WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.060.280
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Imam problem kod stvaranja sigurnosne kopije, svakih par tjedana mi izbaci notifikaciju da bi trebao napraviti sigurnosnu kopiju, no svaki puta dođe do 96% i izbaci neki problem i da pokušam kasnije.

Radi se o L535.

Ima li netko ideju kako to riješiti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 17:06 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Obriši postojeće kopije, pa pokreni backup ponovno.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni je lijep! A i novi build bi trebao uskoro, 10240+ jer ovaj ima opet neki opaki bug.

cityman l950 cityman l950
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2015 20:44 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
skank666 kaže...

Meni je lijep! A i novi build bi trebao uskoro, 10240+ jer ovaj ima opet neki opaki bug.

Meni je, nakon kupnje 535, build 10166 jeo bateriju za doručak (100 - 10% bi prošlo cca 6, max. 7 sati). Neki dan sam se opet vratio na taj build (jače je od mene, morao sam opet probati) i sada radi sasvim uredno, baterija mi traje kao i sa Win 8.1. Jest da se tu i tamo smrzne, ali ništa što bi me nerviralo. Inače, i ja jedva čekam 10240+ build.

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

dostupno je novo ažuriranje za karte

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Kako sad stvari stoje, nece biti builda 10240.
Nesto su zeznuli pa se uredaj blokira...

Na mobu sam pa nemogu atavljat linkove, al ima na wp central :)
11 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

prije RTM verzije ja se neću zezati sa Win 10... probao sam 2 builda i svi oni ispočetka rade odlično pa nakon nekog vremena počnu zezat... 

btw.

Chicken Story 2 VIP igrica trenutno besplatna (vrijednost 8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=d50f9118-fc8b-48ad-bc7c-f84ee21841f6

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 0:13 (dadn).
12 godina
dadn kaže...
x360gamer kaže...

prije RTM verzije ja se neću zezati sa Win 10... probao sam 2 builda i svi oni ispočetka rade odlično pa nakon nekog vremena počnu zezat... 

btw.

Chicken Story 2 VIP igrica trenutno besplatna (vrijednost 8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=d50f9118-fc8b-48ad-bc7c-f84ee21841f6

Tvoj link me odveo u trgovinu ali ta igrica NIJE besplatna. Evo slike iz trgovine

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina
odjavljen

Win10 trgovina ima gadan bug a to je da ne prikazuje ispravno cijene i promjene cijena... Primjetio.sam to preko onog myappdeala... http://wmpoweruser.com/warning-check-price-differences-official-windows-10-beta-store/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zašto otvarate na kompjuteru? otvorite aplikaciju u trgovini na mobitelu... zato sam i stavio i QR kod da lako sa mobitelom otvorite link

inače, univerzalne aplikacije za Windows Phone i Windows 8/10, kad kupite (odnosno besplatno instalirate na mobitelu) bit će besplatna i na Windows 8/10... to što u browseru na kompjuteru pokazuje da nije besplatna ništa ne znači... kad pokrene aplikaciju trgovina na kompjuteru onda ispravno pokaže... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 8:35 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
dadn kaže...

zašto otvarate na kompjuteru? otvorite aplikaciju u trgovini na mobitelu... zato sam i stavio i QR kod da lako sa mobitelom otvorite link

inače, univerzalne aplikacije za Windows Phone i Windows 8/10, kad kupite (odnosno besplatno instalirate na mobitelu) bit će besplatna i na Windows 8/10... to što u browseru na kompjuteru pokazuje da nije besplatna ništa ne znači... kad pokrene aplikaciju trgovina na kompjuteru onda ispravno pokaže... 

Na mobitelu sam i otvara pa pogledaj sliku šta sam stavio

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

zato jer se radi o Windows 10 trgovini... kako sad nemam nijedan na win 10 pa sam pretpostavljao da se otvara u staroj trgovini... imaš li još staru trgovinu ili je uklonjena novim buildom?

ima još jedan trik da instaliraš besplatno:

prebaciš na regiju Nikaragva i otvoriš link u web browseru na kompjuteru https://www.windowsphone.com/es-ni/store/app/chicken-story-2-vip/d50f9118-fc8b-48ad-bc7c-f84ee21841f6 i instaliraš

ili probaš skinuti XAP fajlu sa istog linka (Descargar e instalar manualmente), staviš na SD karticu i instaliraš--

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 9:41 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Neman stare trgovine, probaću kasnije ovo na kompu pa javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

samo da napomenem, da bi radila instalacija iz web browsera sa kompjutera, na mobitelu u postavkama moraš uključiti opciju "pronađi moj telefon"

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Netriba se zezat s kompom, evo sad sam opet proba priko moba i piše da je besplatna.

Kod mene je na WP10 očito stiglo s zakašnjenjem ali je stiglo.

Kolega puno HVALA i oprosti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

ma što ti imam oprostiti... internet je tu da razmjenjujemo informacije i probleme :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Jel itko ima problema FB aplikacijom?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je,meni se crasha svako malo.

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;) http://techforums.ml
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Men i viber zafrkava

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nikakvih problema kod mene. Radi fb i viber bez problema na 640 lte, 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Provjerite da li Calculator² aplikacija ima besplatne opcije (in app purchase) za uklanjanje reklama i konvertor valuta... ja ju otprije imam pa ne mogu provjeriti... dostupna je i za telefon i za kompjuter.. ušteda je 16 kn

http://www.windowsphone.com/s?appId=80ab181f-e01b-483c-8bca-66b302a77df6

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.8.2015 17:27 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Viber ali ne vidim ništa novo.

Lupio si TD ? Nadam se da nemaš 12 godina ;) http://techforums.ml
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Surfy - besplatni alternativni web browser za Windows Phone sa novim ažuriranjem maknio je reklame

https://www.windowsphone.com/s?appId=a5820177-5118-4f34-b8c1-6715289fc321

instalirajte iz trgovine na mobitelu ili skenirajte QR kod

dostupna je i Pro verzija za 16 kn

https://www.windowsphone.com/s?appId=75366996-bb49-e011-854c-00237de2db9e

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.8.2015 0:04 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Player for Google Play Music aplikacija trenutno je besplatna (vrijednost 8 kn)

http://www.windowsphone.com/s?appid=d3a159ed-7724-4068-b89f-e153940b396f

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li netko od vas ima problema sa Messengerom? Kod mene je problem taj da mi Messenger sam poruke oznacava kao procitane cijelo vrijeme, a osoba nije niti vidjela poruku. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Remzi kaže...

Da li netko od vas ima problema sa Messengerom? Kod mene je problem taj da mi Messenger sam poruke oznacava kao procitane cijelo vrijeme, a osoba nije niti vidjela poruku. Lp

ne razumijem te baš, označava pročitanima tebi poruke koje primaš ili osobi kojoj šalješ poruku... 

ja nema problema a nit mi se itko drugi žalio.

14 godina
WindowsPhone - Općenito

meni je odmah stavljao "seen" po slanju poruke, iako druga osoba nije vidjela poruku do zadnjeg updatea (pred tjedan-dva čini mi se). sad ok radi. probaj reinstalirat, možda proradi kako spada.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vi koji ste hard reset, napravili nakon upgrade na 10166... Jeste li primjetili da se store neda updejtat? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

Vi koji ste hard reset, napravili nakon upgrade na 10166... Jeste li primjetili da se store neda updejtat? :D

Ovoga puta nisam radio hard reset, samo sam instalirao 10166 i pustio ga sa svime iz 8ice. Store malo zeza i mene, neće po dva - tri puta update aplikacija, pa onda prođe. Ako ti nikako neće neki određeni app napraviti update (0x00..3FC9 ili sličan error), deintaliraj aplikaciju i ponovno je instaliraj iz Store - a.

17 godina
odjavljen

Ne, ne... Nismo se razumijeli... Ako se je hard reset uradio, nakon instalacije 10166 sam store app se neće nadograditi, tj niti ne nudi nadogradnju... Ne app nego baš store...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice