WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.710
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito

To još nisam vidio, ali par puta je ekran bio crno-bijel prilikom otključavanja, što nestane nakon zaključavanja i ponovnog otključavanja. Nema pravila kada se događa, jednostavno se pojavi

Ako si stisnuo TU, stisni i HVALA da znam tko si

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: WindowsPhone - Općenito

Vec preko godinu dana ja i kcerkica imamo lumije 535, a starija kcer vec preko pol godine ima lumiju 550.

I za sve to vrijeme niti jedan jedini funkcionalni problem ili tezi belaj. Na androidu smo imali jednom tjedno zamrzavanje. Onak subjektivno mislim da nisam imao bolje mobove od ovih lumija, jer govorimo o uredjajima koji su me kostali 500-800 kn, novi, na bonove...

Os radi, aplikacije rade, igrica ko u prici ( djeca ih nemilice igrijaju i instsliravaju na tone ), baterija ko i prvog dana... A moj je u privatnoj i poslovnoj upotrebi 20 h na dan... Negasim ga mjesecima, znaci dela bez restarta...jbt..ko kunta kinte je otporan... I ispal mi je vec stoput, a ni ogrebotine... Jos kavu da kuva i bil bi savrsen...

5 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Rekao sam da je lik kao kuja. Samo se seli...

16 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Lik priča gluposti... Malo je na WPu, malo na Androidu, malo nema ništa... Ne obraćati pozornost.

OnT - jel vam se ponekad (sve češće) dogodi da se lock screen zblesavi i jedino rješenje je pritisnuti poweron tipku dvaput? L640, ne znam više ni sam koji build u fast ringu...

Točno tako, zažmiri i ponavljaj si u glavi kako je wp bez problema i savršeno funkcionira, dok kod androida sve šteka.

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact-Lumia 630-Xperia E-Lumia 630
17 godina
odjavljen

Meni ne šteka nit na WPu (L640) nit na Androidu (Motorola Moto X)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

izgleda novi firmware 16236.350xx za 950/950XL ide OTA (ili će krenuti uskoro)

službeno je potvrđeno što je novo

Here's the official changelog:

Wi-Fi connectivity improvements, including fixes for Wi-Fi connection dropping randomly and Wi-Fi scan occasionally not returning any results.
Support for double tap to wake enabled.
Bluetooth connectivity improvements.
Stability and reliability improvements.
Camera improvements, including improved image and video quality, improved Auto-focus and fix for a problem that was causing slow motion capture to skip frames for some users.
Cellular connectivity improvements, including fix for a problem that caused occasional network loss for some users.
Audio quality improvements, including fix for a problem that caused voice call audio to get scrambled for some users.

ja osobno mogu potvrditi da novi firmware radi odlično (stavljen sa WDRT) i da čak baterija bolje traje 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Dragon Ball Z sezona 1 je besplatno u TV trgovini

https://www.microsoft.com/en-us/store/tv/dragon-ball-z/season-1-hd/8d6kgwzlcsk9/0003

otvorite link u web browseru (na kompjuteru npr) i prijavite se MS računom i kupite badava kompletnu sezonu.

da bi gledali, na telefonu prebacite regiju na Sjedinjene države, restartajte telefon. pokrenite Filmovi i TV aplikaciju i pod TV imate Dragon Ball Z

za gledanje i download offline epizoda podržani su XBOX konzola, PC Windows 8.x i 10, te WP8.x i W10M.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.7.2016 22:57 (dadn).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Jbt kak me vuce da stavim insider preview jedna strana kaze stavi ga a druga,nemoj sjebaces si mob... (lumia 550)
Samobor je lepa varoš
13 godina
Slobodno stavi,na nokiji 820 koja nije ofišl podrzana, trenutno nemam problema, puno bolje radi od ofišl verzije
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...
Jbt kak me vuce da stavim insider preview jedna strana kaze stavi ga a druga,nemoj sjebaces si mob... (lumia 550)

insider release preview ti neće ništa s*ebat jer stavlja istu verziju kao i officijelnu

insidder slow ili fast ti stavlja redstone tesni i tu imaš bugova

16 godina
dadn kaže...
geek_boy kaže...

insider release preview ti neće ništa s*ebat jer stavlja istu verziju kao i officijelnu

insidder slow ili fast ti stavlja redstone tesni i tu imaš bugova

A official kao radi dobro. LoL.. Dialer mi nestane kad idem tipkati nečiji broj, tipkovnica se ponekad neće pojaviti. Ponekad selektiranje teksta zna potrajati i 5min dok se njemu ne prdne da mi dopusti da selektiram...o reloadu samih aplikacija i rušenju edgea ne zelim ni komentirati. 

MIslim da cu u firmi traziti novi mobitel ili se jednostavno OPET vratiti na 8.1 - izbor je težak :D

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

naravno da radi dobro. ja ni na jednom nemam problema koje opisuješ (550, 630, 640, 950 XL)... no nisu baš ni svi uređaji isti. velika je razlika npr između hardware revisiona na 550, te npr 640 LTE i 640 DS... jedni rade odlično drugi zezaju.. a i različite verzije softwera (retail i operator verzije softvera se razlikuju i mogu isto utjecati na razne stvari). najčudniji primjer mi je bio na koleginoj 950 dok je bio u italiji. na talijanskoj mreži u roamingu sami problemi sa lumijom, aplikacije se ruše loše radi. pređe u austriju i prebaci se operater sve radi savršeno... pa ti onda reci tko je kriv...

btw. kod insider release preview ti je jedina razlika da eventualno dobiješ noviji build prije i što MS aplikacije u trgovini dobiješ ranije za testiranje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 10:44 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Snimo sam sa kamerom nesto i kad zelim pregledati kaze mi da mobitel to nemoze reproducirati,sto je to sad odjednom a drugo moze
dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta ovo Messanger radi. Nema više ikonice za zaključani zaslon. Jesi glupi u PM...

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Šta ovo Messanger radi. Nema više ikonice za zaključani zaslon. Jesi glupi u PM...

naravno kad koristiš beta verziju Messengera ;)

14 godina
odjavljen

Beta? Ni na PCu nemam tu ikonicu. PC nije u Insideru, HR regija i jezik.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ne govorim o insideru. beta Messenger za W10 možeš instalirati i bez insidera. notifikacije normalno rade i pokazuje ih ali ikone za brzi prikaz statusa na zaključanom ekranu nema (još). ista stvar je i za Facebook beta... da nisi spomenio ne bih ni primjetio jer normalno vidim u akcijskom centru obavijesti o porukama a nikad ih ne stavim pod brzi prikaz statusa. a nema ih najvjerojatnije jer se radi o portu iOS aplikacije na Windows. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 18:43 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Pa da,  takvi kao ti su mi dali tumor boraveći na ovome forumu.  Btw imam dobermana mužjaka ne kuju :)  Hail Google :P

.......
14 godina
odjavljen

I na kompu, i na mobitelu mi se aplikacija zove Messenger, ne Messenger (Beta). Ako nisi znao, izašla je officialno i za PC i za mobitele. Samo mi se jedan dan pojavio update za Messenger.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

I na kompu, i na mobitelu mi se aplikacija zove Messenger, ne Messenger (Beta). Ako nisi znao, izašla je officialno i za PC i za mobitele. Samo mi se jedan dan pojavio update za Messenger.

a ti ako nisi znao ima 2 beta verzije... jedna je stara beta za testiranja od stare verzije za WP8.1 i nova verzija za W10M, port sa iOS-a za W10M. i ono što ti objašnjavam, ova nova z W10M koja je port sa iOS-a nema tu opciju za postavljanja ikone u brzi status. valjda kasnije budu dodali tu opciju 

12 godina
odjavljen
Nocio kaže...

Ohladi više s tim odjebi. U početku si bio zanimljiv, ali sada postaješ dosadan i naporan. Primjetio si da te nitko ne doživljava više za to.

Ako tebi ne paše što netko tu nešto ne piše, onda ti khm iz tebe jer očito nije za tebe. Ako u ovih 5 godina staža na ovom forumu nisi skužio za što forum služi, onda ni nećeš.

Pusti ga dijete je. 

Dex.pwn kaže...

Nek prvo on skuži čemu služi forum. Imao je WP, davio je tu o razvoju nekakve aplikacije, otišao je na Android, onda je u međuvremenu pisao neke gluposti, pa je opet došao na WP, i sad opet ide u krug.

Mislio sam razvijati app, no s obzirom kako su Windows korisnici nezahvalni i arogantni (vidi se po aplikacijama), onda ću rado razvijati za Android. 

.......
Moj PC  
2 6 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

čak sam pomislio da meni kažeš ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel išta valja novi build?

L.P

0 0 hvala 0
16 godina

Fast ili slow? Meni se napokon sve sredilo na L930 s zadnjim fast build-om i napokon radi kako spada, čak je i baterija donekle pristojna kakva je znala biti

Nokia Lumia 930 Windows 10 Mobile FTW
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ma stalno se vrte u krug oko istih bugova. Možda na novijim modelima (Win 10) radi dobro, ali na starijim je stanje katastrofa. Moja Lumia 535 DS već nekoliko buildova ima problema sa punjenjem. Mogu je napuniti samo ako je spojim na komp, punjačem je nomoguće. Preko noći izgubi 20% baterije, a par minuta surfanja izvuče još 20%. Još uvijek pokušavam vratiti na 8.1 ali ne prolazi. Ne znam da li nas sa starijim modelima namjerno ignoriraju ili su toliko nesposobni da su uspjeli raz..ati jezgru OS-a. Kako je samo iritantna tehnička podrška na MS forumu, nemaju pojma i vozaju ljude da gube vrijeme na glupostima tipa restartujte telefon, probajte drugi kabal, promijenite port i sl. A dovoljno bi im bilo samo da pogledaju naslove problema koje korisnici  prijavljuju i da odmah shvate gdje je problem.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...
Nocio kaže...

Ohladi više s tim odjebi. U početku si bio zanimljiv, ali sada postaješ dosadan i naporan. Primjetio si da te nitko ne doživljava više za to.

Ako tebi ne paše što netko tu nešto ne piše, onda ti khm iz tebe jer očito nije za tebe. Ako u ovih 5 godina staža na ovom forumu nisi skužio za što forum služi, onda ni nećeš.

Pusti ga dijete je. 

Dex.pwn kaže...

Nek prvo on skuži čemu služi forum. Imao je WP, davio je tu o razvoju nekakve aplikacije, otišao je na Android, onda je u međuvremenu pisao neke gluposti, pa je opet došao na WP, i sad opet ide u krug.

Mislio sam razvijati app, no s obzirom kako su Windows korisnici nezahvalni i arogantni (vidi se po aplikacijama), onda ću rado razvijati za Android. 

Samo godniu dana mlađi od tebe.

To "razvijanje" otežeš već dobrih godinu dana. I sad se izvlačiš s tim argumentom. Životna želja mi je vidjeti tvoju aplikaciju, makar bila napola optimizirana. Ćao.

12 godina
Silwncer kaže...
Nocio kaže...

Pusti ga dijete je. 

Dex.pwn kaže...

Razvićeš ti aplikaciju (bilo za šta) nikad a možda ni tad ili kad daska procvita ili kad na vrbi rodi grožđe.

Pričaš o tome već dugo štaviše predugo pa ništa od tog.

Ajme ljudi puka san ka kokica
16 godina
Pisem s najnovijeg builda 14385 fast ring (lumia 550) i mogu rec da je ovaj build po stabilnosti skoro istovjetan sluzbenoj verziji baterija ok drzi jos ima par bugova al nevaznih za mene siguran sam da ovaj tj stize build koji ce bit finalni
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice