WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.825
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
bozhan kaže...

instalirao danas wp10, proslo ok, potrajalo malo al pojavile se odma aplikacije i sve

imam osjećaj da je malo sporiji..na lock screenu sat kasni, opcenito se meni otvara sporije i sve..i zapeo mi je jednom na loading ekranu dugo..čitam da bi hard reset mogao pomoći? pitanje, ako napravim hard reset, nisam radio neki posebni backup, kad sam napravio update na 10 povukao je odmah sve kontakte, poruke, aplikacije...hoće li tako i nakon hard reseta?

možeš probati ali iz mog iskustva samo je bilo gore nakon hard reset... ma vrati na 8.1 i čekaj finalnu verziju krajem godine.. još je prerano za igranje sa win 10 na mobu

kontakte nikad ne gubiš jer su spremljeni na računu, to lako vidiš na https://people.live.com

podaci iz aplikacija, sms, slike, video se sprema isto na računu (Onedrive) ako si uključio u postavkama... samo da napomenem da se podaci iz aplikacija spremaju iz onih koje to podržavaju...

kad se prvi puta podiže nakon reseta onda te pita da li da vraća backup... 

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Otvorim ja taj link za ljude(kontakte) i kaže mi da se ne može povezati s FBom, kliknem da se ponovno povežem i kaže mi da nemaju dozvolu da se povežu s mojim facebook računom. Šta sad?

0 0 hvala 0
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Kad si instalirao i pokrenuo insider, na kojoj si regiji bio? Ja već dva dana muku mučim , kad ga pokrenem veli da provjerim datum i vrijeme i internet vezu, a sve je ok.  

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Otvorim ja taj link za ljude(kontakte) i kaže mi da se ne može povezati s FBom, kliknem da se ponovno povežem i kaže mi da nemaju dozvolu da se povežu s mojim facebook računom. Šta sad?

nema ti fejsbook veze s time... otvoriš link na kompjuteru i logiraš se svojim microsoft računom

otvarao sam taj link za desetke ljudi s njihovim računima i nikad me za fejs nije pitalo

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kaže da je FB promjenio politiku APIja i da sad ne može syncati kontakte... Ni na fb aplikaciji to ne mogu, kaže da ima problem...

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nema ti to veze sa tvojim ostalim kontaktima i telefonskim brojevima. oni su ti na Microsoftovom računu i tamo ih možeš uređivati ili napraviti backup u fajlu, te u slučaju hard reseta mobitela oni se vraćaju automatski nakon što upišeš microsoftov račun na mobitelu

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 9:43 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wapp dobio 1. (znacajan) update nakon dugo vremena!
Od postavka za custom ringtone, cak i za customizaciju svakog kontakta posebno, do smajlica u svim bojama!
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...
Wapp dobio 1. (znacajan) update nakon dugo vremena!
Od postavka za custom ringtone, cak i za customizaciju svakog kontakta posebno, do smajlica u svim bojama!

http://nokiamob.me/2015/08/20/whatsapp-za-windows-phone-dobio-novo-azuriranje/

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Biti će značajan update kad uvedu backup poruka na onedrive :\

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Elles D. kaže...

Backup poruka već postoji.

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
sirka666 kaže...
Elles D. kaže...

Wtf, kažeš liku da postoji već backup i on ti lupi TD???????

12 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

kupio sam prije skoro 2 godine lumiu 620 u vipu . u zadnje vrijeme mi se stalno resetira i sama od sebe gasi aplikacije , pa me zanima jel mogu to poslati na servis ? garancija mi traje jos 2 tjedna

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
dos2074 kaže...

kupio sam prije skoro 2 godine lumiu 620 u vipu . u zadnje vrijeme mi se stalno resetira i sama od sebe gasi aplikacije , pa me zanima jel mogu to poslati na servis ? garancija mi traje jos 2 tjedna

Pošalji, prije toga čisto napravi hard reset da vidiš jel se ponavlja

18 godina
sirka666 kaže...
Elles D. kaže...

Da postoji, ne bi pitao za njega ;)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
12 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
dos2074 kaže...

Pošalji, prije toga čisto napravi hard reset da vidiš jel se ponavlja

vec jesam , onda cu ga ovih dana odnijeti

14 godina
odjavljen
Elles D. kaže...
sirka666 kaže...
Elles D. kaže...

Settings-chats and calls-backup

Ako si navro na taj OneDrive backup onda backup koji napraviš kako je navedeno uploadaš na OneDrive.

15 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
sirka666 kaže...
Elles D. kaže...

"You can automatically back up your SMS and MMS messages to the cloud."

https://www.windowsphone.com/en-us/how-to/wp8/settings-and-personalization/back-up-my-stuff

ಠ_ಠ Rolling on the floor laughing until someone jump on me a makes me stop rolling on the floor laughing but then I do it again cuz it's awesome
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Pričamo o whatsappu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

I opet je upravu ;) Da vas nešto pitam, jel ima ikakav način da se napiše Word dokument(+slike) i da isti bude dostupan svima(imali ili ne OD acc) ali da ga otvori u web pregledniku. Jel to moguće? Znam da nema veze s WPom al OD ima veze s WPom  Hvala

16 godina
Elles D. kaže...

Copy-paste folder whatsappa sa moba na onedrive preko računala ako ti baš toliko to treba.

Swedish latin super funk.
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Jasno, ako imaš karticu.

A za modele bez SD kartice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Elles D. kaže...

Jasno, ako imaš karticu.

Na telefon?

16 godina
Elles D. kaže...

Jasno, ako imaš karticu.

Vrlo jednostavno

Thic PC > Windows Phone (ili kako god si nazvao svoj telefon) > Phone > WhatsApp > WinPhoneBackup

C/P u folder na OneDrive - u, ili u "root" direktorij OneDrive - a.

Također, možeš uz pomoć simboličnih linkova automatizirati proces sinkronizacije na OneDrive tako da, čim spojiš mobitel, OneDrive povuče nove podatke s mobitela.

18 godina
WindowsPhone - Općenito

Tog foldera nema na mobu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 19:08 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Huh...

Šteta što više nemam 930, mogao bih ti provjeriti, iako bi dao ruku u vatru da sam imao Wappov folder. Ajmo ovak. Odi u Wapp > Settings > Chat and calls, pa stisni na backup, neka napravi novi backup. Nakon toga spoji mob nazad na PC i pogledaj da li se pojavio folder.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ista stvar je i na 930 (gornja slika je s 920).

Backupi su friško napravljeni u whatsappu.

Nije moje pitanje bilo postavljeno bezveze :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Čitam sad temu na WP Centralu, ali mi nije jasan tip. Pogledaj na linku (trebalo bi te direktno na poruku odvesti).

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

To je samo za slike koje primiš u porukama. I radi bez obzira na sistemski backup.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Mislio sam si da je tako. Na XDA ima neka fora sa Interop unlockom, pa kroz aplikaciju WP Power tool izvlačenje .xap datoteke i pripadajućeg foldera, pa se s time pokupi backup, ali ne znam koliko si vičan tome i želiš li se uopće igrati s time.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

to mu je beskorisno jer na 920 ne može napraviti interop otključavanje jer nema sd karticu

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice