WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.497
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jako moćan uređaj ali namjena mu je "industrijska", prihvat/otprema robe, vođenje evidencije itd.. Nije za široku publiku ali naći će svog kupca.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

....

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

AIDA64 Nije fensi šmensi ali radi svoj posao, barem neka normalna aplikacija na store :) http://www.windowscentral.com/aida64-app-windows-phone-offers-more-details-your-devices-hardware

1 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ova Windows Novosti je dobra aplikacija baš kao Windows Central za HR :D Hoće li sve pločice biti prozirne u Windows 10 ili kao i sada ? Je li se još kome dešava da mob nema zvuka dok god je Whatsapp instaliran ?

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

U win10 možeš birat razinu prozirnosti ali mislim da nećeš moći staviti 100%, znači da budu skroz prozirne... jer ipak mora biti metro (imati pločice). (tako sam ja skužio po slikama).

Meni mob normalno radi sa whatsappom (L920)

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Lumia 925 + Windows 10 Technical Preview Build 10080

Znam da sam bio ranije obecao da cu napisati par rijeci kako se 10ka meni ponasa ali nisam stigao, pa evo ukratko moje iskustvo.

Za početak, mobitel se gasi/zasteka/resetira 2-3 puta dnevno. Ponekad ga je potrebno upaliti dugim držanjem vol down i power tipke jer drukčije se neće upaliti. Bas mi se danas ujutro desilo to zbog čega sam zaspao za na fax, iako je mobitel bio na punjaču cijelu noć.

OS je puuno sporiji od wp8.1. Ponekad nakon pritiska na start, treba čekati 30tak sekundi da bi se pojavio start (Loading...). Sporije otvara aplikacije, sporije moram pisati na tipkovnicu a time i losije radi swipe pisanje. Nakon pritiska na random tile, nakon pola sekunde ili čak sekundu se aplikacija otvori, ne odmah kao u wp8.1. Nakon zatvaranja aplikacije u multitaskingu, ponekad je potrebno stisnuti start da bi se pokazao start screen. 

Notifikacije ne rade nego kada one žele, malo da malo ne. Live tileovi također, za whatsapp tu i tamo radi, za win central, outlook, messeenger i slicno ne radi. 

Novi outlook email je super iako ne radi još kako treba, ali biti će odličan. Nova aplikacija za alarm, novi dizajn a tu je i svjetski sat, timer i štoperica.

Nova galerija je jako spora, previše učitavanja i štekavi pregled fotografija, zoom također.

Spartan nije loš, mogao bi biti jako dobar. Otvara pdfove unutar preglednika, nije potreban npr adobe reader za čitanje filea. Donja "crta" zauzima previše ekrana.

Od officea sam isprobao samo Word jer mi on najviše treba, super je ali kao i za sve ostalo ima tu još posla, ali vidi se velika promjena i napredak.

.......

Sve u svemu, jako mi se svida W10, jedva čekam da izađe. Koristim W10 na svom jedinom mobu već 10tak dana i mislim čekati slijedeći build jer kako kažu biti će dosta stabilniji. Nebi preporučio da stavljate w10 trenutno jedino ako imate dovoljno živaca. Nadam se da će novi build doći ovaj ili slijedeći tjedan. Inače se vraćam na 8.1 jer ovaj build zna dignuti živce :D

Ocjena 5/10

Napomena: ocjena je takva jer je sve usporeno i bugovito ali to je naravno normalno kad se radi o techical previewu, ako i kada bude funkcionalno kao što je sada 8.1, biti će to 10/10. 

EDIT: Zaboravio screenshoote.

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 20:10 (DommY).
Moj PC  
12 0 hvala 8
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jedva čekam 10 :D Je li onaj 10127 build službeni ili nije ?

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

pitanje za one koji imaju wp 10, dali se sada može ukljucit/iskljucit mobilni internet u notifikacijama ili to jos uvijek nisu uveli jer mi to fali u wp 8.1

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

U win 8.1 denim to ima a izostalo je u win10

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Silwncer kaže...

Jedva čekam 10 :D Je li onaj 10127 build službeni ili nije ?

Nije, njega i cekam da izađe nadam se ovaj ili drugi tjedan.

MSN kaže...

pitanje za one koji imaju wp 10, dali se sada može ukljucit/iskljucit mobilni internet u notifikacijama ili to jos uvijek nisu uveli jer mi to fali u wp 8.1

BlackDwarf kaže...

U win 8.1 denim to ima a izostalo je u win10

Ono šta ja imam u action centru (vidi ss gore) je fixno odkada sam instalirao wp10 preview. Nešto je zbrkano i ne mogu uopce mjenjat/namjestit po želji action centar, tako da vjerujem da se skriva negdje mobilni internet ali trenutno ne mogu do njega. Biti ce u sljedecem buildu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2015 22:36 (DommY).
16 godina

Kakva glupost ako su to izbacili.

A spajanje na Eduroam mrežu? Jel to tko isprobao?

HTC 8X :)
17 godina
kratos091 kaže...

Kakva glupost ako su to izbacili.

A spajanje na Eduroam mrežu? Jel to tko isprobao?

Biti će, nisu izbacili samo je puno buggova trenutno kao što sam rekao gore.

Nisam se sjetio probati, probam sutra pa javim.

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

nisam ni skužio da su to stavili, kada sam imao 930, znam da na pocetku mobilnog interneta nije bilo, pa sam mislio kako to i nece stavljati

Mislim da cu se vratit na windows kada izade lumia 940/940 xl 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DommY kaže...

Nova galerija je jako spora, previše učitavanja i štekavi pregled fotografija, zoom također.

Iskljuci u galeriji prikazivanje slika sa one drivea pa ti nece biti stekava. Dosta treba da ucita slike sa one drive. I meni je bilo stekavo dok nisam to iskljucio poslije radi normalno.

18 godina
skank666 kaže...

Ja sam na windowsima od početka također, taman dan ili dva nakon što je puštena nadogradnja NODO (ona je donijela revolucionarni COPY/PASTE ). Tad sam imao omniu 7, pa onda HTC8X, pa l920, 1520 i sad 930.

Novi build uskoro? http://wmpoweruser.com/windows-10-mobile-build-10134-may-get-released-to-insiders-if-upgrade-bug-is-fixed/

Haha, imamo skoro identican "put" kroz WP - s tim da sam ja izmedju 920 i 1520 imao Ativ S, i jos sam na 1520. :)

18 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Ja ga imam al ne na redovan način, dobio sam ga priko insider programa.

Ima li smisla nabavljati Update 2 preko insider programa, da li se radi o finačnoj verziji?

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
nicky.sl kaže...

Ima li smisla nabavljati Update 2 preko insider programa, da li se radi o finačnoj verziji?

Buduci da je preko insider programa znaci da nije sluzbeno i da je izdano nesto prije finalne verzije, pa ako bas zelis i nije ti problem ako naletis na neki bug zasto ne?

Evo i da procitas sta je novo: TU ME BRE KLJIKNI!!!

Edit: moras odabrati windows phone 8.1 update 2 da bi vidio sta je novo. ne znam zasto mi vraca na opcenito

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 9:19 (ZeroC00l).
16 godina
Prince-Artas kaže...
nicky.sl kaže...

Update nije ništa posebno.

Samo drukčiji settings meni i još par sitnica, ali po brzini i fluidnosti rada je jednak kao i prošla verzija, tako da osobno ne bih riskirao.

I još jedna stvar, taj update preko insidera (preview for developers-a?) je konačan, nije testna verzija, Windows 10 koji se instalira nakon tog updatea je test.

Koliko znam testna verzija ovog updatea uopće ni ne postoji, obzirom da je on neočekivano došao sa novima lumiama (640 i 640XL), vjerojatno su ga nakon dobrih kritika odlučili pustiti "javno".

Swedish latin super funk.
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Jel ima update 2 za 630 ?

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Silwncer kaže...

Jel ima update 2 za 630 ?

Službena nema. jedino preko Insidera, Update 2 je izišao službeno samo na 640 i 640 XL, te nedavno su neke lumie 730/735 i 830 počele dobivati update. Za njih je to Microsoft i najavio 

vlastoručni potpis
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Messenger dogurali do verzije 10.0.0.0 - sad je još gori nego prije.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Primjećujem da su i Android i WP verzije Messengera postale poprilično očajne. Ne znam kakvo je stanje na iOS-u...

Fuck me I am famous.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Što je gore mi nemamo opciju poziva i chat bubbles.

KISS 4 LIFE !
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Čet bablz nema zbog, navodno, ograničenja samog WP-a. Nisam app dev pa ne mogu sad tvrditi sto posto, ali navodno WP nema API za tu opciju.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Di bi vi kao prvo u samom dizajnerskom jeziku WPa ugurali chat bubbles? Pričekajte W10 for Mobile, moći ćete odgovarati na poruke iz samih notifikacija s vrha ekrana, to će biti ajmo reći zamjena, i biti će OS wide funkcija (i za 3rd party apps koje to omoguće).

Da se osvrnem na Messenger, meni je sada napokon stabilan i nema više izađi iz chata pa uđi da vidiš poruku, plus, kao što su i rekli, emoticoni se sada otvaraju brzo i svaki puta se prikazuju.

Update 2 imam na svojoj 930 od kada je postao dostupan preko Windows Insidera, jer mi je Settings logičniji, prije sam se znao naći da tražim i tražim po njemu nešto, iako znam gdje je, ali nekako bi ga fulao (OK, to sam samo ja). Što se tiče stabilnosti, nije narušena, brzina OSa je i dalje kao što je i bila. Tko želi srediti Settings da imaju više smisla, neka slobodno stavi, neće požaliti. Također, napomena, ako ne želite Win10, nakon što Vam se instalira Update 2, obrišite Insider app da vam ne vuče nadogradnju.

Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Silwncer kaže...

Molim te, ukombiniraj mi stil WPa i čet balona i ja ti dajem sve što imam

17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

http://wmpoweruser.com/windows-mobile-build-10134-shown-off-video/

Ajme kad će ovaj već izač da vidimo i ti čudo...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Meni uopce ne radi opcija "bez zvuka" vama???
13 godina
neaktivan
Wacky zg kako si stavio update2 na lumiu 930???pliz odgovori 😁
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice