WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.613
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Castle clash ftw. Hrvat je lider gilda koji je prvi na serveru.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li to ovo ?

Bugofil no.1 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Ja sam na Ativu imao problem da se sporo puni a brzo prazni, naprvio sam HR i sad je sve ok
14 godina
Silwncer kaže...

Je li to ovo ?

da to je to

14 godina
torrente kaže...

Što se tiče Onedrive limita (čisto da se zna), ovo je najbitnije i ljudi to često miješaju na internetskim komentarima...

Razlika je u sljedećem...

Onedrive Business

-Može se maksimalno syncat sa računala na cloud 20 000 fajli.  I 5000 fajli unutar foldera. Razlog tomu su mogućnosti SharePointa.  Ne želi se ugrozit pouzdanost syncanja (recimo 400 ljudi u firmi, unutar jednog foldera editira 300 word dokumenata...treba to izsyncat...svako slovo).  Mogu dignut limit,ali ovako je sigurno.  Nitko vam ne brani utrpat na biznis acc 300 000 fajli...no nakon 20000 prestaje syncanje sa računalima...samo se skladišti u cloud.

Onedrive Osobni za mase

- Nema limita syncanju. Deklariran je na 10 milijuna fajli u syncu.  Free korisnike ograničava prostor.  Ako si Office 365 pretplatnik...prostor je neograničen.  I sve se synca.  Algoritam ne poznaje pojam "neograničeno", već mora postojat neki broj...MS je stoga napisao 10 TB.

Moj Office 365 Personal

Stoga ignorirajte na netu komentare gdje ljudi misle da osobni Onedrive ima limita.  Imaju ih s razlogom biznis korisnici.

razumijemo šefe, nego samo sam upitao čisto informativno pošto više slike nisu išle u oblak tj onedrive, a prije toga je sve ok bilo

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows 10 Build 12534 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

A kad će to doć kroz update jer meni ne nudi nista ?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
16 godina
nicky.sl kaže...

A kad će to doć kroz update jer meni ne nudi nista ?

Biti će, polako. Još nismo ni 10136 build dobili, to je sljedeći koji izlazi, najvjerojatnije u utorak ili četvrtak sada.

16 godina
http://www.njuskalo.hr/nokia-lumia/nokia-lumia-920-otkljucan-bijeli-oglas-15690378

Isti problem sam imao i ja. U mikrofonu je bila prasina.. Ako je tako i u ovom slucaju... Dobije se odlican uredaj, premda star, dizajn i kvaliteta su da potraje :)
18 godina
Indestructible kaže...

razumijemo šefe, nego samo sam upitao čisto informativno pošto više slike nisu išle u oblak tj onedrive, a prije toga je sve ok bilo

Trebalo bi biti sve ok ako je u postavkama slika uključen prijenos u oblak. Preko wifi su izvorne veličine, ako se postavi data, onda ih degradira veličinom i šalje u oblak. Ne bih znao...i ja bi se čudio.  Deinstaliraj Onedrive ,pa ponovi. Syncaju li se druge mogućnosti koje koriste Onedrive?  Prepravljaj nešto na PC-u, pa vidi jeli Onedrive na mobu vidi izmjene...piši neke bilješke u Onenote...ili Office na webu i vidi jel sve ide kroz Onedrive.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Treba mi app, kad napravim screenshot ili hocu neku svoju sliku i sad želim da označim nešta na toj slici/screenshotu. Znači nešta poput olovke i da zaokružim/označim. Preporuke?

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Vidim da su poboljšali multitasking što je super i bolje nego 8.1 , pomjeranje tipkovnice kako user želi (holy shit!),a za ostalo nisam obraćao pažnju. Uglavnom bolji je nego 8.1,modernizovaniji,ali kako vidim u ovom buildu da je Store malo drugačiji od 8.1 (opet štala). Nije ni 8.1 loš ali postavke kod 8.1 su nered,i nedostaje malo customizacije. Ali to će biti sređeno kada izađe 10. Sviđa mi se to dodavanje pozadine u 10 i da se može postaviti da sve pločice mogu biti prozirne. Je li IE potpuno izbačen iz novijih buildova ? U starima je bio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

@neo.gz sumnjam ali probaj Screenshot.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
neo.gz kaže...

Treba mi app, kad napravim screenshot ili hocu neku svoju sliku i sad želim da označim nešta na toj slici/screenshotu. Znači nešta poput olovke i da zaokružim/označim. Preporuke?

Mislim da će ti ovo pomoć :) LINK

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Hvala, budem probao.

A danas su neke aplikacije besplatne: KLIK 

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...
neo.gz kaže...

Mislim da će ti ovo pomoć :) LINK

E da je ovakav store u 10, bilo bi bolje,a ovako je štala 

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Jesu li na desetki do sada uveli opciju vibracija prilikom tipkanja po tipkovnici? To mi baš fali...

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Meni je nepotrebno i iritirajuće.

Bugofil no.1
Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Jel moguće u ovoj službenoj Outlook aplikaciji imati aktivno više Outlook.com email accounta odjednom? I da mi ih prati sve inboxe u odjednom?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Jel moguće u ovoj službenoj Outlook aplikaciji imati aktivno više Outlook.com email accounta odjednom? I da mi ih prati sve inboxe u odjednom?

Da, moguće je, i sve radi.

Uostalom, svaki ''stari'' Hotmail, Live ili Windowslive account ima @outlook.com kao alias.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.6.2015 21:10 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel stavio tko W10 na Ativ S?

1 0 hvala 0
14 godina
Mr. Fugitive kaže...

Jesu li na desetki do sada uveli opciju vibracija prilikom tipkanja po tipkovnici? To mi baš fali...

nisu uveli, a sumnjam da ce ikada uvesti, nazalost, ovo je stvar koju spominjem da mi fali jos od pocetka wp8

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
14 godina
odjavljen
Nix666 kaže...

Jel stavio tko W10 na Ativ S?

Sad ti ostalu budu rekli da pređeš na Lumie da Ativ ne valja xD Ne, nije ni izašao koliko vidim

12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Metromail - mail klijent koji svakako preporučujem BTW. 300 stranica teme dosad

Bugofil no.1
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Metromail - mail klijent koji svakako preporučujem BTW. 300 stranica teme dosad

Bolja mi je nativna aplikacija

I tisuču kila pregleda teme 

16 godina
Silwncer kaže...

Meni je nepotrebno i iritirajuće.

Zato sam rekao opcija. Kome treba - uključi. Kome ne, nastavi kao i do sada. Bitno je imati opciju. A konkurencija ju ima.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

To bi moglo biti ok.

Bugofil no.1
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Silwncer kaže...