Tako i tako ne trebaš koristiti 16/9 mod na kameri kad slikaš. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna li se neko okvirno vremensko razdoblje kada bi wp10 trebao izaći?
zna li se neko okvirno vremensko razdoblje kada bi wp10 trebao izaći?
Zadnje glasine su 12. mjesec, ali ništa još nije službeno potvrđeno.
Da li Microsoft Lumia 640 ima mogućnost "glance screen"
Jel je to funkcija gdje na početnom zaslonu obavijesti (brojčano) o broju pristiglih e-mailova,sms poruka,facebook notificationa.....
Ako može još pojašnjanja o ovoj usluzi kako radi. Hvala.
Jel je to funkcija gdje na početnom zaslonu obavijesti (brojčano) o broju pristiglih e-mailova,sms poruka,facebook notificationa.....
Da ima i normalno prikaze notifikacije kao na lock screen
Da ima i normalno prikaze notifikacije kao na lock screen
Ima, ali ograničene mogućnosti.
Samo sat, notifikacije, alarm, ikonu da je na punjaču te oznaku za bešumno/vibraciju.
Ono što nema je: kalendar (ne prikazuje datum ni događaj), vrijeme te sliku.
Na tcom stranicama piše u karakteristikama za lumia 640, snimanje videa: fullhd..
Da li je to točno?
Također, hoće li lumia 550 biti dostupna za kupovinu i kod nas..Jer vidim da je ne nude na našim stranicama microsofta..
Na tcom stranicama piše u karakteristikama za lumia 640, snimanje videa: fullhd..
Da li je to točno?
Da, 1080p, 30FPS.
kad kliknem na slušalicu otvre mi se moji glani prijatelji koje sam ubacio za brzo biranje i skroz ispod ima ikona za glasovnu poštu ,tipkovnica itd,kliknem na glasovnu poštu i otvori mi se dodatni prozor da je upiše,koju? i što mi ona dalje znači?
@sirka to nije zadnji build.
Također, hoće li lumia 550 biti dostupna za kupovinu i kod nas..Jer vidim da je ne nude na našim stranicama microsofta..
polako.. tek je najavljena.. još ni 950 nije u prodaji...
kad kliknem na slušalicu otvre mi se moji glani prijatelji koje sam ubacio za brzo biranje i skroz ispod ima ikona za glasovnu poštu ,tipkovnica itd,kliknem na glasovnu poštu i otvori mi se dodatni prozor da je upiše,koju? i što mi ona dalje znači?
pa broj glasovne pošte tvojeg operatera ako imaš tu opciju... za VIP je 7000 ili +385917000, za Tmobile 13511 ili +3859813511...
to sam mislio ali nisam siguran,ja sam na bonbonu
to sam mislio ali nisam siguran,ja sam na bonbonu
za Bonbon je 1511 odnosno +385971511
u biti kad si na svojoj mreži onda je dovoljno 1511... u roamingu trebaš birati s pozivnim brojem...
vidio sam ali nebum ništa ukucavo jer sve dodatno se naplaćuje,netreba mi to,hvala dadn
još uvijek nitko nije odgovorio da kad se ova lumia 640 xl pali nema tona,to je jedini mobitel koji nema,svi moji dosadašnji su se oglašavali sa zvučnom melodijom,ovaj ne,zbog čega to micros. nije napravio
Planiram kupnju nekih Prestigio (neke što idu preko glave) slušalica pa me zanima kako se WP ponaša, rade li funkcije za kontrolu glazbe preko slušalica itd.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
A koji ce ti to k? Samo bezveze tražiš dlaku u jajetu. Imaš vibraciju da te obavijesti da se ukljucio telefon i mirna Bosna.
ma jednostavno me zanima zato i pitam,ne se ljutiti,netražim dlaku u jajetu već ako je toliko pametan onda za ovo nije,
Pretpostavljam da to operateri ubacuju uz svoj logo.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
još uvijek nitko nije odgovorio da kad se ova lumia 640 xl pali nema tona,to je jedini mobitel koji nema,svi moji dosadašnji su se oglašavali sa zvučnom melodijom,ovaj ne,zbog čega to micros. nije napravio
Ni 930 nije imala, a ni 535 mi nema startup melodiju, tako da se ne brini, nije bug. Ni na 8.1 ni na 10ki.
@majstorSZ: ovisi o Bluetooth standardima koje podržavaju. Ako podržavaju sljedeće:
- HFP (1.6)
- A2DP (1.2)
- AVRCP (1.4)
- HSP (1.2)
nećeš imati problema s kontrolama.
I sama Nokia / Microsoft je kod predstavljanja WP 8 predstavila Nokia Monster Purity bluetooth slušalice s komandama za upravljanje na njima. Za svaki slušaj probaj isprobati radi li sve prije kupnje, čisto da si siguran.
A što je mogao i očekivati od 1.0 GHz dual core - a i 512 RAM-a. Čak i nije TAKO strašno loš na 10572 buildu. A priča da je mobitel bio loš sa 8.1 mu ne drži vodu, imao sam je, sad je kod frendice i još uvijek sretno i zadovoljno radi na njemu (s obzirom na procesor i RAM).
Nije loš, ali šta očekuješ više za taj hardver ? Meni je 635 odličan mob, i jeftin je.
sad si mislim kupiti power bank za svoj mobitel ali solarni jer mi treba za bajk pa me zanima od koliko mAH da kupim ali da nije skup
Planiram kupnju nekih Prestigio (neke što idu preko glave) slušalica pa me zanima kako se WP ponaša, rade li funkcije za kontrolu glazbe preko slušalica itd.
sve radi odlično... ja u mojem autu imam centralni hands free sistem i preko BT mi iščita i kontakte, dolaze pozivi pa se javim na upravljaču... čak i komande za Cortanu rade preko toga... BT slušalice naravno nemaju te opcije kao ja u autu ali sve bi trebalo radit što treba (upravljanje glazbom i pozivi ako slušalice imaju to)
sad si mislim kupiti power bank za svoj mobitel ali solarni jer mi treba za bajk pa me zanima od koliko mAH da kupim ali da nije skup
mislim da ti je to bacanje novaca... ne može ti sunce dovoljno napuniti koliko treba za mobitel da napuniš bateriju... tu mislim na ove male jeftilen kineze
ja imam od Microsofta DC-21 i sa jednim punjenjem 2x napunim Lumiu 640... zezati se sa solarnim ne znam koliko se i dal se isplati...
Preponosan sam svojom nacionalnošću :) 😍
http://www.telecompaper.com/news/nearly-40-of-bosnians-have-smartphones-study--1110211