- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mogao bi novi build uskoro! :D
Raja koja ima 640XL odakle ste je nabavili, kod mene u Bosni još uvijek se ne može nabaviti. Čekati ću još 2 sedmice i ako ne bude mogla se nabaviti i tada uzimam 640 običnu.
Raja koja ima 640XL odakle ste je nabavili, kod mene u Bosni još uvijek se ne može nabaviti. Čekati ću još 2 sedmice i ako ne bude mogla se nabaviti i tada uzimam 640 običnu.
Iz Italije :)
Ulavnom kupujem kod Linksa i oni 640XL imaju već mjesec dana. Vidim da ima i ekupi također.
Evo jedno zanimljivo iskustvo od maloprije.
Imam za ukućane jednu L630 po kojoj svi mogu udarati i zvati koga žele (kućni mob sa VIP zakon tarifom). Stiže meni maloprije mail, hvala na kupnji 39kn. WTF?!
Odem u boravak, kad curica od nepune tri godine uživa šamarat i mazit onu macu u igrici Talking Tom.
- Daj mobitel
- Necu
- Daj
Kad ono u igri opcija kupovanja nekih zlatnika...i pazite sad ovo, najmanja kupnja može biti 39kn, a najveća 780kn. Hvala nebesima, klikla je ovu prvu od 39kn.
Proučim ja tu igricu i vidim da je kurvanjski namješteno da se u intervalima pojavljuju popup prozorčići koji mame na zlatnike.
Eto...čisto da znate kako vam dva nedužna klika mogu pomest prepaid račun ili ako ste pretplatnik da čekate sljedeći račun mazeći Toma. 
Na androidu klinci uvijek igraju igre,ali pošto je kupnja u stvari nemoguća...baš me nije bilo briga. WP je idealan za kupnju appova. Sve je expresno 
Na androidu klinci uvijek igraju igre,ali pošto je kupnja u stvari nemoguća...baš me nije bilo briga. WP je idealan za kupnju appova. Sve je expresno 
nijedan OS nije na to imun, mnoge igre imaju in-game kupnje koje mogu klinci pokrenuti bez da kuže da to košta prave novce. sve ovisi je li plaćanje na mobitelu narihtano
Ode moja 930... večeras sam je prodao...
Nadam se brzom povratku u WP tabor, ako ništa prije, po izlasku 940XL, ako financije to omoguće.
Nadam se brzom povratku u WP tabor, ako ništa prije, po izlasku 940XL, ako financije to omoguće.
Prodana duša 
Također i moja 930 otišla za 2k na Vrbane.
Sad krećemo u pohod na ios.
Prodana duša 
Am naj tak...
Stisnula je financijska situacija, pa je morala otići... vratiti ću se ja na WP, nema do njega. 
Edit:
leakale su info o 10149 buildu Win10. U Edgeu je address bar napokon dolje, u notifikacijama dodana ikona za mobilne podatke, flashlight direktno iz OSa (u notifikacijama se može dodati shortcut), i kažu da je mnogo responzivniji build nego 10136.
Je li ovaj Appstudio za razvijanje aplikacija besplatan ?
Pa, prema navodima na njihovoj stranici, kažu da je free. Ništa te ne košta probati, pa ako traži da platiš, odustaneš. 
Microsoftovo free se razlikuje od naseg free...pa zato pripazi :D
Već kad smo kod tog razvijanja, kako ide postupak nakon završene aplikacije? Kako se razija, u kojem jeziku, jel teško to ?
Upravo sam napravio rezultati.com aplikaciju :P
Sa touch verzijom stranice t.rezultati.com.
edit: kako mogu napraviti rotaciju aplikacije?
Upravo sam napravio rezultati.com aplikaciju :P
Sa touch verzijom stranice t.rezultati.com.
edit: kako mogu napraviti rotaciju aplikacije?
Za puno prilagođavanje app po svojoj potrebi treba ti Visual Studio Community. Omogućava razvoj iOS,Android i WP naravno aplikacija, zauzima 11GB prostora. Ko hoće timski rad treba domena, free je :) Ja sam sebi nabavio, a bilo bi cool da radimo timski ko se razumije haha
Evo malo zezanja, a ko zna možda i napravim zapravo aplikaciju 
I gdje sad vi tu pišete kod aplikacije?
Napravio sam Alpha verziju BOL Vijesti, sadrži vijesti općenito i iz games mastera. Još je u ALPHA razvoju, pa koga zanima neka mi pošalje feedback i općenito dojam. Imajte na umu da je concept/alpha pa zato sve je dobrodošlo :)
=====================================================
Download Link (appx) : http://1drv.ms/1SNpXgJ
@Dex imaš Contents za dodavanje sadržaja.
Napravio sam Alpha verziju BOL Vijesti, sadrži vijesti općenito i iz games mastera. Još je u ALPHA razvoju, pa koga zanima neka mi pošalje feedback i općenito dojam. Imajte na umu da je concept/alpha pa zato sve je dobrodošlo :)
=====================================================
Download Link (appx) : http://1drv.ms/1SNpXgJ
@Dex imaš Contents za dodavanje sadržaja.
za to ti treba minimalno programiranja, običan parser i prikaz tih podataka :) mi smo to radili na labosima za android, haha
To nako iz zezanja,moraš platiti da bi stavio app na store tačno jadno -_- Uglavnom,je li ko probao app ?
Pa i nije preskupa dev licenca, ako se dobro sjećam 108kn.
HTC 8X :)
A majku mu šta ga sporo skida 
Navodno uskoro stiže desetka i za 8X.
Skinuo mi se sad neki manji update, ali ne mogu pokrenuti nadogranju, baterija mi se mora napuniti... Čekam sad da vidim što je.
Edit: Ipak ništa, zasad.
Ja ga stavio skidati jutros u sest i ne pomice se sa nule...samo pise downloading.
Si probo stavit na punjac? Men nekad tak krene down
Prvo mi je javljao da je battery saver upaljen iako nije i nije htjelo, stavim na punjac i pise downloading samo stajalo je tako sat vremena nije se pomjerio. Restartujem ga na i krenem na posao, dodjem na posao prikljucim na punjac i opet pise downloading i nista evo i sat na poslu ne pomice se s nule.