WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.055.560
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Treba mozda netko ovu stvar za djecu/necaka/sebe? Rjec je o

, potpuno nov!

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Moj PC  
6 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne treba mi to, bitno da je kamera super i da je velik mob i da ima dovoljno pohrane... Xl verzija dolazi s tipkom za kameru?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ne treba mi to, bitno da je kamera super i da je velik mob i da ima dovoljno pohrane... Xl verzija dolazi s tipkom za kameru?

ma trbao ili ne trebao ipak je 100 € poklon... bolje nego figa koju dobiješ kod nas...

da 950/950XL imaju tipku za kameru

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel uspio tko skinut update? Vec mozda sat vremena downloading updates na 0%, nikako da se pokrene.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DommY kaže...

Jel uspio tko skinut update? Vec mozda sat vremena downloading updates na 0%, nikako da se pokrene.

Meni od pola 6 popodne stoji na 0%. Vjerojatno je navala ili imaju problem sa serverima. Skinuti će se, polako. Ostavi preko noći, pa ujutro dok piješ kavu, pustiš da se update - a

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Suddenly a wild % appears...

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni je išlo dosta brzo a i najbrže do sada se nadogradija.

Ovako na prvu loptu reka bi da je malo življi al vidićemo

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...

Sve PureView Lumie imaju tipku za kameru, prije su trebale samo imati Zeiss leću, ali kako neke jeftinije Lumie imaju Zeiss a nemaju PureView tehnologiju odlučili su da uređaj mora biti PureView da bi imao fizičku tipku za kameru, da bi se uštedilo na proizvodnom procesu.

Swedish latin super funk.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel ima neka aplikacija o prikazu RAM-a, koliko je iskoristeno a koliko slobodno memorije.

0 0 hvala 0
16 godina
kran kaže...

Jel ima neka aplikacija o prikazu RAM-a, koliko je iskoristeno a koliko slobodno memorije.

Zašto? Kao da je bitno...

14 godina
odjavljen
kran kaže...

Windows Phone i Android nisu isto

14 godina
nicky.sl kaže...

Meni je išlo dosta brzo a i najbrže do sada se nadogradija.

Ovako na prvu loptu reka bi da je malo življi al vidićemo

da li je i dalje onaj problemcic kod lockscreena, gdje ima mali delay kad otkljucavas, slika ostane a sat ode gore

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina

Sat ode a slika u djeliću sekunde za njim. Sve u svemu najbrže do sada

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene update skinulo dosta brzo...Lumia 535...Definitivno do sad najbrzi build! Jedino update aplikacija ide sporo jako. Javim dojmove nakon malo koristenja! BTW upgrade napravljen sa windows phone 8.1, i to bez ikakvih problema. Mislim da se sve vise priblizavamo RTM verziji 

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozz...zanima me od was je li neko koristio ili koristi trenutno microsoft lumia 535 i kakav je mob?ima li problema sa softverom itd...jer koliko vidim da je dosta jeftin,a dosta ga hvale.

Origin - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Na 10 radi dobro bez problema sa touchem,samo kamera se mrda u 16/9 modu (starom buildu),ne znam je li ispravljeno.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Na 10 radi dobro bez problema sa touchem,samo kamera se mrda u 16/9 modu (starom buildu),ne znam je li ispravljeno.

Ispravljeno je, baš sam išao pogledati. Također, došao je i update za kameru, trenutno se skida. 

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Super. Još kad Microsoft doda podršku za Cortanu u BiH ,bilo bi super :) Btw. koji je k ovom liku što mi non stop lupa TD,ne složiš se s jednom porukom,reagira kao da ima 6 godina. Samo da dodam da ispada jadnik.

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
1 2 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ekipa, kroz par dana mi stize lumia 640... to ce mi bit prvi put da koristim windows platformu nakon androida i ios-a, pa me zanima da li mu je 1gb rama dovoljna za fluidan rad? uz facebook, viber, whatsapp i jos par aplikacija

Clueless gamers shouldn't judge
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kao prvo,dobrodošao na Windows . 1GB je i više nego dovoljno,ja sa 630 (512 MB) mogu dosta toga koristiti u pozadini .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
3 1 hvala 1
16 godina
protjeran
Baterije -10% preko noći (Lumia 830, Denim)

Imam Lumiu 830. Preko noći mi baterija padne za 10%. Glance screen se gasi svaki dan od 01 do 07. Imam samo Battery Saver instaliran od mogućih potrošača. Preko dana se troši normalno. Preko noći gasim WiFi i 3G. Da li je normalno da baterija toliko padne preko noći i ako nije imate li neki savjet? Hvala

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
hrka11 kaže...

Pozz...zanima me od was je li neko koristio ili koristi trenutno microsoft lumia 535 i kakav je mob?ima li problema sa softverom itd...jer koliko vidim da je dosta jeftin,a dosta ga hvale.

sa softwerom nema nikakvih problema.... to je WP sistem i svi imaju (manje-više) isti... jedini problem na 535 je hardverski, tj, određene serije imaju problema sa touchem... moja preporuka bi ti bila da uzmeš 640, nije pretjerano skup a savršen... 

11 godina
neaktivan
csgoplayer kaže...

ekipa, kroz par dana mi stize lumia 640... to ce mi bit prvi put da koristim windows platformu nakon androida i ios-a, pa me zanima da li mu je 1gb rama dovoljna za fluidan rad? uz facebook, viber, whatsapp i jos par aplikacija

nije to android, na WP čak je i 512 MB dovoljno za fluidan rad... u svakom slučaju ubaci class 10 sd karticu (SanDisk se preporučava) i uživaj :)

11 godina
neaktivan
Re: Baterije -10% preko noći (Lumia 830, Denim)
CroDexter kaže...

Imam Lumiu 830. Preko noći mi baterija padne za 10%. Glance screen se gasi svaki dan od 01 do 07. Imam samo Battery Saver instaliran od mogućih potrošača. Preko dana se troši normalno. Preko noći gasim WiFi i 3G. Da li je normalno da baterija toliko padne preko noći i ako nije imate li neki savjet? Hvala

i je loše i nije... teško je sad procjeniti jer čak i isti modeli Lumia mogu biti različiti zbog različitih serija proizvodnje, instaliranog softwera... 

jesi li probao tijekom noći uključiti čuvara baterije (ne isključuj ništa drugo samo uključi čuvara baterije)?

14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Super. Još kad Microsoft doda podršku za Cortanu u BiH ,bilo bi super :) Btw. koji je k ovom liku što mi non stop lupa TD,ne složiš se s jednom porukom,reagira kao da ima 6 godina. Samo da dodam da ispada jadnik.

MS i ne zna gdje je Bosna

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ne izazivaj bolje ti je,ispadaš jadan .

Ne znam ja ništa....
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Ne izazivaj bolje ti je,ispadaš jadan .

Realno gledano, ne izazivam... Ima videa koliko hoćeš po YTu gdje Amer ne zna gdje je Francuska(alo Francuska!).. A kamoli da zna gdje je Bosna, Hrvatska i Srbija... Pola njih nas sna kao Yugu koja je propala '91.

16 godina
Ljudi, kakva vam je baterija na novom buildu u odnosu na prijašnji?
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Naravno da znaju gdje je BiH, imaju i bih stranicu, no ipak neće skoro doći Cortana u BiH, rekao bih da nije niti na listi prioriteta za idućih 5 godina, sa šačicom korisnika jednostavno se ne isplati potrošiti vrijeme i novac za prilagođavanje.

Jednostavno stavite mob na ENG i US regiju i imate bez ikakvog problema Cortanu (uz uvjet znanja engleskog), prosječni korisnik kojem mobitel mora biti na "bosanskom/hrvatskom" ionako neće nikada ni upaliti Cortanu.

Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice