Lumia Camera R.I.P :( Danas dobio zadnji update jer će Microsoft ugasiti app.
može a i ne mora značiti... najvjerojatnije znači da na W10M će biti samo jedna službena kamera aplikacija (odnosno podrška i razvoj samo jedne), a ne 3 kao na WP8.1
može a i ne mora značiti... najvjerojatnije znači da na W10M će biti samo jedna službena kamera aplikacija (odnosno podrška i razvoj samo jedne), a ne 3 kao na WP8.1
microsoft camera je u biti lumia camera ako ne i naprednija
Koje 3 ?
Jel ima tko iskustva ili koristi Microsoft Lumiu 535? Jeli je stabilna, da se ne kvari i kako ste zadivoljni sa tim modelom?
Dvoumim se za sad između Samsung Galaxy-a J1 i ove 535. A već 3, skoro 4 godine koristim Samsung Galaxy mini SII. Pa je došlo vrijeme da pređem na neki drugi.
Jel ima tko iskustva ili koristi Microsoft Lumiu 535? Jeli je stabilna, da se ne kvari i kako ste zadivoljni sa tim modelom?
Dvoumim se za sad između Samsung Galaxy-a J1 i ove 535. A već 3, skoro 4 godine koristim Samsung Galaxy mini SII. Pa je došlo vrijeme da pređem na neki drugi.
Lumia 535 radi odlično na 10 i nema problem na touchu (kako ja znam). Windows je svakako odlična platforma (video ispod),imao sam Android i nije mi se sviđao.
Što se tiče stabilnosti i kvarova,u redu je ali pazi da je hardware revision 5 , ne 3, jer 3 su imale problema s touchem, no na 10M nema problema s time koliko ja znam...
Koje 3 ?
u biti 4 ako ćemo cjepidlačit
Lumia Camera http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera/bfd2d954-12da-415c-ad99-69a20f101e04
Lumia Camera Classic http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera-classic/80b4b4a2-f7aa-49f0-b8ab-7b7390ce1014
Lumia Camera 5.0 View http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/lumia-camera/2d7e7fd6-2942-4d77-9842-389c3f62b14d
i četvrta Microsoftova default....
Jebem ti ovaj servis, poslao sam im u subotu mail da mi napišu u koji je servis točnije otišao a oni ne žele odgovoriti... Super ono, na kraju ću čekat mobitel dok ne uaplim auto i ne otiđem direkno u Links
U tom slučaju dosta je jedna...
- HTC 8S -
Mislim da je više problem u tome što se još uvijek prodaju uređaji koji su došli na tržište u prvim pošiljkama.
Ista stvar je bila s Lumiom 920 koja je imala problema sa zaslonom (prve verzije) i sa Lumiom 1520 također display.
na njemačkom amazonu uz kupnju Lumie 950/950XL dobije se na poklon i 32GB microSD kartica i bežični "jastuk" punjač na dar uz napomenu da to traje do isteka zaliha a čini mi se da su zalihe male... (Display Dock se isto ide besplatno ali ne uz narudžbu već preko promotivnog koda se naruči sa njemačkog Microsoft store)...
http://www.amazon.de/b/ref=amb_link_198073927_1?ie=UTF8&node=8512825031&pf_rd_m=A3JWKAKR8XB7XF&pf_rd_s=hero-quick-promo&pf_rd_r=0CK932BKC3KS6ZS6J2H9&pf_rd_t=201&pf_rd_p=755820547&pf_rd_i=B016AAM51U
Uz Njemačku i UK, i kupci u Poljskoj će dobiti Display Dock besplatno
Hvala Vam na pomoći. I ja sam mišljenja da je 535 bolji izbor od J1, s obzirom na rame i kameru. A prvi puta se susrečem sa windows 8.1 na mobitelu. A pročitao sam na netu da imaju problema kao što ste naveli sa touch screenom no nikad baš od krajnjeg korisnika.
Što je na kraju sa navigacijom? Jeli ima Kartu bestplanu ili...?
Hvala Vam na pomoći. I ja sam mišljenja da je 535 bolji izbor od J1, s obzirom na rame i kameru. A prvi puta se susrečem sa windows 8.1 na mobitelu. A pročitao sam na netu da imaju problema kao što ste naveli sa touch screenom no nikad baš od krajnjeg korisnika.
Što je na kraju sa navigacijom? Jeli ima Kartu bestplanu ili...?
sve Here aplikacije i download karti su besplatni za cijeli svijet (globalna licenca)
@tonik: problemi sa touchem su najizraženiji na Dual SIM modelima. Imam doma 535 Single i Dual SIM pa znam. Na mojoj s jednim SIMom nema nikakvih problema, dok je starom na njegovoj dual SIM mobitel završio na servisu da zamijene ekran. Ako i dobiješ ueređaj s problemom, a nadogradnjom software - a (bilo je fixeva od MSa) se ne riješi prolem, nosiš mobitel u Mobis i pokažeš što se događa. Nisam jednom zvao Mobis da mi potvrde da mijenjaju ekran, kao što su svaki puta i potvrdili, a i imam iskustvo iz prve ruke da su ekran zamijenili bez problema i da mobitel radi uredno nakon toga.
E vidiš to je stavka koja se neće baš naći lako na internetu u vezi dotičnog problema.
Koliko vidim ovi u Vip-u imaju single Sim model.
E sad uz 535 me zanima i 640, kako se dokazao taj model?
Ovu čak prednji 1 megapix bi progutao kod 640, ako je išta bolji.
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
E vidiš to je stavka koja se neće baš naći lako na internetu u vezi dotičnog problema.
Koliko vidim ovi u Vip-u imaju single Sim model.
E sad uz 535 me zanima i 640, kako se dokazao taj model?
Ovu čak prednji 1 megapix bi progutao kod 640, ako je išta bolji.
Ta prednja uopce nije toliko losija (i meni nije niti toliko bitna), a dobivas kompletno bolji uredaj, bolju straznju kameru, ekran, bateriju...
ukratko, isplati ti se prelazak jer je 640 definitivno BB uredaj do tih novaca!
Samobor je lepa varoš
Ja znam da se vode polemike oko androida, WP i iOS-a.
Moj prvi Android je znači galaxy mini SII, nisam neki koji mijenjam mobitele svako malo, pa do sada svaki mobitel koji sam koristio je kod mene bio od 2 do 5 godina.
Jel ima razlike u stabilnosti samog sustava wp i androida?
U ovih par godina za android na mom mobitelu dao bi ocjenu 7/10. Dosta puta se sam od sebe ugasio, pa i restartao, zatim blokirao touch ili čak smrdao ekran tako da se sama simetria ekrana obrnula. Programi su radili, pa odjednom prestali radit do te mjere da sam morao ih reinstalirat.
Sad u zadnje vrijeme mi se dešava da nakon što sam razgovarao na Viber i nakon par sati ne korištenja sa pozivom i javljanjem, ja sugovornika ne čujem. Moram ugasit-upalit mob da bi proradilo. Nije nešto što me teralo da mijenjam mob, ali išlo pomalo na živce. Plus još nato da sam od sebe iz čista mira zavibrira...
I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Jednako, čak bi rekao i bolja od mog mini sII koji ima 3 mpx. thanks
640 je odličan mobitel. samo da je glavna kamera malo bolja ali nije ni ona loša
trenutno besplatno
City Racing 3D
https://www.microsoft.com/hr-hr/store/apps/city-racing-3d/9wzdncrfhzwv
Nisam pitao još, a zanimaju me neki programi.
Jel WP podržava Viber i Teamviewer, kako se ponašaju? To su mi ajmo reći dve najbitnije aplikacije.
Ima obje i meni rade normalno ali naći će se netko sa prigovorima, ne sekiraj se.
Ja se sve sjetim tokom, pa isprike radi toliko pitanja. Jbg. volim sve znati prije nego što se odlučim za tak nešto.
Recite mi samo oko tog windows os-a, vidim da sad 535 i 640 imaju 8.1, jel ima neki info jel se na tim verzijama predviđa prelazak na W10?
Koliko vidim na pc-u nije sretno rješenje, pogotovo za wi-fi, jer mi na pc-u drastično pala pokrivenost signala, pa sam se vratio na win7
Recite mi samo oko tog windows os-a, vidim da sad 535 i 640 imaju 8.1, jel ima neki info jel se na tim verzijama predviđa prelazak na W10?
sve 8.1 Lumije će dobiti Win10, samo će neke dobit odmah a neke će morat čekat dva mjeseca barem
što se tiče Win 10 za PC jesi probao novi službeni jesenski build? radi nekoliko puta bolje