WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.058.182
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
WindowsPhone - Općenito

L640XL

Malo torture sa ključevima i nožem.  Na 5:25 junačko ubadanje i ekran dobro iskri, ali sve je ok.

Malo prisilnog savijanja...

...izvor je ova solidna recenzija.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Re: WindowsPhone - Općenito

zasto ne prichekat s6mini 4.7incha  soc 808 

14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

je li netko ovdje sherao link za download .xap datoteke od lumia starage check beta, nemogu nać ali mi se čini da sam vidio taj link 

EDIT našao sam

vlastoručni potpis
Poruka je uređivana zadnji put ned 31.5.2015 18:14 (karaandrijan).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Je li itko probao pomoću alata iz Visual Studia ručno deployati lumia storage chec beta aplikaciju. Ja sam probao ali mi neda
vlastoručni potpis
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Možeš nabaciti taj link da probam i ja?

Ako je što sumnjivo šalji PP.

Swedish latin super funk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo linka za xap: https://app.box.com/s/0vr46vzeiwdeyqyrelh0qpdqyh86dtcu 

Unlockao sam uređaj jer sam prijavljen kao app developer, custom app mogu deployati ali mi ovaj .xap nece. Mislim da sam negdje jednom pročitao da su store aplikacije zaštićene i da se nemogu sideloadati

vlastoručni potpis
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Prodaje itko lumiu 520 trebao bi za jednog clana obitelji?

0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo sve ali po čemu 1320? 1320 je phablet koji uopće ne spada u gornju klasu kao L940/940XL, ostale karakteristike mu nisu impresivne osim baterije. Mislim da se L640XL nekako bolje uklapa kao nasljednik L1320.

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mogu li se isključiti one notifikacije o rođendanima ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Silwncer kaže...

Mogu li se isključiti one notifikacije o rođendanima ?

Mogu, odi u kalendar pa u njegove postavke i odznaci kvacicu s rođendana i to je to

Sami sebi smo najveci neprijatelji
18 godina

Tocno krivo napisah 640/640xl ekvivalent l1320

a 940/940xl-1520 

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Apachy kaže...

najviše mi fali app za erste banking. ostalo više manje imam. ali kvaliteta aplikacija, i to ovih najosnovnijih) i nije na razini ios-a i androida - face, jubito, instagram, donedavno viber, skype tu i tamo još uvijek štuca... a i ovo kaj ima, updateovi redovito kaskaju za konkurencijom. vidi se da wp nije prioritet.

ne znam... ako situacija ostane ovakva kakva je sad, sljedeći mob mi vjerojatno neće bit WP. os može bit najbolji na svijetu, sa 2+ godine supporta, lag-free, jednostavan - sve je to đabe ako nema korisnika i aplikacija.

Ovo je razlog zasto sam i ja otisao na iphone sa WP. Jednostavno je zanemaren i jako puno toga nema. A i kako sibrekao i ove osnovne aplikacije ne rade dobro. Na watsapu poruke kasne,nema normalne youtube app.skype mi nikad nije radio.

Odlican operativni sustav katastrofa aplilacije. Jednog dana kad to srede i ako srede vracam se bez problema.

Ja ću malo pohvaliti WP .. :)

Ja imam Lumiu 730...prije sam imao androide..

Nije mi jasno kako kod nekih nerade dobro applikacije ( kao kod tebe , koje si naveo )...meni savrseno rade...cak i bolje nego na androidu..

Nema mi laganja...WP mi se jos ni jednom nije "smrznuo", za andriod da nepričam

Jedino imam pb sa viber-om - u zadnjem updateu su nesto shebali, ali do toga odlično je radio ( novim upadteom ce to popraviti )

Ja bas mislim da su WP budućnost i da ce se dosta ljudi prebacit na njega

Znači na lumia 730 - nema nikakvih problema  ( koji ti imas WP?  mozda ti laga zbog manjka memorije, pretpostavljam da se to događa kod "low budget" mobitela kao recimo lumia 535 , za koji sam čuo da ima nekih problema kod samog rada uređeja.)

U jedno sam siguran..vise se nevraćam na android

12 godina

Ne vračam se ni ja na Andru al viruj mi i WP je pun bugova i više nego što misliš.

Frižak (svjež) si u našem svijetu al bez brige upoznačeš i mane ovog inače po mom najboljeg mobilnog OS-a.

Dobrodošao u klub

14 godina
WindowsPhone - Općenito

imam isti kao i ti - 730 DS verziju

ja se na android ne vraćam, posebno nakon kaj su najavili daljnju fragmentaciju sa M verzijom, a nisu ni sredili lolipop. tako da jedino ostaje iphone - a šestica je još debelo preskupa.

mislim da si wp ne može ni pod razno dopustiti da još ima problema sa izvođenjem sustava, to je u biti najveći forte ovog os-a, barem za sada. jbg, nekom radi, nekom ne. dovoljno je pogledati recenzije aplikacija na storeu.

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

koliko ste dugo na wp-u?

Layla, you've got me on my knees.

0 0 hvala 0
12 godina
Hornet_93 kaže...

koliko ste dugo na wp-u?

Ja ne dugo, ugrubo negdi godinu ipo dana

14 godina
WindowsPhone - Općenito

malo više od 2 godine, počeo sa 520, sad služi ko navigacija kod brata

Ne predaj se nikad osim kad moraš!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hornet_93 kaže...

koliko ste dugo na wp-u?

Od početka, odnosno od Lumie 800, zatim 630 i sada 640XL.

Imao sam prije toga HTC diamond sa Windows Mobile ali to ne računam.

Swedish latin super funk.
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja od L800, koristio je sve do 10. mj. prošle godine.. onda sam kupio L920

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Moj prvi WP uređaj je bila Nokia Lumia 800 prije koju godinu i stvarno me os odusevio. Zatim sam nakon tog mobitela imao LG Optimus 7(također WP uređaj) tako da sam svakom promjenom mobitela sve više i više želio natrag na Windows. Sada sam na Lumii 930 (koja sam u servisu dobio kao zamjenu za Lumiu 925 jer se nije mogla popravit) i mislim da se neću tako brzo micati s nje. Nemam potrebe jer mi sve radi savršeno.

Nokia Lumia 930 Windows phone 8.1 FTW
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 5:01 (Nocio).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam na WP od vremena kad je bio WP7...kratko sam presao na android i vratio se brzo i sad 1520 mi radi ko sat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
WindowsPhone - Općenito

Moje lumie su išle ovim redom: 610, 920, 630, 535, 640 XL.

PSN - Muskarcina77
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.6.2015 7:25 (Virty).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja sam na windowsima od početka također, taman dan ili dva nakon što je puštena nadogradnja NODO (ona je donijela revolucionarni COPY/PASTE ). Tad sam imao omniu 7, pa onda HTC8X, pa l920, 1520 i sad 930.

Novi build uskoro? http://wmpoweruser.com/windows-10-mobile-build-10134-may-get-released-to-insiders-if-upgrade-bug-is-fixed/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

kupio lumiu 630 u 12.14 , koristio par mjeseci , odem na nexus 4 i tako me baterija i sve ubijalo da sam se opet vratio na 630, prije mjesec dana opet prodam i uzmem n5, dobijem dobru ponudu za n5, poludim i uzmem 640DS hehe. Zavuče se pod kožu, trajnost baterije ( ako ga ne gaziš igrama ) je impresivna, jednostavnost sučelja, ne opterečuje te ram usage i takve spike ) svakako preporuka bilo kome ako se dvoumi barem neka isproba na tjedan - dva WP, iskreno za nekog korisnika koji se više bazira na browse,sms,call WP bi trebao biti no.1.

1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja od 12. 2014 koristim 630 i nema šanse da koristim Android.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ja sam od 6 mjeseca 2012. na Windows Phone prvo Lumia 800 (tek sad vidim koliko je to strašan uređaj, jedan od najboljih koje sam držao u ruci) pa prelazak na HTC Sesnation(ispočetka super, kasnije katastrofa) i onda ide WP8 era sa 520, 620 pa 820 pa 920 zatim jedan period 630DS pa opet 920. Uz to sam još kao drugi telefon koristio Lg p970, Huawei P6 i nema šanse da bih prešao na neki Android(možda na flagship ali nemam para za to niti bi ikad dao tolike pare). Tako da sam bas neki dan prodao lumiu 920 i planiram nabavku lumia 640 DS. Sada sam prinuđen koristiti Samsung GT-S7562 Duos i moram reći da susjećam sa ljudima koji koriste ova sranja od jeftinih androida, to je tako sporo, stvarno se nemogu priviknuti, lumia 630 koja se po oglasnicima može naći za otprilie iste pare kao i ovo moje sranje je 7 puta bolji mobitel. 

vlastoručni potpis

4 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Windows Phone je zakon ali reci to androidašima....

Moj PC  
7 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice