WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.053.212
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Dobar je Gmaps+ samo nema hrvatski jezik.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.11.2015 21:22 (kran).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

bok ljudi, jel još tko imao problema s battery saverom. prije dva dana se zblesiro, čim ga otvorim on se sruši. onda je jutros opet proradio i sad opet ne radi tj. ruši se.

ne bih baš radio hard reset ako ne moram.

lumia535 wp8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
markymark099 kaže...

bok ljudi, jel još tko imao problema s battery saverom. prije dva dana se zblesiro, čim ga otvorim on se sruši. onda je jutros opet proradio i sad opet ne radi tj. ruši se.

ne bih baš radio hard reset ako ne moram.

lumia535 wp8.1

a koju si aplikaciju zadnju instalirao? možda je ona problem 

to je samo problem kod tebe, nitko dugi nema problema...

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

E ovako jedna cudna stvar mi se desila. Viber (i whatsapp) mi je kidao bateriju (lumia 925) ali bukvalno kidao i nekako sam mislio da je sve vreme on glavni krivac, bukvalno u deset minuta koriscenja 5 do 7% baterije ode. Evo malopre od kad sam skinuo telefon sa punjaca, kucao sam otprilike oko sat vremena normalno gasenje ekrana kad otkucam poruku dok ne pristigne nova pa da odgovorim ono standard i gle cuda u tih sat vremena-50 minuta baterija se smanjila za samo 5%. 

Kupio sam je polovnu normalno uradio hard reset i sve sto ide uz to. U pocetku baterija me je razocarala jer se bukvalno trosila kao nenormalna, za pet do sest sati telefon dolazi na nula posto baterije. Citao po forumima sve fixeve i resenja ali nije nista pomoglo, osim sto mi je upalo u oko da sam dosta puta video da su ljudi pisali da treba par dana do nedelju dana da se baterija malo "prilagodi" ili kako vec ako je radjen hard reset ili tako nesto. Moguce da je do toga bilo sad ne znam tacno, jer postoji jos jedna stvar. 

Od kad sam ga malopre skinuo sa punjaca niti jednom nisam uso u Baterry Saver, ali bas ni jednom, dok sam prethodnih dana stalno proveravao i ulazio. Moguce da je i do toga ko ce ga znati ali eto cisto ako mogu nekom da pomognem ovim, posto sam ja bukvalno ludeo trazeci po forumima neko resenje. Nadam se da pomaze, videcu sledecih par dana kako ce da bude, necu uopste da ulazim u bateri sejver da vidim mozda ima neke veze sa tim, jer to do sad jos uvek nisam nigde procitao pa ono ajde i to da probamo :D

Od ovih koji su i dalje na win 10 preview-u pitanje, da li je sada moguce preuzeti text prediction za hrvatski, srpski i bosanski? Posto pre par dana nije bilo moguce, da li su sredili to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Text prediction se preuzme nakon što odaberete tipkovnicu morate ići u windows insider, izabrati insider fast, zatim idete u postavke pod ažuriranje telefona i dobit ćete ažuriranje jezičnih postavki.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima koje aplikacija pomocu koje bi mogao vidjeti passwprde od sačuvanih wifi mreža na mobu.

Znači onih mreža na koje sam bio spojen pa se sad mob spaja automatski na njih, a meni treba wifi pass za lapop.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
crozoki kaže...

Jel ima koje aplikacija pomocu koje bi mogao vidjeti passwprde od sačuvanih wifi mreža na mobu.

Znači onih mreža na koje sam bio spojen pa se sad mob spaja automatski na njih, a meni treba wifi pass za lapop.

Meni je LastPass nudio tu mogućnost.

Ne znam ja ništa....
12 godina
protjeran

Kako hoda stvar sa time na wp , znači ako je ta aplikacija my webcam sada trenutno besplatna, i ja ju sada instaliram,

kako se ta aplikacija ponaša nadalje ( primam li ažuriranja za nju, dokada je free ili je to samo neki trial period i sl ...)  ?

14 godina
odjavljen
bunkermax kaže...

Kako hoda stvar sa time na wp , znači ako je ta aplikacija my webcam sada trenutno besplatna, i ja ju sada instaliram,

kako se ta aplikacija ponaša nadalje ( primam li ažuriranja za nju, dokada je free ili je to samo neki trial period i sl ...)  ?

Imaš punu licensu, znači možeš je nakon toga ažurirati(naravno kad ima ažuriranja), možeš ju ponovno bilo kada instalirati...

14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

iOS 9 vs Windows 10 Mobile

Windows je svakako daleko ljepši nego iOS 9 

Po meni iOS ima bolju tipkovnicu i bolji akcijski centar(il kak se to kod njih više zove)... Jednostavno mi na Windowsu to dijeluje previše plastično... Trebali bi napraviti neku shemu kao kod Androida da s dva prsta spuštaš brzo paljenje(tipa WiFi, Bt i sl). a s jednim notifikacijski centar koji bi trebao biti proziran(+ zamučen) kao i na Windowsu 10

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Slažem se,samo meni je kod iOS malo komplikovan akcijski centar :D Nego ,ovo mi već ide na k već od kad koristim TubeCast..

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Dex.pwn kaže...
bunkermax kaže...

Imaš punu licensu, znači možeš je nakon toga ažurirati(naravno kad ima ažuriranja), možeš ju ponovno bilo kada instalirati...

Da li to znači da stičem ista prava kao da sam ju zaista i platio tih 31 kn ?

Sory ak su pitanja malo glupava ali sam tek par mjeseci u wp svijetu i sve mi je to novo...

Prvo sam kupio kćeri, pa mi se lumia i wp toliko dopala da sam prije dva tjedna kupio i sebi lumiu sa wp.

I fakat je vrlo praktična , te se vrhunski integrira sa mnogim servisima ( one drive, one note, skype , office365pro , outlook ... )

I vidim da je čak i ponuda aplikacija solidna, tj postoje sve one najbitnije koje su i najraširenije tipa fb, viber, whatsup i sl...

Navigacija mi je odlična, s time da sam ju dosada isprobavao samo po cro i bih ...

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Da, tako ti je na svakoj platformi... Dobiješ ključ(licensu) iako nisi ništa platio

2 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sta je sa vibracijom prilikom uspostave poziva, meni ne radi na zadnjem buildu?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Da li to znači da stičem ista prava kao da sam ju zaista i platio tih 31 kn ?

da. to je promotivni period u kojem autor aplikacije daje potpuno besplatno (ili sa popustom) verziju koja se inače plaća. aplikacija će ti nakon toga uvijek biti dostupna besplatno (osim u slučaju ako autor odluči nešto promjeniti, napraviti novu verziju ali to je rijetko). nakon što instaliraš, aplikacije su ti besplatne na svim uređajima na kojima koristiš isti Microsoftov račun (mobitel, tablet, PC) ali naravno ovisno o tome da li je aplikacija napravljena i za njih tj za sustav Windows.

ja sam u 3 godine sakupio aplikacija i igara vrijednih preko 10000 kn na taj način... većinu naravno ne koristim ali ima i onih koje su mi dobro došle a nisam ih morao platiti... npr, čak sam i CoPilot GPS Europe navigaviju (kompletnu kartu Europe) uspio nabaviti badava na taj način...

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 Mobile news recap: Release date, Lumia 950 demo, Project Astoria

http://www.winbeta.org/news/windows-10-mobile-news-recap-release-date-lumia-950-demo-project-astoria

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ekupi...950, 950xl

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

bolje onda sa amazon.de, kojih 400 kn niže + ako imate koga u njemačkoj dobijete Display Dock (109 eura vrijednost)...

btw. jeste li skužili da na eKupi su oba modela dostupna i dostavu od 3.12 :D hehehe znači naplate vam sad zbog narudžbe, a na amazon se čeka da uređaj bude dostupan i tek onda naplate uz mogućnost da do tada padne cijena...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 17:46 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadn kaže...

btw. jeste li skužili da na eKupi su oba modela dostupna i dostavu od 3.12 :D hehehe

To znači da će ih imati 1.12. ili 2.12. tako da mogu biti kod kupaca 3.12., vjerovatno će tada dobiti mobitele od Microsofta.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.11.2015 17:47 (Haker_x).
11 godina
neaktivan
Evo i ja sam danas instalirao Windows 10 na Lumiu 535. Zasada mi se cini dosta brze nego na 8.1 jedino mi smeta dugo cekanje da se izbrise fotografija i kada nesto gledam u Storeuu. Tipkovnica mi je odlicna. Cini mi se cak da je i touch bolji nego na 8.1 s obzirom da mi je Hardweska verzija 3.0.0.0 ... Moze li mi netko samo reci dali ce Lumia 535 i dali vec mozd podrzava instaliranje android aplikacija ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
zvrle kaže...
Moze li mi netko samo reci dali ce Lumia 535 i dali vec mozd podrzava instaliranje android aplikacija ?

ne i to neće biti tako skoro. taj projekt se naziva Astoria i tek je u razvoju samo za odabrani krug developera. svi koji su se nadali da će to doći sa W10M bit će razočarani... još će puno vremena trebati za to...

11 godina
neaktivan
Haker_x kaže...
dadn kaže...

btw. jeste li skužili da na eKupi su oba modela dostupna i dostavu od 3.12 :D hehehe

To znači da će ih imati 1.12. ili 2.12. tako da mogu biti kod kupaca 3.12., vjerovatno će tada dobiti mobitele od Microsofta.

ne znam da li ikad kupovao kod njih, to dolazi uskoro kod njih može biti i 2-3 mjeseca... vrlo su nepouzdani a znaju naplatiti unaprijed

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne znam koja budala još kupuje kod njih

0 2 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Ne znam koja budala još kupuje kod njih

Ne znam da li budale kupuju, ali znam da kupuju normalne osobe.
Ja sam na BH ekupi portalu kupio svoju 630-ku Dual Sim, čak i sa uračunatom poštarinom bila jeftinije za 5-6€ nego u lokalnom tehnološkom shopu, a imali su crnu dok je u shopu bila samo žuta koja mi se nikako nije svidjela, dok im je trebalo 48h da je nabave pa sam zato i naručio sa ekupi(stigla na kućnu adresu za 24/48h, ne znam tačno). Novac dao prilikom preuzimanja, normalno da ga neću dati prije nego bi dobio robu, i evo Nokiica me služi više od 14 mjeseci bez problema(24 mjeseca garancije).

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
15 godina
majstorSZ kaže...

Laješ na krivi mjesec, karte ne radi Microsoft već Here tako da MS s tim kartama nema ništa.

Samo da nadodam da je BMW kupio Here, tako da sumnjam da rade loš posao.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

bmw-audi-daimler (merc) zajednički su kupili here mape u jednakim djelovima (mislim da su pljunuli 3 mlrd. dolara) kako bi imali navigacijsko rješenje za vlastite aute.

još uvijek se nisu oglasili po pitanju budućnosti here aplikacija na wp i ostalim platformama, ma da mislim da će ostati besplatne.

Thats what she said!
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
neaktivan

Znam da je Here u vlasnišvu nabrojane trojke ali ipak ostaje Here brand barem još neko vrijeme. A to o budućnosti na WP platformi, ja se nadam da će ostati i vrlo vjerojatno da hoće ali me živcira što nisu stavili reklamu za windows phone trgovinu. Stavili su za android i iOS, fino istaknuto ali za WP ništa. Posjetite here.com i uvjerite se :)  

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Lumia Camera R.I.P :( Danas dobio zadnji update jer će Microsoft ugasiti app.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice