WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.973.689
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Torrent Pinup - torrent aplikacija za W10/W10M

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh4t02w

-----------------------------------------------------------------------

trenutno besplatno

Monster Bunch

https://www.microsoft.com/store/apps/9nblggh3081h

Radionomy

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrfjcnp

Public Holidays International

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrcw9mv

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 3:19 (dadn).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
dadn kaže...
esko kaže...

Hacker boots Android Marshmallow on Lumia 525

http://mspoweruser.com/hacker-boots-android-marshmallow-lumia-525/

postoji već neko vrijeme dualboot preko sd kartice... u biti veći su problem driveri i što mnogo toga treba srediti.... i dalje je bolje ako želiš android kupi android....

ma wp je sasvim ok, nego intetesantna mi se vijest ucinila i po nekoj logici mislim da je to buducnost - kupi ciglu i instaliraj na nju sta hoces.

9 godina
neaktivan
Stavio sa svoju sliku, ali kad nekog zovem on ne vidi moju sliku uopste..
16 godina
neaktivan
stefs12 kaže...
Stavio sa svoju sliku, ali kad nekog zovem on ne vidi moju sliku uopste..

Moras i ti njemu stavit :) (svoju sliku da bi i on tebe vidio)

14 godina

Iz prve ruke znam da će ovlašteni servis napraviti sve, samo da ne zamijeni uređaj. Bar tako imam osjećaj iz vlastitog iskustva. Svoju Lumiju samo nosam po servisima, da mi je prijenosno računalo bilo toliko puta na servisu, ne da bih dobio vjerojatno 1, nego 3.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
10 godina
neaktivan
alen4430 kaže...

Iz prve ruke znam da će ovlašteni servis napraviti sve, samo da ne zamijeni uređaj. Bar tako imam osjećaj iz vlastitog iskustva. Svoju Lumiju samo nosam po servisima, da mi je prijenosno računalo bilo toliko puta na servisu, ne da bih dobio vjerojatno 1, nego 3.

e vidiš ja znam neke ljude kojima je mobis bez problema dao nove uređaje, čak i novije modele ako više nemaju uređaja.. znači sve je to individualno iskustvo, ne opće pravilo

P.S.

čekajte samo kad Mobisov servis izgubi licencu za ovlaštenog Nokia/Microsoft servisera pa će uređaji morati u Mađarsku. onda će vam nedostajati ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.8.2016 10:23 (dadn).
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Istina.Meni je Mobis poslao novu Lumiu 535 jer nisu imali dijelova za 520-ku.Jel vi možete uploadati slike na forum preko mobitela?

Reality is wrong. Dreams are for real.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Da, evo poslano preko 950xl
14 godina
dadn kaže...
alen4430 kaže...

e vidiš ja znam neke ljude kojima je mobis bez problema dao nove uređaje, čak i novije modele ako više nemaju uređaja.. znači sve je to individualno iskustvo, ne opće pravilo

P.S.

čekajte samo kad Mobisov servis izgubi licencu za ovlaštenog Nokia/Microsoft servisera pa će uređaji morati u Mađarsku. onda će vam nedostajati ;)

Eh pa dobro, netko je možda imao više sreće od mene, događa se :)

Što se tiče ovog čekanja za servisiranje uređaja u Mađarsku, kada sam iz Austrije slao u Mađarsku, mobitel mi je bio točno tjedan dana na servisu, tj. bio sam tjedan dana bez njega. U tih 7-8 dana, uključeni su i dani dostave i svega, tako da što se toga tiče, moram ih pohvaliti da su brzo odradili svoj posao :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
12 godina
neaktivan
Jel ima netko ovdje da je uzeo L640 DS iz Extreme Digitala? Zanima me da li ste dobili punjač na kojem piše Microsoft ili Nokia? Meni se čini da sam dobio Nokia, a mob Microsoft :D

Imam L630, L640 DS i L550 i dva Nokia punjača, a jedan Microsoft (taj je 100% iz paketa s L550).
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
12 godina
NeoOS kaže...
Jel ima netko ovdje da je uzeo L640 DS iz Extreme Digitala? Zanima me da li ste dobili punjač na kojem piše Microsoft ili Nokia? Meni se čini da sam dobio Nokia, a mob Microsoft :D

Imam L630, L640 DS i L550 i dva Nokia punjača, a jedan Microsoft (taj je 100% iz paketa s L550).

Fala Bogu nisam kupova u Extreme digija ali imam L640 DS kupljenu u Elipsa i L535 iz T-moilea i na obe punjalice piše Microsoft.

10 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

čuj, 640-tke su bile u prelaznom razdoblju Nokia-MS i naravno da nisu htjeli baciti punjače sa Nokia imenom već su ih pakirali sa uređajima...

14 godina
Moram priznati da mi je baterija na 930 primjetno bolja nakon Anniversary updatea!

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Izgleda da je nova FB app. Nakon anniversary updatea sam uradio HR, i nanovo instalirao aplikacije, nemalo sam se iznenadio FB aplikacijom. Totalno je drugacija od one prethodne. Nisam puno koristio ni prethodnu, uglavnom samo messenger, tako da ne mogu dati neki dojam na osnovu poređenja, ali je vizuelno skroz drugacija. Ono sto sam primijetio je da live tile ne radi, nego se ponasa kao obicni tile/ikona

link

UPDATE: Ipak radi live tile.

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 22:12 (morrisoN).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hvala kolege.. Ma nisam uopće obraćao pažnju na punjač u početku, a sad kad mi je crkao jedan Nokia (i to od moje L640 DS čini se) skužio da imam još jedan Nokia. Slažem se da ne trebaju bacat. Svejedno mi jel Nokia ili Microsoft punjač.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

da to je novi fejs, hvala kukiju sad radi kako treba i ima funkcije koje konkurentske platforme imaju već par godina.

ali ima veliku manu - ždere bateriju ko blesava. na 10 min fejsa ode 15% baterije. i to na wirelessu.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Facebook app je prevelika, i nije jos prilgođena za W10M, nakon nekog vremena korištenja sruši se izbaci van iz app.
15 godina

Imam osjecaj da mi edge previše jede megabajte, koristim ga uglavnom za portale i mobile facebook, a spraši gigu interneta u 10 dana... U potrošnji podataka on je čvrsto prvi. Prije bi bez problema internet izdržao tih 30 dana, a sad druga prica... Pozadinske aplikacije koje bi mogle trošiti megabajte također isključene, jedino se accu weather azurira...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.8.2016 22:08 (Zhnu).
16 godina
Da i kod mene Edge najveći potrošač mb, i ja sam to primjetio.
12 godina
neaktivan
Slažem se s vama.. Unazad 30 dana potrosnja mi je na mobilnim podacima preko 2 GB. Većinom koristim mobilne podatke. FB (svako drugi dan) prek edgea, ali svedno previše. Druga app iza Edgea potrošila 250 mb.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Trebali bi dodati u Edge kompresiju podataka, isključivanje prikaza slika i isključivanje JavaScripta. Ovime bi maksimalno smanjili potrošnju prometa i baterije.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
morrisoN kaže...

Izgleda da je nova FB app. Nakon anniversary updatea sam uradio HR, i nanovo instalirao aplikacije, nemalo sam se iznenadio FB aplikacijom. Totalno je drugacija od one prethodne. Nisam puno koristio ni prethodnu, uglavnom samo messenger, tako da ne mogu dati neki dojam na osnovu poređenja, ali je vizuelno skroz drugacija. Ono sto sam primijetio je da live tile ne radi, nego se ponasa kao obicni tile/ikona

link

UPDATE: Ipak radi live tile.

probajte novu beta Fejs aplikaciju...  ona je samo za desetku i barem meni bolje radi od finalne

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/app/9nblggh6ct0l

tako mi i mess beta bolje radi (službeni mi znao po 5 puta izbaciti istu notifikaciju, sa betom nemam problema)

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/messenger-beta/9nblggh2t5jk

16 godina
NeoOS kaže...
Jel tebi problem što ti piše tekst na engleskom ili što ti prikazuje njihove praznike?
Ako je ovo drugo, onda ovako:
Probaj pristupiti svom racunu preko PCa.. Otvori hotmail, outlook ili live racun ovisno koji imas. I onda u gornjem lijevom kutu prebaci sa Mail na Calendar. Tu bi trebao moći odabrati što će ti sinkronizirati (sa npr FB, ...) i koje će ti praznike prikazivati. Nisam za kompom, po sjećanju govorim, otprilike je ovako nekako. Tako sam sebi postavio HR praznike, isključio US.

Izvinjavam se na kasnom javljanju, tek sad sam vidio por.

Ovako, mob prikazuje HR praznike ali na engleskom jeziku. Laptop koji koristi osoba (koja je vlasnik mob-a)  korsti lokalni acc za pristup  a za mob je kreiran live acc koristeći njen postojeći google acc. 

Rijeć je o nešto starijoj osobi kojoj sam prilikom konfiguriranja laptopa odabrao ovakav način prijave za rad. Ne znam tada mi se to činilo nebitnim (nije mi se dalo kreirat Live ID i te stvari). Malo mi je nezgodno sve skupa, htio bih pomoć ali opet imam pristup mob-u tek jednom u nekoliko dana pa je nezgodno. Viber i dalje nema svoju mapu pod fotografijama te i dalje ne možeš listati kroz primljene slike već moraš jednu po jednu uć i izać. U postavkama sam stavio da se slike skidaju kad je na WiFi-u ali nema promjene.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.8.2016 10:40 (nani).
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

AU nadogradnja dostupna za brandirane uređaje

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Navodno do kraja ove godine se ukidaju nadogradnje za WP platformu, tako da ako vam paše ovako kako je možete još godinama ovako (ako vam ne smeta da niti jedan program ne radii kako bi trebao).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Izvor? Ili je ovo navodno dezinformacija...
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
@AnđeoGabrijel21 sve si pobrkao.

Pobrkao si WindowsPhone i WindowsMobile. WP je oznaka koji se koristi uz OS 8.x, a uz novi OS10 ide oznaka Mobile.

Pobrkao si i godine. Dakle, podrška za OS 8.x ide još godinu dana (a ne do kraja ove godine), nego do na ljeto 2017. Za novi OS 10 podrška ide do 2022. (ili tu negdje).

Zato bi bilo uputno da svi koji imaju stare uređaje koji podržavaju OS 10 da na njega i pređu, jer je već sada neusporedivo veća količina aplikacija za OS 10 (WindowsMobil) nego li u trgovini za OS 8.x (WindowsPhone).
12 godina
protjeran
Ovaj upgrade od nocas je aniversary ili... ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
da, to je Aniversary update, ili ti ga Redstone verzija Windows 10 Mobile

BTW, možda bi bilo dobro da sada razdvojimo Mobile 10 verziju od Phone 8.x verzije. Neka ova tema ostane za razmjenu iskustava svima onima koji su na WindowsPhone OS 8.x. A ja ću sada otvoriti novu temu WinodwsMobile - Općenito za razmjenu iskustava vezanih uz OS 10. Mislim da je tako bolje jer ćemo se moći dublje fokusirati na prednosti i mane novog OS-a.
9 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ne znam ja, zadnji mobitel na windowsu bio mi je lumia 520, i bio je pristojan s obirom na cijenu i sve.

Sad i tako imam nekog kineza, maxtv to go, youtube i face pokreće, uz chat servise, a to mi je jedino bitno.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice