Prestigio 4500

poruka: 461
|
čitano: 170.754
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Ali i dalje onih tvojih 8 dana nije realno, osim ako mob nisi koristio uopce, ili si ga koristio 5-10 min dnevno max... 

0 0 hvala 0
15 godina
Prestigio 4500

Nakon godinu dana nekorištenja uspio sam rootati mob, reparticionirati (2.6gb) i staviti miui gore (zadnja verzija prema mailu od prije 2 stranice).samo da baterija sad potraje :)

0 0 hvala 0
16 godina
Prestigio 4500

Instalirao MIUI i ne znam, nisam baš oduševljen. Nakon instalicije onoga što koristim, nakon roota i brisanja nepotrebnih stvari, baterija mi traje slično kao i prije. Možda malo ali malo dulje (2-3h).

Doduše, čini mi se da je i baterija polako na izdisaju. 

Power settings je postavljen na Balanced i primjetio sam da su mi neke stvari malo manje fluidne. Npr., instalirao sam nakon dugo vremena Temple Run 2 i nije sasvim fluidan. Možda je i trenutna verzija TR malo zahtjevnija. Eto. 

0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Pozdrav... imam Prestigio 4500 bijele boje...nažalost kemijao sam a neznam ni što sam kemijao i ubio mobitel.,..skidao kojekakve  gluposti s neta i flashirao i eto...rezultat mrtav mob...sada se više neda upaliti i kada spojim kabal s kompom..na mobu samo svijetli crvena lampica i svako malo mi komp nađe USB  uređaj i tako svakih 20 sekundi.... ako netko "oživljava" ovakve mobitele  neka mi se javi na emai ili ovdje ostavi broj moba....zahvaljujem svima na odogovorima..

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Pozdrav svima, a naročito onima koji imaju navedeni uređaj.

Imam sličan problem kao i korisnik u prethodnom postu.

Postoji li itko tko bi mi mogao poslati recovery.img + boot.img + scatter, za ovaj model (naročito boot.img).

Hvala puuuuuunoooo!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Prestigio 4500

Davno sam kemijao s ovim mobitelom. Jeste probali uci u recovery mod, ako se dobro sjecam treba drzati tipku za ukljucivanje i tipku za povecanje glasnoce dok je mobitel ugasen ali to jos pogledat.

Mislim da se moglo vracati na tvor. postavke

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2015 9:08 (pamark).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Prestigio 4500

Ako imate još uvijek ovaj uređaj, da li biste mi mogli poslati boot.img .. ?

Naime, problem se javlja nakon što sam formatirao vanjsku sd karticu, a i unutarnju (koja je prije par mjeseci bila reparticionirana) te nakon toga pokrenuo factory reset.

Od tog trenutka mobitel ide automatski u recovery mode i nakon toga se restarta, i tako unedogled, pokreće se ide u recovery, gasi, pali, recovery,... fastboot ne fnukcionira, a ne znam da li samo u factory mode-u, ili i u recovery mode-u, jer kažem ne mogu uć u taj mode.

Jedino što mogu jest ući u factory mode (PWR + VOL_DOWN).

Mob je rootan - odnosno mogu pokrenuti su (root) način rada i ima CWM. Ali sve to jedino preko ADB-a i u factory mode-u. adb remount mi ne radi, tj. ne daje nikakav odgovor. Također, adb reboot bootloader, ili bilo koji drugi mode opet ide automatski u recovery mode i valjda pokreće factory rest,..

Mislim da kad bi mi netko poslao boot particiju baš s ovog modela - PAP4500DUO, da bih možda mogao nešto spasiti.
Druge *.img datoteke bi mi također bile korisne, ali ova najviše.

15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Skinite original 1.0.24 ili 1.0.18 rom, ne sjecam se vise koji tocno, i u njemu imate sve fajlove i flashajte ga sa spf tool-om... Rom moze biti i za 4500t nije bitno

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Zna li tko gdje bih mogao na netu skinuti org romove da ih imam, u slučaju ako mi se MIUI ne svidi, pa da vratim na staro stanje.

Može pomoć? 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Prestigio 4500

Lijep pozdrav svima ,

Zna li netko gdje se može kupiti rezervna baterija za mobitel Prestigio PAP 5503 duo ?

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Prestigio 4500
turbojc kaže...

Zna li tko gdje bih mogao na netu skinuti org romove da ih imam, u slučaju ako mi se MIUI ne svidi, pa da vratim na staro stanje.

Može pomoć? 

Prije nekog vremena ih je bilo na Ebayu i Aliexpresu. Ako ih sad nema, ne mogu pomoci.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice