Imam problem....:)
Ovako ,slucajno sam pogledao popis poziva i usluga koje sam obavio prosli mjesec i slucajno naletim na neki STIXIT(?).Neko mi se igrao s mobitelom i ukljucio to i sad...Uglavnom to mi poždere 36 kuna mjesecno,tako nesto.Guglao sam to i nemogu naci koji je to kukac ni kako da to iskljucim.
Nisam expert u ovom podrucju (ni blizu) pa nemojte me lolat al kako da ja to iskljucim,da odem u t-mobile(njihov sam pretplatnik)?Necu da mi to jede preko 30 kn mjesecno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iskreno nemam pojma što je to... Ako se radi o kakvoj usluzi T-mobila onda ljepo nazovi SZK i kaži im što je tvoj problem, odnosno da ti to isključe (STIXIT). A ako nije riječ o nikakvoj usluzi, tj. ima veze sa samim mobilnim uređajem onda napravi soft reset ili u krajnjem slučaju hard reset. Što ćeš moći napraviti jedino ako se radi o kakvom smartphone-u. Odnosno vrati SVE na tvorničke postavke.
Sa dummy-im neznam, možda ima samo za vračanje na tvrorničke postavke.
Mislim da to nije t-mobileova usluga.
Sad mi je frend rekao da je to nesto tipa neki tonovi ,slike,tonovi poruka sto mozes naruciti.Netko mi se igrao s mobom i sad je meni nastao problem.
...e to može bit onda usluga trećih strana, davatelja melodija slika itd. Probaj nekako isključiti ili kao što sam ti rekao napravi soft reset ili u krajnjem slučaju hard reset. Odnosno vrati SVE na tvorničke postavke.