- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kod mene na L640 s WP10 hotspot radi savršeno što znaci bez ikakve greške. Na jednom od starijih buildova (neznam točnu brojčanu oznaku) je bilo problema ali toga više nema.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
10512 .
Dopuna: Ja sam pitao operatera za postavke,malo je komplikovano ali uspio sam.
koji je zadnji win10 build dostupan u Insider?
10581 je zadnji mobile build za Insidere.
Da li je to RTM ili uskoro dolazi noviji?
Meni na ovom zadnjem buildu uopće ne dolaze notifikacije za fb mesenger a u ranijim buildovima nisam imao problema.
Da li je to RTM ili uskoro dolazi noviji?
RTM build dolazi uskoro - 10586, trebao bi stici do kraja tjedna, barem se ja tako nadam.
Meni na ovom zadnjem buildu uopće ne dolaze notifikacije za fb mesenger a u ranijim buildovima nisam imao problema.
Meni su inace radile ok ali evo danas nesto kasne poruke po pola sata na messengeru. Mozda je nesto sa serverima ili slicno...
Notifikacije nema ali kad otvorim mesenger nove poruke su uredno unutra. Ni fb aplikacija nema onog prikaza broja novih obavijesti na live ikoni tj plocici.
Samobor je lepa varoš
Na !
Windows 10 Mobile Build 10586 released to Insiders
pa majka mu stara, ne može to tako
zadnjih 7 dana, sve držim telefon da mi je puna baterija, i večeras mi baterija padne na 30% posto, i moš mislit, microsoft izbaci novi build.
mućka đubrad
pa majka mu stara, ne može to tako
zadnjih 7 dana, sve držim telefon da mi je puna baterija, i večeras mi baterija padne na 30% posto, i moš mislit, microsoft izbaci novi build.
mućka đubrad
Stavi na punjač i skidaj 
Mda....ja se pre dva sata vratio na 8.1 i malopre video post iznad da su izbacili novi build....jaoooo zivoteeeee 
Meni također kasne obavijesti na Messengeru kasne sat-dva, telegramu ako kasne onda oko pola sata i groupme stiže sve redovno.
build 10581;L920
@animal4444- ništa strašno, čak i bolje jer korisnici koji su na 10581 nakon nadogradnje će imati reboot-loop problem. Riješenje problema je hard reset ili vratiti na wp8.1 pa nadograditi na novi build.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Koliko vremenski treba sa se skine (ažurira) win10, na brzini interneta od 2.5 mb/s ?
Koliko vremenski treba sa se skine (ažurira) win10, na brzini interneta od 2.5 mb/s ?
Oko 1.5 GB je veliki download valjda. Ali nije problem download bar vremenski, vise potraje sama instalacija....
Lumia 830 RTM Build 10586
Edge browser u ovom buildu radi odlicno, puno brze i bolje nego u 10581.
Prosli put kad sam instalirao 10581 build firmware je ostao na Cyan update-u iako je pisalo win 10....Verovatno mi i sad to pise ali posto sam fleshovao telefon nzm tacno koji je, ali cenim da je sad denim firmware.....Samo jos to da promene pa da kazemo da je final build :D
Edit:
I dalje se pojavljuje resuming ponekad kad se vratim na homescreen....oseca se kao da je malo fluidnije u odnosu na 10581 ali i dalje nije to to bar meni
Nadam se da će moja Lumia 930 biti danas gotova sa servisom da mogu isprobati taj najnoviji build :)
Već sam skoro 2 tjedna na androidu
i jasno mi je zašto sam prešao na windows phone 
meni jos nije stigao update kad idem provjeravat kaze mi da je azurirano inace imam lumiu 535 sta da radim a kad sam instalirao wm10 izabrao sam fast ring?
i na 10581 nemogu azurirat lumia cameru
Hvala unaprijed
L.P
Zablokirao mi je mob i nakon soft reseta pola aplikacija ne zeli otvoriti, izgubio je ikonicu, ostala je samo kocka, i nakon klika na aplikaciju vrati na home screen, opalio bi screen shot ali ne zeli otvorit kameru
Ima li tko kakvu ideju ili mi ne gine vracanje na tvornicke
Zablokirao mi je mob i nakon soft reseta pola aplikacija ne zeli otvoriti, izgubio je ikonicu, ostala je samo kocka, i nakon klika na aplikaciju vrati na home screen, opalio bi screen shot ali ne zeli otvorit kameru
Ima li tko kakvu ideju ili mi ne gine vracanje na tvornicke
Probaj s hard resetom (meni je pomoglo pošto je blokala na wekome screanu posli nadogradnje)
U novom bildu nema neke vidljive razlike barem meni u odnosu na prethodni...ali baterija na novom bildu da moze plakati plakala bi koliko je brzo izvuce. Nadam se da ce uskoro pustiti firmware nadogradnje jer ovo je katastrofa. Runtastic u pozadini i viber i dva telefonska poziva su izvukli 40% baterije za 40 minuta koliko sam bio van.