3 II.

LG-a nema već duže od 30 dana, oću li ja dobiti L3 II ili L3 E400?

17 godina

Nije 50kn mjesečno već za tih 2g koliko sada potpišeš s T-Comom za 600kn vrijedan poklon s drugim operaterima bi za 24mj uštedio minimalno 1200kn, a da ne pričam o puno bržem internetu.

Što se tiče {#} to stvarno nije do operatera jer je kod svih isto. Ne razumijem ljude prema kojima se T-Com ovako bezobrazno ponaša, mjesecima nisu vidjeli svoje poklone, računi normalno stižu no ne razmišljaju o prijelazu.

No eto, valjda su ljudi pametni.

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
16 godina
macgyver 53 kaže...
.delboy kaže...

Od danas za produljenje UO na adsl više nije lg optimus l3 nego je je lg optimus L3 II.

LG-a nema već duže od 30 dana, oću li ja dobiti L3 II ili L3 E400?

Dobiti ćeš stari, ili odbij taj pa uzmi novi, pa čekaj valjda idući mjesec da dođe.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 23:44 (.delboy).
16 godina

Zato sto negdje nema izbora? Pa uzmes, vec kad nude poklon. {#}

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

Nije 50kn mjesečno već za tih 2g koliko sada potpišeš s T-Comom za 600kn vrijedan poklon s drugim operaterima bi za 24mj uštedio minimalno 1200kn, a da ne pričam o puno bržem internetu.

Što se tiče {#} to stvarno nije do operatera jer je kod svih isto. Ne razumijem ljude prema kojima se T-Com ovako bezobrazno ponaša, mjesecima nisu vidjeli svoje poklone, računi normalno stižu no ne razmišljaju o prijelazu.

No eto, valjda su ljudi pametni.

Ja osobno sam kod Tcoma

- kao prvo jer nemam nikakvih primjedbi svaki problem se rijesi u najkracem periodu (unutar 24 do 48 sati max.), brzina konstantna, maxtv, telefon sve super.

- kao drugo nemam drugih opcija (svi ostali operateri nude uslugu ali preko Tcomovih žica - tak da te dođe na isto, a i problemi s eventualnim kvarovima)

Jedini minus Tcomu je kaj se već tri godine borim da na drugi (stari broj) mogu dobit internet, ali nemogu zbog PCM-a za koji kazu da ga nemogu maknuti.

Brzina je brža samo ondje gdje drugi operater ima svoje žice, a dosta ljudi živi i izvan tog područja pa se u tom području operateri služe Tcomovim žicama, a samim tim i brzine su iste kao i kod Tcoma.

Ljudi su pametni jer većina tih ljudi koja se žali vjerojatno nema drugih opcija već im jedino preostaje Tcom, oni koji imaju druge opcije rekao bih onda da nemaju sreće.

Zadnja stvar potrebno se je žaliti i pisati prigovore u Tcentrima na sve eventualne probleme. Recimo moj brat je imal problema s internetom i maxtv-om, serviseri došli i popravili, opet je krepalo za dva dana pa bi opet došli i popravili da bi opet prestalo radit i tad ih nije bilo dva dana (onih 48sati koji oni kao garantiraju da ce popravit sve) tek treči dan popravil, ali opet za dva dana krepalo i opet bil bez neta i maxtv-a. Sve skupa kad se zbroje dani bez neta je bilo oko 5-6 dana u mjesec dana. Napisal je prigovor u Tcentru da nije koristio uslugu cijeli mjesec već da je zbog poteškoća koje nisu uklonjenje od strane servisera bio sveukpno bez njihovih usluga XY dana i za tjedan dana dođe novi račun umanjen za 70ak kuna.

Važno je samo žaliti se, ali ne biti bahat, prost i slično. 

13 godina
neaktivan

Evo sviježe informacije sada sam zvao SZK i kažu da kreću u novu dostavu 18.03.2013 (to je što se tiče Samsung Galaxy Tab2) eto neznam koliko im je vjerovati,ali tako su mi rekli.

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

a na fbu su rekli da kreće od danas...te tokom idućeg tjedna

12 godina
neaktivan

Prije produženja se prvo treba raspitati što trenutno dijele za produženje ugovora,ja sam dobio Galaxy mini 2 i za sad sam zadovoljan mobom,ugovor sam produžio na dvije godine. Pozz..

PIPL MAST TRAST AS!!!!!
15 godina
neaktivan
Focus 911 kaže...

Prije produženja se prvo treba raspitati što trenutno dijele za produženje ugovora,ja sam dobio Galaxy mini 2 i za sad sam zadovoljan mobom,ugovor sam produžio na dvije godine. Pozz..

Nemoj zezat. :) A šta misliš čemu služi ova tema!?

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
14 godina
neaktivan
Focus 911 kaže...

Padobranac sa 0 dana/staza na forumu. {#}

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
16 godina

Vec se dugo nitko nije javio da je ista dobio...
SZK zavlaci, prica o  pozurnicama, kao, u roku 10 dana cete ga dobit, ovi na fejsu kazu da ce 15. krenit isporuke, pa 18. .. pa ko tu koga?
Nije problem, moze tablet doci i za 2 mjeseca, ako ne postave rok isporuke. ovako se samo blamiraju.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

bila sam zvala operatere (dns mi je 30 dana od produženja) za tab 2 i ugl rekli su mi da će isporuka biti sredinom 4. mjeseca,jej

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ludimata kaže...

Vec se dugo nitko nije javio da je ista dobio...
SZK zavlaci, prica o  pozurnicama, kao, u roku 10 dana cete ga dobit, ovi na fejsu kazu da ce 15. krenit isporuke, pa 18. .. pa ko tu koga?
Nije problem, moze tablet doci i za 2 mjeseca, ako ne postave rok isporuke. ovako se samo blamiraju.

bome baš xD

koda tamo međusobno nitko ne komunicira xD

također mi nije bed cekat, dok god mi ne naplate tablet, a nisma ga dobio ja sam miran ^^

13 godina
neaktivan

Samsung galaxy tab stigao danas, ugovor produžen 12.02

0 0 hvala 0
13 godina

Da ne otvaram novu temu bezveze, zanima me jel netko zna koliko prije isteka ugovora se može produžiti ugovor za T-mobile pretplatnike?

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

Mislim najranije 30 dana prije isteka, al nisam siguran...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
13 godina
protjeran
XXX-Man kaže...

Mislim najranije 30 dana prije isteka, al nisam siguran...

U pravu si...Dakle 30 dana prije isteka ugovorne obaveze...{#}

TL-za zahvalu klikni hvala
13 godina

Tnx. Sjećam se da je bilo 6. mj. kad sam produživao prije 2 godine, a znam da su kasnije promijenili to, samo nisam znao na koliko...

0 0 hvala 0
14 godina
mjaneci3 kaže...

Da ne otvaram novu temu bezveze, zanima me jel netko zna koliko prije isteka ugovora se može produžiti ugovor za T-mobile pretplatnike?

Kada sam ja želio produživati ugovor prije isteka, kazali su mi da mogu već 4 mjeseca prije, pa obzirom je to bilo tijekom prošlog ljeta, možda su izmjenili postavke, ali prošle godine je bilo tako, 4 mjeseca prije!!  

ATJ Lučko
14 godina

Nije za sve korisnike isto, neki mogu tek 30 dana prije, neki mogu nesto vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Iiii koji će poklon biti sada ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Rozi dildo sa logom T-Coma za vrhunski doživljaj.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
13 godina
F1-IVO kaže...
Sleme kaže...

Rozi dildo sa logom T-Coma za vrhunski doživljaj.

Namijenjen samo za analnu penetraciju i doživljaj zadovoljstva za vrijeme problema na liniji :)

Fuck me I'm famous.
12 godina
neaktivan

Dobro,a sad za pravo što će biti ili što već je ??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa jesu ti napisali, šta pitaš opet

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
17 godina

Uz produženje ugovora za 2g dobije bon od 100kn za telefonsku govornicu, ponude ograničene!

Vidim da cijene tableta na njuškalu lijepo padaju, kada još malo padnu možda kupim.

Btw vi koji ste dobili Alcatela, koliko je loš valja li što?

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
12 godina
neaktivan

Pa za surfanje je jako dobar,ali za igrice i baš nije zbog slabog procesora.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja sam bio jedan od zadovoljnih korisnika t-coma i t- mobilea ali u zadnje vrijeme su katastrofa.Sve mi se čini da oni nemaju dovoljan broj ljudi koji bi odrađivali sve administrativne poslove.

Ja sam konkretno svoj ugovor htio produžiti još u 12mj. prošle godine tj. mjesec dana prije isteka ugovora uz samsung galaxy mini 2.

Da ne idem u detalje, zvao SZK  nekoliko puta i oni tobože riješili sve,kad ono {#}.Napisao im mail oni kažu riješit će to u što kraćem vremenu.

Prolaze tjedni i opet {#}. Krenila nova akcija SGT 2 i ja isti dan 08.02. odem u T-com i uredno produžim ugovor uz isti uređaj.Uređaja nema još uvijek,(kažu od ponedjeljka). Ajd dobro ali bih htio naglasiti da uguvor teče od dana kada dobijete uređaj,što drugim riječima znači da do tada plaćate nešto višu cijenu max adsl.

Osobno sam platio 25 kn više za 02mj. adsl flat.I eto iako sam ih zvao još u 12mj.jer mi ugovor ističe 1.mj., ja još uvijek bez ugovora, a da ne spominjem kako su me preveslali za maxtv to go za 1kn. 3mj. a onda uredno zaračunali 2.mj. po 25kn.{#}

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

upravo to,i znači nećeš imat max adsl 24 mjeseca nego 25,vjerovatno i duže

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Od 20.3. dolaze nove tarife, pa možda bude od tad i neš novo za postojeće korisnike

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice