WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.059.013
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

Jos jedan "trik" -> kopira se URL zeljene yt pjesme i ode se na guglu na ovu stranicu KLIK

Nakon toga se tu kopira URL od yt (mislim da je princip jednostavan) i klikne download.

Nakon toga, pjesma se skine, a pomocu datoteka/briefcasea ect. mozete ju pomaknut u zeljenu mapu (musichub)

11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Došao updejt 8.1.2 za lumiu 830

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Za 630 još nema :/

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Kaj nisu rekli samo za 640 i 830?

SIVE LUBANJE SILOM
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sad mi samo ostaje da čekam Windows 10.

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Šta dolazi s tim 8.1.2 updateom? Nedavno sam ažurirao svoj Ativ S(čim sam vidio objavu da ima neki update za 8.1 al ne vidim ništa novo.

OS mi je trenutno 8.10.14203.306 a fw mi je 2424.15.3.2

Update se brzo instalirao, u nekih 10-15 minuta

0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

postoji kakva aplikacija za tv serije, da mogu recimo dodati serije u favouritese i vidjeti kad izlaze nove sezone, epizode, nešto na tu foru?

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Apachy kaže...

postoji kakva aplikacija za tv serije, da mogu recimo dodati serije u favouritese i vidjeti kad izlaze nove sezone, epizode, nešto na tu foru?

Series Fan, odlična je.

https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/series-fan/cdf0bd9e-d8c3-4f96-95dd-24886296785a

PSN - Muskarcina77
14 godina
odjavljen
Virty kaže...
Apachy kaže...

Series Fan, odlična je.

https://www.windowsphone.com/en-us/store/app/series-fan/cdf0bd9e-d8c3-4f96-95dd-24886296785a

Za filmove?

12 godina
odjavljen
Apachy kaže...

Nisam siguran ali ima za filmove . PopCorn Time

====================================================

BTW. Danas sam naišao na ovaj video editor , strava programčić - VideoShop Video Editor

Freeware Junkie Ltd.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

apachy i dex.pwn

Za serije možete koristiti Rudyjev app, TVshow, a za filmove imate Film Closet.

Moj PC  
3 0 hvala 3
18 godina
Dex.pwn kaže...
Virty kaže...
Apachy kaže...

Series Fan, odlična je.

Za filmove?

Ova aplikacija je samo za serije, za filmove, nisam tražio :( 

PSN - Muskarcina77
17 godina
WackyZG kaže...

apachy i dex.pwn

Za serije možete koristiti Rudyjev app, TVshow

Slazem se, TVShow je vrhunska aplikacija, cak i free verzija

Object reference not set to an instance of an object
16 godina
Beno kaže...
WackyZG kaže...

apachy i dex.pwn

Za serije možete koristiti Rudyjev app, TVshow

Slazem se, TVShow je vrhunska aplikacija, cak i free verzija

Nisam ni skužio da sam linkao plaćenu verziju, ali nije bitno, odabere se trial i sasvim je dovoljan, definitivno. Od izgleda, mogućnosti do jednostavnosti upotrebe, app je savršen. Što jest jest, ako trebate nešto, pogledajte Rudyjeve appove, nema do njih.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Šta dolazi s tim 8.1.2 updateom? Nedavno sam ažurirao svoj Ativ S(čim sam vidio objavu da ima neki update za 8.1 al ne vidim ništa novo.

Sistemski menu je sad podjeljen po grupama.

SIVE LUBANJE SILOM
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Prijavio sam Minetestu da naprave igru za Windows Phone.

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

gledajući u tramvaju primijetio sam da ima dosta ljudi sa puknutim ekranima (odnosno staklo na ekranu), pa me zanima koliko su windows phone mobiteli podložni pucanju ekrana?

zato slijedeća anketa:

30 WP - nikad puknut ekran
5 WP - Lumia - puknut ekran
0 WP - ostali mob - puknut ekran
1 Android - puknut ekran
3 Android - nikad puknut ekran
0 iPhone - puknut ekran
0 iPhone - nikad puknut ekran
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Wolverine kaže...

gledajući u tramvaju primijetio sam da ima dosta ljudi sa puknutim ekranima (odnosno staklo na ekranu), pa me zanima koliko su windows phone mobiteli podložni pucanju ekrana?

zato slijedeća anketa:

Ovo mi nema nekakve veze, kako s temom, tako i s ovim sta si napisao?!

Pa kakve veze ima koje je na mobu OS prilikom pucanja ekrana?

Ili mislis da za WP mobitele stavljaju losije ekrane?

Kako god, ekran moze puknut na modelu od 5000 kn, kao i na modelu od 500. A i nemora.

Ako se nema srece, ne pomazu neznam kakve zastite, gorile itd.

Inace, Samsung omnia 7 - padao vise puta, ekran osta citav. Sreca ili?

Lumia 920 - pala mozda 1x. Ne taknuta, tenk od mobitela

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Gorilla staklo puca jednako na svim mobitelima, stvar je u dostupnosti ekrana.

Zamjenskih ekrana za iphone ima na tone jer često budu (ovi jeftini naravno) neke bezvezne TN matrice iz 2005. po kvaliteti, jer ih je relativno lako izraditi (radiš samo 1 ekran za "sve modele iPhonea").

Primjer - znam da je stari model itd...

Sa Nokiama to nije slučaj, svaka je drukčije veličine i teško je jeftino i masovno napraviti ekran pa zbog tog ljudi i ne mijenjaju kada pukne, često je jeftinije (isplativije) kupiti novi mobitel nego ekran.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Meni na L925 nije puknuo ekran a bilo je slucajeva kada je pao tocno na ekran i onda onaj strah kada ides dignut mob...Isto tako 920, pala sa stola direktno na ekran sa cijelom povrsinom ekrana, e to je bio šok...sa stola cca 1 metar direkt na ekran i ostane cijeli. Onda sam stvarno bio sretan kad sam je dignuo i vidio da je sve ok. 

Također frend ima L625, pada na sve strane, više plastičnih maski je razbio i mjenjao ali ekran još uvijek u jednom komadu!

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
x360gamer kaže...

Pa kakve veze ima koje je na mobu OS prilikom pucanja ekrana?

to je najjednostavniji način za grupirati mobitele jer se zna tko proizvodi mobitele sa određenim OSom.

i ne mislim da windows phone mobiteli imaju lošije ekrane, sasvim suprotno, od svih mobitela koje sam vidio sa puknutim ekranom rijetko koji je bio windows phone

14 godina
odjavljen
Hrvoje.RH kaže...
Dex.pwn kaže...

De mi SS, ne razumijem te na šta misliš 

16 godina
Dex.pwn kaže...
Hrvoje.RH kaže...
Dex.pwn kaže...

De mi SS, ne razumijem te na šta misliš 

http://allaboutwindowsphone.com/images/features/misc/sttchange2.JPG

Swedish latin super funk.
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni su i dalje nabacane postavke... Onda je voerojatno neki Samsungov FW bio

0 0 hvala 0
14 godina
Wolverine kaže...

zato slijedeća anketa:

Ono što sam ja vidio su uglavnom bile L520. One naravno nemaju Gorilla Glass, pa je to razlog lakšeg razbijanja ekrana. Imao nekoliko WP mobova i sve OK.

16 godina
http://wmpoweruser.com/blind-camera-test-results-lumia-640-xl-vs-galaxy-s6-edge-vs-iphone-6-plus/

Lumia 640XL da ima bolju kameru od (po mnogima) trenutno najbolje kamere - S6 edge i iphone6+?
Namjestajka ili?
Trebalo bi vidjeti stanje u low lightu...
Ima netko 640XL da podjeli svoja (realna) misljenja?
14 godina
WindowsPhone - Općenito

@Silwncer Super da bar nekom Viber dobro radi na WP. Meni radi loše, a vidim da se mnogi ljudi žale na to. Tko će ga više znati do čega je.

@x360gamer Ovo je odlično. Na ovaj način moj je problem sa mp3icama riješen.

Od mojih 7 želja za WP10 jedna je riješena (skidanje mp3ica i stavljanje u Music app)

1) ima li WP10 mogućnost uključivanja vibracija unosa broja kod telefoniranja (WP 8.1 to nema)

2) hoće li e-banking za Windows 10 automatski raditi na WP10 (moja banka nema ebank za WP 8.1)

3) da li Viber dobro radi pod WP10 (pod WP 8.1 je spor  i šteka kod primanja poruka)

4) može li se u defaultnoj email aplikaciji atačirati mp3, filmići i sl. (na WP 8.1 se to ne može)

5) može li se preko bluetootha pod WP10 prenijeti film s jednog mobitela na drugi (na WP 8.1 se to ne može)

6) RIJEŠENO VEĆ NA WP 8.1 da li glazba koja se skine i konvertira u mp3 s youtubea ostaje dostupna samo unutar aplikacije za skidanje ili je dostupna i preko glavne Music aplikacije (na WP 8.1. takve mp3ice ostaju samo unutar aplikacije poput GetThemAll)

7) da li pod WP 10 uredno radi tzv. screen mirroring tako da projicira i sliku i zvuk

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

2. ako naprave app za win10 (univerzalnu), imat ćeš istu app na PC/tablet/mobitel- ovisiš o banci

3. nitko ne može reći jer W10M nije još gotov proizvod, više o tome na jesen. 

dodatak: vezano za slanje videa preko one mail-a. Uploadaš na onedrive i podijeliš link sa osobom, ta osoba ima pristup samo toj datoteci. Mislim da ti na isto dođe.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 23:22 (majstorSZ).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Korisnik sam Lumie 535 od petka i zasad sam jako zadovoljan mobom. Jedino mi se dosta priviknuti na tipkovnicu, ali aplikacije sve rade kako treba. 

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Re: WP8 - Opčenito
Updateajte whatsapp, stigli pozivi i aplikacija je opcenito poboljsana, dodane animacije/prijelazi..vidjet cete sami :)
Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice