L640 uzmi i neces se pokajati
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja uzeo za 1070kn iz edigitala, mob stigao za 2 dana, sve super. Bijela Dual SIM
Kako funkcioniraju updates na WP? Npr oće li uređaji koji vrte Win 8.1 dobiti Win 10?
Kako funkcioniraju updates na WP? Npr oće li uređaji koji vrte Win 8.1 dobiti Win 10?
trebali bi svi dobiti. do sada je uvijek bilo postepeno kroz par mjeseci kad se radilo o velikim ažuriranjima
ima raznih glasina, još će se vidjeti kako će update ići za najslabije (one s manje memorije)
no mislim da korisnici koji imaju uređaje sa 512 MB da bolje da ostanu na 8.1... vidjet ćemo koliko će biti uštiman i prilagođen na kraju...
ne treba se još brinuti o tome. kad izađe službeno Win 10 onda ćemo pričati o tome... sad je sve rekla-kazala
Svi će dobiti Windows 10 Mobile,jer da samo jači uređaji dobiju a ostalima šipak ne bi bilo fer i bilo bi glupo,jer 25% Windows Phone uređaja je Lumia 520,630 na drugom mjestu. Microsoft će sada posvetiti više pažnje prema Windows 10 Mobile.
Dugo nije bilo nove nadogradnje
Dugo nije bilo nove nadogradnje
Jer su se fokusirali na WPX
Jučer su ameri imali neki državni praznik (labour day), a Gabe je danas rekao da će raditi i noćne da izbace novi build ovaj tjedan 
Jučer su ameri imali neki državni praznik (labour day), a Gabe je danas rekao da će raditi i noćne da izbace novi build ovaj tjedan 
Haha, dobar mu vic

rade oni odavno na novom buildu, ovaj bi trebao biti dosta stabilniji, zato se ovo i oteglo
Da nece biti RTM iduci build
Mislim da hoće. Rekli su da neće dodavati više mogućnosti,samo preostaje male sitnice .
Mene i dalje muči taj Surface phone...nek kažu da će ga ili biti ili ne,da znam da li čekam njega oko Uskrsa/1. maja ili uzimam 950XL za Božić.
ja sam se davno naučio da se ne vrijedi brinuti oko toga... jednostavno sve ovo ignoriram, a kad bude, bude...
da sve je moguće.. pa i virusi i lakše te shakiraju ;)
Postoji mogućnost da do kraja tjedna dobijemo novi W10M update
Misliš final ???
Ne, koliko znam final dolazi tek negdje oko 10-11mj ako se ne varam
Sudeci po denimu za moju 920, i W10 ce stici mjesecima kasnije...
Takoder, negdje sam citao da insider app ima ima vrijeme tocno kada ce prestat radit (31. 10.?)
Miniraću zgradu BHTelecoma ako budem čekao koliko i za Denim - godinu dana ! 
Miniraću zgradu BHTelecoma ako budem čekao koliko i za Denim - godinu dana ! 
skineš sa navifirma kad izađe i flešaš na mob ;)
MS je rekao da će zaobići operatore u širem luku da svi dobiju 10 što je brže moguće .
mogu li Microsoftovi uređaji flashat kao i Nokie sa Nokia Recover Toolom. Nokia sam dosta flashao ali nisam nijednu 535ili 640?
Pozdrav svima!!!
Naime pošto mi je moja 625 lumia riknula sutra idem u nabavku nove. živim u Požegi i planiram kupiti novu lumiu 640xl koja košta 1999kn u Alles trgovini. U toj sam trgovini nekad radio te imam poznanstva i iako se takva lumia nađe jeftinije za par sto kuna ipak bih uzeo tamo jer nemam problema sa garancijom pošto mi susjed radi na reklamacijama. E sad me zanima nešto što sam negdje pročitao da se na toj lumiji nekada zna ugasiti ekran na par sekundi... pa ako netko ima iskustva s tim volio bi da mi kaže. Još mi je opcija manja lumia 640 iako bi radije volio ovu veću. Još jedna stvar. U toj trgovini su sve dual sim pa me isto zanima dali ima ikakve razlike u tome osim još jednog utora za sim karticu.
Hvala puno!!!
Uzeo nekidan L640 DS i sasvim normalno radi ko da je SS.
Total Commander izašao je iz beta faze i sada je dostupan javno
http://windowsphone.com/s?appId=0cba164b-845e-4dcc-b483-fb88c3dd51c3
Novi Alcatel entry level WP u prosincu...
http://www.windowscentral.com/alcatel-onetouch-fierce-xl-leaked-may-launch-december

Sami sebi smo najveci neprijatelji