Problem sa SMSovima

poruka: 4
|
čitano: 1.482
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa SMSovima
pitanje

Imam jedan problem i problem vezan uz problem.

Ovako, problem je da prilikom primanja SMS poruka na mobitelu mi izbaci da sam primio dvije poruke i to od - stvarnog pošiljatelja poruke i poruku od jedne druge osobe. Drugim riječima, primim samo jednu poruku (u inboxu se nalazi samo jedna nova poruka), međutim mobitel pokaže obavjest da su došle poruke od dva pošiljaoca (radi boljeg shvaćanja upotrijebit ću izmišljena imena) i to od - Marka i Lune, Ivana i Lune, Lune i Lune (kad mi ta osoba šalje SMS), Tijane i Lune.I, ne pregledo i izbriso cijeli inbox (i, lov u mutnom, ali i sve ostale spremnike poruka, pa i cijelu memoriju), nema u inboxu primljene nepročitane poruke.

Gasio mobitel, vadio bateriju, vraćao tvorničke postavke i tako dalje... Ništa ne pomaže.

Eh, ovaj drugi, "problem vezan uz problem" jest što, vjerovali ili ne, ne znam koji model mobitela imam (noob, i know). Samsung, prklopni, kupljen prije nekih 3 (mislim, nisam ziher tbh), znam da je jedan od prvih koji su imali mogućnost video poziva... Tako da nažalost ne mogu precizno dati sve podatke vezane uz problem. Trenutno nisam u mogućnosti postati sliku mobitela...

Ako netko iz ovako glupavog opisa barem može naslutiti gdje je problem, bio bih i više nego zahvalan.

Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem sa SMSovima

Mislim da bi flash riješio problem.

Ako ne zelis izgubiti garanciju, idi u servis.

FA FA LA SI MI TI FA LA TI
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Problem sa SMSovima
autorov komentar
kompotko kaže...

Ovaj, nisam baš na ti što se tiče mobitela...

Kako pomoću flasha riješit problem?
Ovaj, mobitel već debelo nije pod garancijom, tako da... Za sve sam otvoren...
Ja bih tebe skidao k'o filmove s torrenta
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa SMSovima
prihvaćeno rješenje
Bukva kaže...
kompotko kaže...

Ovaj, nisam baš na ti što se tiče mobitela...

Kako pomoću flasha riješit problem?
Ovaj, mobitel već debelo nije pod garancijom, tako da... Za sve sam otvoren...
 Flashom uglavnom sve stavljas na defaultne postavke. Dakle, sve kontakte i slike gubiš.

Moraš prvo saznati koji mobitel imaš.
Trebaš imati kabel za spajanje s kompom, neki program s kojim flashas i to je u biti to.
FA FA LA SI MI TI FA LA TI
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice