WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.053.382
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Zato što je 8.1 bio minimalistički OS. A to za Store se može riješiti kasnije sa nadogradnjom iste.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

a kad facebook misli apdejtovati messenger aplikaciju, meni na win10 neprestano dolaze jedne te iste poruke

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Zato što je 8.1 bio minimalistički OS. A to za Store se može riješiti kasnije sa nadogradnjom iste.

To što je 8.1 minimalistički OS ne znači da će vidno degradirati performanse desetki, jer ako hoće neće baš mnogo ljudi updateati.

Swedish latin super funk.
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Zasto ne mogu vise instalirati Pefect Tube, nakon restora mi je nestao iz aplikacija i iz stora, a ovdje je sivi "get the app"

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/perfect-tube/9nblggh1jk21

Jel to ono shema sa microsoftom da tera autora na ispravak buga ili je nesto drugo?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
jaZey kaže...

Zasto ne mogu vise instalirati Pefect Tube, nakon restora mi je nestao iz aplikacija i iz stora, a ovdje je sivi "get the app"

https://www.microsoft.com/en-us/store/apps/perfect-tube/9nblggh1jk21

Jel to ono shema sa microsoftom da tera autora na ispravak buga ili je nesto drugo?

microsoft ima običaj da (privremeno) ukloni aplikacije ako ne rade dobro, stvaraju probleme u radu WP, krše autorska prava ili su sigurnosni rizik...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja ću sigurno upgradeovati.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

drugi način da probate možda sa Prijenos mojih podataka (Transfer my data) aplikacija na mobitelu pa prenesite kontakte na drugi telefon (ako ima sreće da ima tu aplikaciju na telefonu)

edit: ups zaboravio sam, ipak je to za kopiranje s drugih telefona na WP a ne obratno :( moj bad

ako ništa ne pomogne, lijepo si posla dajte

prvo prepišite kontakte, otvori joj novi račun i sad joj ti pazi da se sve postavi kako treba i nazad upisujte kontakte nakon hard reseta....

neće moći ni ona aplikacija jer ne može ništa da se skine, traži password od accounta, jedino ako ne postoji način da se skine program na računar pa da se preko USB-a prebaci na mobitel i instalira

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Mene zanima detalj...ako je 950 u prodaji za 10-ak dana... hajmo reći da su prvi prodajni modeli dobili (tvornički) prije 5-10 dana zadnji OS što imaju. Što će to u konačnici biti...ovakva malo ispoliranija insajderska verzija, baš tvikana za 950, kako bi bilo što manje mušica...ili nešto treće.

Svjestan sam da će ova dva flagshipa dobijati u startu svaki update za svaku sitnicu...al čisto me zanima što će od w10 biti na tim uređajima koji upravo putuju ka policama.

OS je OS...to je beskrajan izvor ljepljenja selotejpom. Evo od kada je izašao Surface Pro, svakodnevno se nešto ispolira na OS-u.   Možemo li očekivat kakve softverske mušice na prvim 950-cama zbog brzanja sa plasiranjem u prodaju?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
torrente kaže...

Mene zanima detalj...ako je 950 u prodaji za 10-ak dana... hajmo reći da su prvi prodajni modeli dobili (tvornički) prije 5-10 dana zadnji OS što imaju. Što će to u konačnici biti...ovakva malo ispoliranija insajderska verzija, baš tvikana za 950, kako bi bilo što manje mušica...ili nešto treće.

Svjestan sam da će ova dva flagshipa dobijati u startu svaki update za svaku sitnicu...al čisto me zanima što će od w10 biti na tim uređajima koji upravo putuju ka policama.

OS je OS...to je beskrajan izvor ljepljenja selotejpom. Evo od kada je izašao Surface Pro, svakodnevno se nešto ispolira na OS-u.   Možemo li očekivat kakve softverske mušice na prvim 950-cama zbog brzanja sa plasiranjem u prodaju?

https://www.reddit.com/r/windowsphone/comments/3tbipw/got_my_lumia_950_any_questions/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
WindowsPhone - Općenito

evo posto sam na ovoj konferenciji dobio glavnu nagradu lumia 1520, imam pitanjce - kako instalirati taj zadnji win10 build od sinoc? da ne kopam previse po netu..

postoji li tu nesto kao na androidu custom recovery ili nesto takvo, mogu li napraviti backup ovog sto je na njemu pa vratiti po potrebi i sl.?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
digitall kaže...

evo posto sam na ovoj konferenciji dobio glavnu nagradu lumia 1520, imam pitanjce - kako instalirati taj zadnji win10 build od sinoc? da ne kopam previse po netu..

postoji li tu nesto kao na androidu custom recovery ili nesto takvo, mogu li napraviti backup ovog sto je na njemu pa vratiti po potrebi i sl.?

Skinuti WIndows Insider aplikaciju iz Store-a, prijaviti se sa svojim MS accountom, postaviti na Fast ring, resetirati telefon kad traži, pa na Phone update u settingsu i čekati da se skine. Kao što je lega prije rekao, telefon ne diraj i ne gasi dok se ne pojavi Lock screen i iza njega početni ekran. 

11 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
dadn kaže...

drugi način da probate možda sa Prijenos mojih podataka (Transfer my data) aplikacija na mobitelu pa prenesite kontakte na drugi telefon (ako ima sreće da ima tu aplikaciju na telefonu)

edit: ups zaboravio sam, ipak je to za kopiranje s drugih telefona na WP a ne obratno :( moj bad

ako ništa ne pomogne, lijepo si posla dajte

prvo prepišite kontakte, otvori joj novi račun i sad joj ti pazi da se sve postavi kako treba i nazad upisujte kontakte nakon hard reseta....

neće moći ni ona aplikacija jer ne može ništa da se skine, traži password od accounta, jedino ako ne postoji način da se skine program na računar pa da se preko USB-a prebaci na mobitel i instalira

mislim da neće ni ovo ići ali probaj... ovo je stvarno zadnja opcija i nema više nijedne....

skini ovo 

stavi na SD karticu (ne u folder), pokreni trgovinu i iz donjeg izbornika izaberi instaliraj lokalne aplikacije

upute imaš ovdje https://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card

16 godina
dadn kaže...

mislim da neće ni ovo ići ali probaj... ovo je stvarno zadnja opcija i nema više nijedne....

skini ovo 

stavi na SD karticu (ne u folder), pokreni trgovinu i iz donjeg izbornika izaberi instaliraj lokalne aplikacije

upute imaš ovdje https://www.windowsphone.com/hr-hr/how-to/wp8/apps/how-do-i-install-apps-from-an-sd-card

Teoretski bi trebalo da može, sada sam u sebe isprobao i radilo je, nebi trebalo da traži password jer ga neće skidati sa marketa i nebi trebalo da bude problema što je Windows Mobile 8 a ne 8.1

Držim fige da mogne, jer nije baš jednostavno prepisati ~150 brojeva iz imenika.

Malo me strah ovih loših ocjena, znači da ne radi svakom kako treba

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 0:17 (Haker_x).
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

aplikacija provjereno napravi VCF fajlu sa kontaktima na SD kartici, ne bi trebalo biti problema... samo da uspije instalacija... problem je što ipak kod takve instalacije ona provjerava trgovinu pa bi to ipak moglo biti problem... a i velika je sreća bila što sam uopće uspio pronaći direkt link za skidanje XAP fajle jer nažalost novi store nema te opcije :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 1:17 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Ima li kakva aplikacija za prepoznavanje pjesama nešto kao Track ID za android ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...

Ima li kakva aplikacija za prepoznavanje pjesama nešto kao Track ID za android ?

Shazam i Cortana (na USu)... s time da mi na Cortanivrlo često ne nudi uopće tu opciju.

16 godina
Stavio W10 mobile 10586.11 na lumiu 630 i sta rec mob doslovno leti :D :)))
Samobor je lepa varoš
Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
odjavljen
geek_boy kaže...
Stavio W10 mobile 10586.11 na lumiu 630 i sta rec mob doslovno leti :D :)))

Ja imam 630 i drago mi je to čuti :D 😂

Ne znam ja ništa....
11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

ako ne koristiš Cortanu, stavi regiju Irska npr (ja ju koristim zbog microsoftovih bonova za trgovinu) i onda samo otvori search i imaš za prepoznavanje glazbe

14 godina
Eto to gore sa search tipkom je daleko bolje izvedeno na wp8.1 nego na win10

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Shazam?

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Hvala ljudi radi i jedno i drugo al kolega će ostavit Shazam.

ps. To je još jedan kojeg sam vrbova da priđe s andre na WP

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 12:04 (nicky.sl).
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Hvala ljudi radi i jedno i drugo al kolega će ostavit Shazam.

ps. To je još jedan kojeg sam vrbova da priđe s andre na WP

Malo nas je al' nas ima hehe... 

11 godina
WindowsPhone - Općenito

koji app koristite za youtube ? da je free po mogucnosti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tubecast, metrotube,perfect tube ☺
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Te aplikacije nisu free !

0 0 hvala 0
14 godina
digitall kaže...

koji app koristite za youtube ? da je free po mogucnosti..

mytube!

pisace ti da se placa, klikni na try, ona je besplatna, placa se samo u obliku donacije za developera, koji to zaista zasluzuje

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja koristim Tube HD i zadovoljan sam sa njim jer mogu odabrati LQ\HQ\HD rezoluciju videa.

Tube Pro također skoro isti program, samo što se u Tube Pro-u mogu downloadovati videi

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:43 (Haker_x).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WindowsPhone - Općenito

a da li podrzavaju stvari iz nativnih (android/ios) aplikacija, tipa: citanje komentara dok ide video, upload, pracenje kanala na koje sam pretplacen i sl.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.11.2015 13:44 (digitall).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Tube Pro dopušta čitanje komentara dok se downloaduje i dok je pokrenut video a za praćenje kanala ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice