Tako moj ispada još i dobar jer imam samo tri al zato nijednu nemogu instalirat iz beta store.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Tako moj ispada još i dobar jer imam samo tri al zato nijednu nemogu instalirat iz beta store.
Sami sebi smo najveci neprijatelji
Meni prima ali ne daje zvucne notifikacije iako je namjesteno da daje...pokaze i u notifikacijiski centar al zvuka nema.
Kako Windows 10 radi na 630 ?
dolaze li vama notifikacije sa whatsappa zadnjih par dana
| 16 | da |
|---|---|
| 2 | ne |
da! od onog updatea koji je pomogao da se uredaj vise ne restarta (nikakvih takvih problema prije nisam imao..)
Jedino sam imao problema sa primanjem poruka kada su imali neke r adove na serveru, a inace rade bez problema. Kako na Luma 925 tako i na 930.
Da li netko ima problema sa dugotrajnim punjenjem baterije? za nekih 2h mi se napuni nekih 40-45% baterije i lagano je frustrirajuće, a koristim original nokijin punjač, samo na njega dodat još produžni usb radi duljine.
Ako je netko imao problema s tim, kako je riješiti to punjenje?
Meni ne dolaze od onog updatea prije par dana
Evo meni iz prve ruke katastrofalno na 630. Iako je sve brzo i fluidno ,ogromni problemi sa store-om i dosta crashova aplikacija + ne rade mi mobilni podatci. Nije još ovo upotrebljivo,iako izgleda stvarno super.
Radi WhatsApp normalno kod mene, samo sam prvi dan kad je stigla nadogradnja s pozivima imao taj problem da telefon nije zvonio prilikom pozivanja preko WA ali to se, čini se, riješilo samo od sebe.
Evo meni iz prve ruke katastrofalno na 630. Iako je sve brzo i fluidno ,ogromni problemi sa store-om i dosta crashova aplikacija + ne rade mi mobilni podatci. Nije još ovo upotrebljivo,iako izgleda stvarno super.
Koji build ?
Koji build ?
najnoviji,tj 10149
Ljudi pomozite!
Ovako prije par dana sam na lumiu 830 instalirao WP 8.1.2(službeni)
sve radi bez greške osim što mi je tekst na stranicama ili aplikacijama pikseliziran,(skužio sam i na zynga pokeru da su špilovi u banani)
ali ne uvjek nekada ga prikaže ćisto ko suza nekada je pikseliziran
dali netko zna o čemu je riječ ?
Ljudi pomozite!
Ovako prije par dana sam na lumiu 830 instalirao WP 8.1.2(službeni)
sve radi bez greške osim što mi je tekst na stranicama ili aplikacijama pikseliziran,(skužio sam i na zynga pokeru da su špilovi u banani)
ali ne uvjek nekada ga prikaže ćisto ko suza nekada je pikseliziran
dali netko zna o čemu je riječ ?
Jesi pokušao hard reset?
Pokušavam ga odgodit ako je moguće.
Ako već radim hard onda možda i razmislim o WIN 10 navodno je novi build jeben
Rađe bi da postoji neko drugo riješenje
Meni Messenger radi ok,Viber počeo da se blesira a WA dok sam ga imao instaliranog nisam imao zvuka. LINE radi super sad zasad.
Onda ja stvarno imam sreće jer meni sve od navedenog radi odlično. I WhatsApp i Viber i Messenger i Line i to od prvog dana.
Danas sam bio primoran maknut WP10 TP sa svoje Lumie 930 radi freezanja i blokiranja. Danas na poslu mi se dvaput zablokirao, tako da je jedino prisilni restart pomagao, Steta, sviđao mi se build, ali mislim da ću čekati ipak da izađe official (iako lažem sam sebe, vjerojatno sam na idućem buildu opet na WP10)
Izašo update za Whatsapp i OneDrive :)
Dopušta li MS izdavanje LGPL aplikacija na Store ?
Došla XL u shop, sad samo da odlučim. Hebeno mi zbog veličine ne znam da li ću požaliti?
@Virty kakvo je tvoje iskustvo? Koje si veličine imao prije XL?
Ja sam prije Lumie 1520 imao iPhone 3gs, znaci ogroman prelazak u velicini.
nebi se vratio na manji mob ni da mi ga daju besplatno.
kroz mjesec dva ti sjedne.
btw. decki, moze pomoc.
od ovog obaveznog updatea da se mob ne restarta sam od sebe( sto meni nikad nije) sad me hebe spajanje na neke wifi mreze koji sam do sad svaki dan koristio.
restart moba pomogo kod nekih, druge i dalje nece da se spaja...
stalno brije; telefon se nije mogao povezati sa mrezom tom i tom...
pomagajte
Ja sam prije Lumie 1520 imao iPhone 3gs, znaci ogroman prelazak u velicini.
nebi se vratio na manji mob ni da mi ga daju besplatno.
kroz mjesec dva ti sjedne.
btw. decki, moze pomoc.
od ovog obaveznog updatea da se mob ne restarta sam od sebe( sto meni nikad nije) sad me hebe spajanje na neke wifi mreze koji sam do sad svaki dan koristio.
restart moba pomogo kod nekih, druge i dalje nece da se spaja...
stalno brije; telefon se nije mogao povezati sa mrezom tom i tom...
pomagajte
Taj update je i meni samo stetu napravio...
Dosla je aplikacija quiz up.
Po meni jedna od najboljih igara na smartphoneovima, a najbolji kviz definitivno.
Na zalost, faking aplikacija mi je vec drugi put zblesirala touchscreen na mojoj 920, zbog cega on postaje neupotrebljiv.
Posljedicno, ne mogu ugasit ili restartat mobitel nikako buduci da trebam imat TS da bi povukao shut down prozor.
Jedina opcija mi je cekat da mobitel ostane bez baterije kako bi se zgasio i nanovo upalio.
Jucer sam sat i pol ko budala uzastupno lupao po kamera gumbu kako bi focus light iscrpio sto prije bateriju.
Ljudi me zvali, ja se ne mogu javit...kaos.
Jedini put da sam pozelio bacit mobitel u zid.
Jedno samo imam za reci...fuck unibody & fuck no exchangable battery. Also fuck quiz up for WP.
Edit: Ako netko misli da mu baterija kratko traje na SP-u, neka proba proc kroz ovaj pakao. Bateriji nema kraja. 
Dosla je aplikacija quiz up.
Po meni jedna od najboljih igara na smartphoneovima, a najbolji kviz definitivno.
Na zalost, faking aplikacija mi je vec drugi put zblesirala touchscreen na mojoj 920, zbog cega on postaje neupotrebljiv.
Posljedicno, ne mogu ugasit ili restartat mobitel nikako buduci da trebam imat TS da bi povukao shut down prozor.
Jedina opcija mi je cekat da mobitel ostane bez baterije kako bi se zgasio i nanovo upalio.
Jucer sam sat i pol ko budala uzastupno lupao po kamera gumbu kako bi focus light iscrpio sto prije bateriju.
Ljudi me zvali, ja se ne mogu javit...kaos.
Jedini put da sam pozelio bacit mobitel u zid.
Jedno samo imam za reci...fuck unibody & fuck no exchangable battery. Also fuck quiz up for WP.
Edit: Ako netko misli da mu baterija kratko traje na SP-u, neka proba proc kroz ovaj pakao. Bateriji nema kraja. 
Mozda si se trebao sjetit soft/hard reseta pomocu tipaka? 
Mozda si se trebao sjetit soft/hard reseta pomocu tipaka? 
Jel bi time izgubio sta s mobitela? 
Ništa nebi izgubio, ušedio bi živce i vrijeme :D
Nebi nista izgubio, mozda bi samo vrijeme i datum trebao ponovo namjestiti.