WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.040.712
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Gdje si našao iPhone SE za 800 kn ? U SiMobil su oko 400€ novi (16GB).. 

Toliki je iznos obzirom na prelazak kod drugog operatera, broj novih ugovora i odabranu tarifu. Dobio sam i hrpu dodatnih điđa (av zaštita mobitela, cloud usluga te još neke druge pogodnosti).

Stručnjak za odmaganje...
17 godina
mario.L_hr kaže...
Silwncer kaže...

Gdje si našao iPhone SE za 800 kn ? U SiMobil su oko 400€ novi (16GB).. 

Toliki je iznos obzirom na prelazak kod drugog operatera, broj novih ugovora i odabranu tarifu. Dobio sam i hrpu dodatnih điđa (av zaštita mobitela, cloud usluga te još neke druge pogodnosti).

Zbog slabe ponude WP uredjaja i ja sam se prije 2 mjeseca prebacio na iPhone. 5s 16GB za 300€ kesh.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 13:20 (Eld).
14 godina
I kakav ti je ios? U odnosu na wp? isto gledam da za novi mob sljedeći mjesec, mogu dobit novi ip6s 4.7" za 400e ili razmisljam da uzmem onplus 3 za iste novce. Znam da su razliciti sustavi ali volio bi probati ios jer ga nikad nisam imao...
mkay?
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

iOS je super, MS servise ako koristiš - pa nećeš ni osjetit da je druga platforma. MS-ove apliakcije miljama ispred. A sam iOS mi je malo banana - najviše mi fale tile-ovi. Ne mogu ih prežalit. Ima toga još što mi je bolje na WP ali nažalost sveukupni dojam je debelo na strani iOS-a.

Sad razmišljam da zamijenim s nekim ajfon za sg7 edge. Malo mi ovaj ajfon dosadio.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
Moj PC  
0 1 hvala 1
15 godina
Hornet_93 kaže...
I kakav ti je ios? U odnosu na wp? isto gledam da za novi mob sljedeći mjesec, mogu dobit novi ip6s 4.7" za 400e ili razmisljam da uzmem onplus 3 za iste novce. Znam da su razliciti sustavi ali volio bi probati ios jer ga nikad nisam imao...

Meni format iPhone SE odgovara. OS mi je OK, trebat će mi malo vremena da se priviknem na njega nakon WP. Iznenadila me baterija, izdrži dva dana uz dosta korištenja uređaja.

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

novi firmvare za 950/950XL/650 dostupan preko WDRT

double tap za buđenje zaslona je omogućen sa tim firmverom

znači ako vam se ne čeka da ga puste OTA ažuriranjem može te ga instalirati sa WDRT (uz naravno brisanje svega sa telefona). doubletap provjereno radi sa novim firmverom

pretpostavlja se da će online ažuriranjem firmvare ići sa anniversary nadogradnjom (2.kolovoza)

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.7.2016 18:59 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Iz priložene slike (izvor: Microsoft support) vidljivo je koliko je to milja razlike (ali ne na strani IOS-a).

@skank666 - nije lijepo lagati
17 godina
odjavljen
mikulam kaže...
Iz priložene slike (izvor: Microsoft support) vidljivo je koliko je to milja razlike (ali ne na strani IOS-a).

@skank666 - nije lijepo lagati

Zato ti ja kroz život i ne lažem; printat office fajlove mogu na 2 načina a iskreno ovo drugo ni ne znam što je... :D. Ti si nama tu naveo samo nedostatke office-a na WP a ja bi tebi mogao sad pisat o nedostatcima outlook app i onedrive app ali ću te pustit da to sam istražiš. Na žalost, MS jednostavno više pažnje pridodaje android i iOS app. Čak i više MS-ovih app ima na ios store-u nego na wp. Jebiga.

Ne želim trolati, nego pričam iz iskustva. 5 godina wp-a i cca 7 mjeseci iosa. Vidim i ja neki kurac, tj kako MS funkcionira. :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through th
16 godina
WindowsPhone - Općenito

ima li ko kakav info dal bi lumia 550 mogla dobit onaj double tap to wake? i isto me zanima dal je sigurno sad instalirat prewiev build posto izlazi finalni build 2.8 tek a neda mi se tak dugo cekat ...

Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

ima li ko kakav info dal bi lumia 550 mogla dobit onaj double tap to wake? i isto me zanima dal je sigurno sad instalirat prewiev build posto izlazi finalni build 2.8 tek a neda mi se tak dugo cekat ...

Ja bih rekao da ideš na fast ring slobodno. Ima nekih bugova ali je puuuno brži od Threshold verzije Windowsa 10. Imaš nešto o tim poboljšanjima tj. drastičnoj razlici (na Lumiji 640) i na ovom linku.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2016 22:58 (scorpion667).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ja kažem nikako još na fast ring... redstone teško da će biti spreman 2.8. to će biti kao i 10586 što su odugovlačili od prosinaca do veljače zbog bugova... moglo bi se i sa ovime to dogoditi...

nije 10586 build toliko spor da bi se moralo žuriti na redstone. dapače, radi odlično i brzo

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.7.2016 1:42 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dobro a sta je sa double tap to wake ? Lumia 550 podrzava to il?
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
geek_boy kaže...

to je kad želiš upaliti ekran samo dva puta lupneš po ekranu i on se upali. generalno svaki bi uređaj mogao podržavati, samo ovisi o podršci. ako imaš u postavkama dodira za uključiti onda podržava, ako nema onda nije. 550 trenutno ne podržava. da li će firmverom doći i za nju vidjet ćemo

16 godina
geek_boy kaže...

Meni je to na L640 ugašeno. Palio mi se sam od sebe u džepu kad je to bilo uključeno.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Od kako sam prešao na Fast ring prije 3 builda pojavio mi se jedan PROBLEM. Ne mogu napuniti telefon punjačem, nego moram spojiti na komp USB-om. Kada spojim na punjač za 3 sata napuni jedva 10% dok na USB napuni za 4 sata 100%. Prijenos podataka sa telefona na komp preko kabla je vrlo spor i ne mogu vratiti na Win 8.1 pomoću WDRT jer izbaci grešku da ne može ući u Flashin mode. Sad sam zaglavio na Fast ringu i uvijek kad radim update se molim da nešto ne krene po zlu, jer ne mogu napraviti recovery. Idioti iz Microsofta sa svakim novim buildom izbacuju da su riješili neke glupe probleme a ovo ne spominju, iako gomila ljudi prijavljuje isti problem.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
16 godina

Evo da se i ja javim, imam sličan problem tvojem.

Imam lumiu 535 i na zadnjem sam buildu u fast ringu. Kad stavim mob na punjač, prikazuje mi da se puni i to traje sat-dva i mob pokazuje da je 100% napunjen. Skinem ga s punjača i za 2 minute sam na 70-ak % baterije. Punjenje preko usb-a ista situacija.

Nije to ništa strašno, ali je nepotrebna glupost.

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

vratite na službeni i ostanite na njemu pa vidite onda... fast ring je ionako namjenjen za testiranja i uvijek su mogući problemi sa njime

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ne mogu vratiti na službeni jer mi je na neki način blokirao USB na telefonu. Kada skinem 8.1 pomoću WDRT i dođe do trenutka kada treba prebaciti telefon u flashing mod izbaci grešku. Probao sam razne kablove, portove, OS-ove i isti problem. Jedino se nadati da će u narednim tjednima izbaciti zakrpu i da u međuvremenu neće nastati neki problem pri nadogradnji.

Your dad always said that one day Del Boy would reach the top. Then again, he always said Millwall would win the cup.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
uss kaže...

Ne mogu vratiti na službeni jer mi je na neki način blokirao USB na telefonu. Kada skinem 8.1 pomoću WDRT i dođe do trenutka kada treba prebaciti telefon u flashing mod izbaci grešku. Probao sam razne kablove, portove, OS-ove i isti problem. Jedino se nadati da će u narednim tjednima izbaciti zakrpu i da u međuvremenu neće nastati neki problem pri nadogradnji.

a jesi probao Lumia Phone Test Application? testiraj njime mobitel

download

i ovi koji imaju problema sa punjačima isto mogu testirati

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.7.2016 13:51 (dadn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

FLV Player (opet) je besplatno preko myAppFree

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/flv-player/9wzdncrdcwvr

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

download

Ne mogu instalirati dobijem grešku 0x80070002. Ako sam dobro shvatio error log server sa kog instalacioni fajl skida preostale fajlove nije aktivan. Isti problem sam imao i sa Lumia Software Recovery Tool.

16 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kako me naživcirala ova lumia 630 danas, na trgu u Zagrebu koji je pun free wifi-jeva a on se ne može spojiti ni na jedan ili se spoji pa se vuče ko prebijen, što je još zanimljivije kada je wifi slab i mobitel se uspori, hebeni windowsi, ni brzina im više nije plus.

Pozitivna stvar je Nokijina izrada, pao mi s veće visine, maska se razletila i ništa mu nije bilo, al se opet sjetim da više nema Nokije pošto ju je MS uništio pa mi je opet teško oko srca.

Zaključak: hebi se majkrosofte.

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact-Lumia 630-Xperia E-Lumia 630
Moj PC  
6 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
uss kaže...
dadn kaže...

download

Ne mogu instalirati dobijem grešku 0x80070002. Ako sam dobro shvatio error log server sa kog instalacioni fajl skida preostale fajlove nije aktivan. Isti problem sam imao i sa Lumia Software Recovery Tool.

sad se koristi windows device recovery tool a ne lumia software recovery tool... 

da izgled da aplikjacija za testiranje više nije podržana.. šteta.... budem vidio mogu li što napraviti sa već instaliranom aplikacijom

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

my Tube Beta univerzalna za W10

https://www.microsoft.com/store/apps/9wzdncrdt29j

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen

Jbg, ja sam svoju odveo u vječna lovišta. Android master race 

.......
12 godina
protjeran
Silwncer kaže...

Jbg, ja sam svoju odveo u vječna lovišta. Android master race 

To već po drugi, treći.. put  ?? 

Pa kak buš sada isprobavao sve one aplikacije koje si najavio da ćeš programirati za tu platformu..??

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2016 14:51 (bunkermax).
17 godina
odjavljen

Lik priča gluposti... Malo je na WPu, malo na Androidu, malo nema ništa... Ne obraćati pozornost.

OnT - jel vam se ponekad (sve češće) dogodi da se lock screen zblesavi i jedino rješenje je pritisnuti poweron tipku dvaput? L640, ne znam više ni sam koji build u fast ringu...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
11 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Lik priča gluposti... Malo je na WPu, malo na Androidu, malo nema ništa... Ne obraćati pozornost.

OnT - jel vam se ponekad (sve češće) dogodi da se lock screen zblesavi i jedino rješenje je pritisnuti poweron tipku dvaput? L640, ne znam više ni sam koji build u fast ringu...

bez insidera nema problema, isto i sa insider release preview... sa fast redstone svašta se može očekivati. zato kažem ljudima da nije hića još na njega ići

17 godina
odjavljen

Stavio sam na fast redstone jer me zanima kako to sve napreduje a kako mi je to mob koji služi isključivo za pozive i poruke (službeni, imenik je na Exchangeu) totalno mi svejedno hoće li se jednog dana bootati kompletno prazan ili bez mogućnosti primanja poziva (taj dan bi bio fešta )

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice