WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.048.580
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
WindowsPhone - Općenito
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
Moj PC  
5 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Dečki dal ste probali instalirat facebook na win 10 ,mislim za desktop pc,jako dobro radi i fino,dolazi u notifikacijski centar poruke i sve ostalo.Onaj na pc u notifikacijski centar izgleda ljeppše jel je proziran,a kad dođe poruka sa face a ,ikone se prikazuju kao slike profila,mislim da bi bilo lijepo da to tako slože i za mobile verziju win 10
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 3
11 godina
WindowsPhone - Općenito

Koji vam je omiljeni camera app?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Zanimljiva informacija: http://www.windowsnovosti.com/2016/01/t-mobile-njemacka-pocinje-sa.html

Zakaj idu van sa .29 verzijom a ne .36?

SIVE LUBANJE SILOM
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 17:15 (Hrvoje.RH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hrvoje.RH kaže...

Zanimljiva informacija: http://www.windowsnovosti.com/2016/01/t-mobile-njemacka-pocinje-sa.html

Zakaj idu van sa .29 verzijom a ne .36?

ne idu sa .36 jer nije dobro išla na 950 pa je povučena, odnosno nije ni puštena za njemačke 950 i 950XL... na 950 (naročito u Europi) ide .29 a ne .36 pa je onda logičnije da će ići sa stabilnijom verzijom. 

no i to je rekla-kazala vijest i ne drži ju kao nešto što mora biti ili će biti... već je Microsoft rekao da zaobilazi operatere u pogledu W10 nadogradnji pa lako može biti ovo samo još jedna u nizu glasina. kad bude vidjet ćeš...

11 godina
neaktivan
meme3 kaže...

Koji vam je omiljeni camera app?

na 8.1 Lumia Camera, na W10 defaultna (microsoftova) kamera....

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 17:25 (dadn).
11 godina
neaktivan
Zaobilaze oni operatere ali samo ako već imaš w10
Ako prelazis sa 8.1 na 10 moraš čekat oeratere
Ja sam mislio da je .36 ipak stabilnija od .29
SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Prijelaz sa 8.1 na 10 će ispratiti operateri. Nakon toga, OS updates preskače sve operatere i ide direktno na telefone, dok će firmware update ići na odobrenje operaterima, uz "rigorozne" rokove u kojem moraju testirati i odlučiti žele li ili ne žele pustiti određeni firmware update.

Mislim da bi im bilo bolje da su napravili još jedan build, pustili ga ovaj tjedan u Fast i Slow, pa krajem mjeseca odlučili žele li njega pustiti, sigurno su pokrpali neke stvari (battery drain na 950, a i ostalima, pogotovo s buildom .29, nadam se da su to riješili). Znaju da kasne i sad srljaju, znaju da su ljudi nestrpljivi. Sve imam osjećaj da će taj release završiti kao i 10586.0 na 950 i 950XL, pusti što imaš, pa onda krpajmo svaki dan ako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ovaj "fićr" da mi L640 "zanijemi" postaje sve iritantniji. Događa se svaka dva-tri dana, ali događa se. I onda mi recimo ne rade zvukovi notifikacija i alarma. Restart i sve ok. Pain in the but... Ima li još netko takvih problema?

Drugi "fićr" je da mi se UC browser i Surfy nenormalno često ruše. Bez nekakvog očitog pravila. IE nema tih problema, ali je govno.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Moja zanijemi isto, ali malo rijeđe.

Koristi li tko kakvi dock za svoj WP? Ima li kakvi povoljniji s fast charge opcijom?

12 godina
Mr. Fugitive kaže...

Ovaj "fićr" da mi L640 "zanijemi" postaje sve iritantniji. Događa se svaka dva-tri dana, ali događa se. I onda mi recimo ne rade zvukovi notifikacija i alarma. Restart i sve ok. Pain in the but... Ima li još netko takvih problema?

Drugi "fićr" je da mi se UC browser i Surfy nenormalno često ruše. Bez nekakvog očitog pravila. IE nema tih problema, ali je govno.

Moja radi dobro, jedino me iritira što mi u alarmu svako nekoliko dana vrati defaultnu melodiju ali još se nije dogodilo da ne zvoni. Koristim EDGE pošto sam na W10M tako da neznam kako bi mi se ponašali ti programi.

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel mi netko može dati link za Windows Phone 8.1 aplikaciju preko koje mogu dodavati fotke/muziku?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pinball League: The Juggler trenutno besplatno (8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=ad9edea9-2e53-e011-854c-00237de2db9e

Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Nr. Fugitive, u kojoj trgovini si kupio uređaj? U RH ili u inozemstvu? Mozda je zamrzavanje vezano uz specificnost domaćih mobilnih mreza...
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nadogradnja sa 8.1 na W10M će biti build 10586.63 kako pišu na Nokia Power User 

http://www.nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-10586-63-to-be-windows-phone-8-1-upgrade-build/

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Mr. Fugitive kaže...

Kod mene se dosada dva puta desilo da mi lumia 640xl jednostavno nakon razgovora prestane primati sms poruke, viber poruke i popravi se kad restartiram mob.

11 godina
neaktivan
neno20st kaže...
Mr. Fugitive kaže...

Kod mene se dosada dva puta desilo da mi lumia 640xl jednostavno nakon razgovora prestane primati sms poruke, viber poruke i popravi se kad restartiram mob.

ne znam za XL ali na 640 LTE nikad takvog problema

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

trenutno besplatno

Cake clock (16 kn) - dostupno i za PC i za mobitel

https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/cake-clock/9nblggh187c7

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
dadn kaže...

Nadogradnja sa 8.1 na W10M će biti build 10586.63 kako pišu na Nokia Power User 

http://www.nokiapoweruser.com/windows-10-mobile-build-10586-63-to-be-windows-phone-8-1-upgrade-build/

kaze gabe na twitteru kada krenu pustati nove buildove, izlaziće češće nego prošle godine.

još se samo čeka da izbace taj novi build, a vidim da ga baš ljudi napadaju na twitteru što nema novih buildova.

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
16 godina
neaktivan
@Mr. Fugitive...S obzirom da se radi o Nokijinom rođaku uopće me ne čudi...Imao sam 5800 kojoj ekran nije radio kad god je zvonio (alarm ili poziv) dok nisam stavio CFw
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel zna netko kako se zove aplikacija u kojoj je bio set alata kao što su flashlight, unit converter, world clock, vaser vaga i sl. Napokon je došao moj Ativ S sa servisa i nekim čudom radi, što god, nestala mi sigurnosna kopija i izgubio sam sve aplikacije pa ih sada vraćam polako.

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
Možda #1 Toolkit?
Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...
Možda #1 Toolkit?

16 godina
WindowsPhone - Općenito
Kolega ja jesam 5 godina živio u lvankovu ali ipak ...😉
Reality is wrong. Dreams are for real.

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
ja,vrba kaže...
Kolega ja jesam 5 godina živio u lvankovu ali ipak ...😉

Sorry, nisam znao da si iz Ivankova haha

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.1.2016 22:22 (Dex.pwn).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
3 0 hvala 2
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel zna netko kako se zove aplikacija u kojoj je bio set alata kao što su flashlight, unit converter, world clock, vaser vaga i sl. Napokon je došao moj Ativ S sa servisa i nekim čudom radi, što god, nestala mi sigurnosna kopija i izgubio sam sve aplikacije pa ih sada vraćam polako.

probaj ToolKit Pro

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Evo moj početni, Ativ S, WP 8.1 GDR1. Jedino me nervira što aplikacija za vrijeme nema transparentan tile

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dadn kaže...

ipak nije. Gabe Aul kaže da je greškom pušten i da je brzo povučen

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice