Samsung Galaxy Note II!

poruka: 2.160
|
čitano: 464.476
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Samsung Galaxy Note II!
ATJLučko kaže...

Zaboravi na tal DLL fajl, to ne sluzi nicemu. Samo TAR igra ulogu.

daniel
17 godina
Core2Duo2 kaže...

Dao si 290 kuna za masku?!

Auu, pa da sam ih ukro bilo bi mi žao dat tolko. :=)

Pa to su samo pare, nista strasno :)

13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

I mene sad interesuje malo sam se pogubio u svemu..ako flasham preko odina oficijalni rom.... 4.1.2   counter se nece poveca ??? jel tako i sve ostaje netaknuto ??? posto imam 4.1.1 a nema update jos uvijek preko Tele2 pa ocu da stavim drugi ...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ja sam prekjucer dobio neku zakrpu/update od cca.30-tak MB, nisam bas citao o cemu se radi. Trenutacno imam jos 50% energije a skinuo sam ga s punjaca jucer ujutro u 8:00. Pozivi, mailovi, gps on, wifi on, youtube preko 1h , slusanje muzike 2h, surfanje, slikanje..prema sadasnjem stanju bez problema ce potegnuti do 48h u komadu. Na stock Rom-u sam.

El presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Na mobitel od 4-5k, maska od 290KN je nista, pogotovo ovakva maska.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Narucio i ja bas jucer UAG masku za svoj Note 2.

39.99 $. Postarina je besplatna.

Jos samo da stigne...

0 0 hvala 0
17 godina
Delfinster kaže...

I mene sad interesuje malo sam se pogubio u svemu..ako flasham preko odina oficijalni rom.... 4.1.2   counter se nece poveca ??? jel tako i sve ostaje netaknuto ??? posto imam 4.1.1 a nema update jos uvijek preko Tele2 pa ocu da stavim drugi ...

Nisam siguran za counter, ali ako flashas novi oficijalni rom preko Odina, a ne napraviš full wipe / factory reset, sve ti ostaje kako je i bilo. Aplikacije i postavke.

16 godina
protjeran
Dardevil kaže...

Nisam siguran za counter, ali ako flashas novi oficijalni rom preko Odina, a ne napraviš full wipe / factory reset, sve ti ostaje kako je i bilo. Aplikacije i postavke.

Jesi ti pravio reset?

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina

Nisam, sve je kao prije. Nije mi se dalo ponovno podešavati sve aplikacije. Odnosno praviti njihov backup.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.2.2013 19:31 (Dardevil).
15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Da, stavio sam u ovoj aplikaciji da mi se automatski u 23h pa do 6h ujutru drži night mode, sve isključeno, samo 1% baterije otišao. 

Taman mi je sad nestalo baterije, ON Screen Time je bio 8,2h - odlično. Bateija malo više od dana...

nisam skuzio o kojoj se aplikaciji radi,ovo za night mod ?

marroncevic
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!
Ja sam kupio Elago slim fit masku i mogu reci da je predobra. Nije prevelika ni preteska i super sjeda na mob. Cijena oko 25 $.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Ovo je isto jedan zgodan killa feature.

info info

El presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hsatUSA kaže...

Ovo je isto jedan zgodan killa feature.

jeste al isto tako je non stop onda upaljen proximity sensor.....ne znam koliko je to dobro iili lose ....

14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Makar bi po specifikaciji ovo trebala biti vijest prvo postavljena u jednoj drugoj temi, obziroim sam ju škicnuo valjda prvi ja, prvo ću ju postaviti ovdje, pa ako se svidi i vama, ponosnim vlasnicima SGN II, kašnje ću poslat i drugima naonu drugu temu da se i oni malo razvesele!

Makar se radi o live wallpaper-u, čini mi se da će biti dosta puta korišten {#}!

LINK; https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.main.kurousa.android.livewallpaper.DeviceInfo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImpwLm1haW4ua3Vyb3VzYS5hbmRyb2lkLmxpdmV3YWxscGFwZXIuRGV2aWNlSW5mbyJd

ATJ Lučko
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

zna mi se pocesto desiti da mi telefon ne ide u deep sleep.... jel zna neko mozda razlog tome.... na stocku sam nije rutan nije nista....znaci uglavnom se to desi kad ga skinem sa punjaca... i onda mi dok je telefon u stand by potrosio za sest sati 10% batrije...a dok ide na deep sleep onda mi za deset i po sati potrosi samo 1% baterije .... ne viidm da je ista ostalo u pozadini od programa da radi sve je ok..znaci radi na 200 mhz a zasto nemam pojma...

0 0 hvala 0
16 godina
A stock je stock...

Siguran si da je sve ugaseno pod recent apps? Makar ga ni to ne bi trebalo...

To se najcesce dogada kad je wi-fi upaljen preko noci, onda ne zna kad da izmjeni wifi sa 3g
17 godina
Delfinster kaže...

zna mi se pocesto desiti da mi telefon ne ide u deep sleep.... jel zna neko mozda razlog tome.... na stocku sam nije rutan nije nista....znaci uglavnom se to desi kad ga skinem sa punjaca... i onda mi dok je telefon u stand by potrosio za sest sati 10% batrije...a dok ide na deep sleep onda mi za deset i po sati potrosi samo 1% baterije .... ne viidm da je ista ostalo u pozadini od programa da radi sve je ok..znaci radi na 200 mhz a zasto nemam pojma...

200mhz je najmanja frekvencija na kojoj radi procesor, dakle tebi nešto drugo srče bateriju, neka aplikacija... ja sam isprobao Flight Mode, i troši otprilike baš kao što kažeš, 1% za 10-12h

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Pitanje više vezano za Android/ali eto imam Note 2, odakle se ovo pojavilo nakon što sam maloj rodici dao mobitel :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Čini mi se da ti je izvukla shortcut za postavke google računa.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

kad uđem tu je Google+ i postavke, ali ne mogu je skloniti, jedino hide

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
I meni se danas pojavilo.

Stiglo je sa updateom Play Servicesa
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Da hvala, skontao sam sad kad sam usao u app info.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

UAG - mali update

Danas mi je mobitel tako masno/opako zveknio na pločice i da nije bilo covera mislim da bi bilo extra veselo :)

Živio "otplaćeni" UAG {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Samsung Galaxy Note II!

Evo je GSMArena dala pojašnjenje one "nove" Google-ove aplikacije, oju sam i ja dobio negdje unazad 24 sahata, tako da sam welcome to the club {#} !!!!!

LINK; http://blog.gsmarena.com/the-new-google-settings-icon/

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Basta kaže...

UAG - mali update

Danas mi je mobitel tako masno/opako zveknio na pločice i da nije bilo covera mislim da bi bilo extra veselo :)

Živio "otplaćeni" UAG {#}

Znaci, narucio sam dobru stvar!
17 godina
Obojica smo :)
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Stigao mi napokon update 4.1.2. za Note 2, Tomato mreza!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Samsung Galaxy Note II!

Iako sam već bio na 4.1.2 neki XXDLL -ne sjećam se koji broj točno, (vip mreža)

jutros mi je ponudio novi update na N7100XXDMB2:

N7100XXDMB2 N7100XXDMB2
everybody lies
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 16:30 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy Note II!

Da, stigao je neki mali update, za VIP i Tomato mrežu, baš gledam na samfirmware. Tele2 i T-Mobile izgleda spavaju zimski san... zato sam ja stavio čisti, pa više ne moram čekat.

0 0 hvala 0
16 godina
Samsung Galaxy Note II!

jel netko kupio kakav MHL HDMI adapter za noteić i da ga služi kako treba?

volio bih imat sada 600 700kn za naručiti smart dock.. al babu  im njihovu poljubim samsungašku nije to u redu...  nije.. {#}

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice