WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.588
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Sigurno.

Bugofil no.1 :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako imate klince skinite ovih 9 PRIVREMENO besplatnih igrica. Ako nemate isto skinite,pa deinstalirajte...nek budu u vlasništu kad napravite bebača.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
5 0 hvala 1
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Silwncer kaže...

Windows Phone je zakon ali reci to androidašima....

Istina, ja sam prešao sa Androida na WP i više nema nazad.

14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam neki osječaj da je Cortana otupila i postala gluva... Kao da ne čuje šta kažem, izgleda da hvata puno buke

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.6.2015 19:46 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Imam neki osječaj da je Cortala otupila i postala gluva... Kao da ne čuje šta kažem, izgleda da hvata puno buke

Nije ona ni ogluvila ni otupila jer očito ju zoveš krivim imenom pa ti se neće javi, naime ne zove se Cortala već se zove Cortana pa probaj mozda upali jerbo žensko je a one se lako naljute na te stvari

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...
Dex.pwn kaže...

Imam neki osječaj da je Cortala otupila i postala gluva... Kao da ne čuje šta kažem, izgleda da hvata puno buke

Nije ona ni ogluvila ni otupila jer očito ju zoveš krivim imenom pa ti se neće javi, naime ne zove se Cortala već se zove Cortana pa probaj mozda upali jerbo žensko je a one se lako naljute na te stvari

A možda greška u pisanju?

12 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa vidiš da se šalim barem po načinu pisanja jerbo ovaj muoj wp10 ne podrzava baš smajliće.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Imam jedno pitanje, navedite argumente zašto je WP bolji od Androida/iOSa

0 7 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

U izgledu ne (još), u brzini jeste a u broju aplikacija i podrški ne.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ne shvacam ove windowse, dijelim internet vec dosta dugo preko moba kako bi imao pristup na kompu, te dok sam imao windows 8.0 uvijek mi je lagalo u igrama i ping je bio 50 pa skoci 400, od kad sam upgrade napravio na 8.1, ping je bio konstantno na 50 do 80, no sad u zadnje vrijeme jedan dan radi super drugi dan mal mal pa skace na 200 400, a prije toga radilo bez greske(neznam koliko je proslo od kad sam napravio upgrade najmanje 3 mj)...Da li je do windowsa, moba ili cega vise...mob je htc 8x
battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Moguće da je do neta/siganal... Mada, čemu šerovanje neta preko moba? Nemaš WiFi ili ? I koja je igra u pitanju?

0 0 hvala 0
17 godina
Dex.pwn kaže...

Moguće da je do neta/siganal... Mada, čemu šerovanje neta preko moba? Nemaš WiFi ili ? I koja je igra u pitanju?

signal je uvijek full, brzinu skidanja na torrentu 2.5 Mb/s, i inace na speedtestu je dobar ping.... Studiram i radim, na stanu sam, ne zelim se ugovorno vezat kod nikog jer neznam kad cu promijenit stan(ona faza sa mijenjajem linije na drugu adresu je sjebana jer sam i sam radio u t-comu te svakakvih gluposti bude oko toga), a usto placam 10 kn dan i imam flat internet, skuplje je al mogu odustat kad god hocu!

battletag:MasnaKrvavic#2275
15 godina
WindowsPhone - Općenito

Kako najjednostavnije zamjenit SD karticu na WP 8.1? Na njoj su mi manje više sve aplikacije pa mi se baš i ne da sve skidat ponovno.

Zdravi i veseli bili :)

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Premjesti aplikacije u telefon,ugasi ga,zamijeni SD i kad staviš prebaci ih nazad u novi SD. Tp radiš preko senzora pohrane.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Znaci najbolje bi mi bilo zamjeniti svoju Lumiu 900 za neku noviju, budem probao nest onda srediti posto ovaj wp nezz el tolko zbugan ili je mob kriv. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito
But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen

Kako ne bi... Nemaš brige oko virusa i tih napada i sl... Svaka čast MSu na tome

16 godina
Dex.pwn kaže...

Kako ne bi... Nemaš brige oko virusa i tih napada i sl... Svaka čast MSu na tome

Mislim na Average Joe usera. Njemu to i ne znači puno.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Da li postoji na onedriveu neko ogranicenje koliko se moze postaviti slika u jednom folderu, tacnije u camera roll gdje mi sve slike automatski idu u oblak

dosad sve je radilo do zadnja 2-3 dana, gdje nece da nikako uploada sliku.

Kontam to da je do Win10 TP, ali i prije mi je radilo, a cini mi se da ne mogu sad naci tu opciju da li da mogu da uploadam i ne

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislim da ne,možeš ih samo prebaciti u drugu mapu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Što se tiče Onedrive limita (čisto da se zna), ovo je najbitnije i ljudi to često miješaju na internetskim komentarima...

Razlika je u sljedećem...

Onedrive Business

-Može se maksimalno syncat sa računala na cloud 20 000 fajli.  I 5000 fajli unutar foldera. Razlog tomu su mogućnosti SharePointa.  Ne želi se ugrozit pouzdanost syncanja (recimo 400 ljudi u firmi, unutar jednog foldera editira 300 word dokumenata...treba to izsyncat...svako slovo).  Mogu dignut limit,ali ovako je sigurno.  Nitko vam ne brani utrpat na biznis acc 300 000 fajli...no nakon 20000 prestaje syncanje sa računalima...samo se skladišti u cloud.

Onedrive Osobni za mase

- Nema limita syncanju. Deklariran je na 10 milijuna fajli u syncu.  Free korisnike ograničava prostor.  Ako si Office 365 pretplatnik...prostor je neograničen.  I sve se synca.  Algoritam ne poznaje pojam "neograničeno", već mora postojat neki broj...MS je stoga napisao 10 TB.

Moj Office 365 Personal

Stoga ignorirajte na netu komentare gdje ljudi misle da osobni Onedrive ima limita.  Imaju ih s razlogom biznis korisnici.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imam jedno malo pitanje. Imam lumiu 520 koja je stara odprilike 7 mjeseci i ono sto se stalno dogada da se baterija dosta brzo trosi. Ako otvorim battery saver ne prikazuje da niti jedna aplikacija "luduje" i trosi jako bateriju. Ali ako ga napunim ujutro do podneva mi bude odprilike na 50-ak% baterije. Mobitel ne koristim nesto pretjerano samo za javiti se i poslati poruku na whatsappu ili messengeru, ali ovo mi se cini stvarno kao pretjerano trosenje. Znaci li to da je baterija mozda vec otisla i da je vrijeme za novu? 

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Napuni bateriju do 100% pa ga skini s punjaca i resetiraj mob i ako ti padne kapacitet na 70-80% tad znaj da je kriv softver. To je meni bilo i s 625-icom i ovom 535-icom dok sam imao wp 8.1 update 1.

Moj PC  
0 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Nije niko ništa pisao o Lumiji 535, imaju li ljudi još problema sa touchem, je li to riješeno, kakva su iskustva sa garancijama(operaterima), servisima, prave li se ludi ili priznaju da je serijska greška sa prvom revizijom?

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Sad je sve u redu s ekranom. Na garu ga nisam nosio tako da neznam njihov odnos prema tom problemu.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Napunio samo mobitel i resertirao ga i otisao je na 98%. Pokusat cu ovu drugu metodu s praznjenjem do kraja. Hvala na savjetima.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Da se malo pohvalim, u obitelj uz moju Lumia 920 i Lumia 800 je stigla i Lumia 625 koju će koristit tata.
Također, kolega danas kupio Lumia 640 XL pa jedva čekam da vidim i to čudo

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Da se malo pohvalim, u obitelj uz moju Lumia 920 i Lumia 800 je stigla i Lumia 625 koju će koristit tata.
Također, kolega danas kupio Lumia 640 XL pa jedva čekam da vidim i to čudo

Je li Lumia 800 WP7 ?

14 godina
neaktivan

da.. trenutno je na njoj WP7.8

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Kakve igre sada trenutno igrate ? Ja igram Dream League Soccer,ovisan sam :D