Ali i dalje onih tvojih 8 dana nije realno, osim ako mob nisi koristio uopce, ili si ga koristio 5-10 min dnevno max...
Nakon godinu dana nekorištenja uspio sam rootati mob, reparticionirati (2.6gb) i staviti miui gore (zadnja verzija prema mailu od prije 2 stranice).samo da baterija sad potraje :)
Instalirao MIUI i ne znam, nisam baš oduševljen. Nakon instalicije onoga što koristim, nakon roota i brisanja nepotrebnih stvari, baterija mi traje slično kao i prije. Možda malo ali malo dulje (2-3h).
Doduše, čini mi se da je i baterija polako na izdisaju.
Power settings je postavljen na Balanced i primjetio sam da su mi neke stvari malo manje fluidne. Npr., instalirao sam nakon dugo vremena Temple Run 2 i nije sasvim fluidan. Možda je i trenutna verzija TR malo zahtjevnija. Eto.
Pozdrav... imam Prestigio 4500 bijele boje...nažalost kemijao sam a neznam ni što sam kemijao i ubio mobitel.,..skidao kojekakve gluposti s neta i flashirao i eto...rezultat mrtav mob...sada se više neda upaliti i kada spojim kabal s kompom..na mobu samo svijetli crvena lampica i svako malo mi komp nađe USB uređaj i tako svakih 20 sekundi.... ako netko "oživljava" ovakve mobitele neka mi se javi na emai ili ovdje ostavi broj moba....zahvaljujem svima na odogovorima..
Pozdrav svima, a naročito onima koji imaju navedeni uređaj.
Imam sličan problem kao i korisnik u prethodnom postu.
Postoji li itko tko bi mi mogao poslati recovery.img + boot.img + scatter, za ovaj model (naročito boot.img).
Hvala puuuuuunoooo!!!
Davno sam kemijao s ovim mobitelom. Jeste probali uci u recovery mod, ako se dobro sjecam treba drzati tipku za ukljucivanje i tipku za povecanje glasnoce dok je mobitel ugasen ali to jos pogledat.
Mislim da se moglo vracati na tvor. postavke

Ako imate još uvijek ovaj uređaj, da li biste mi mogli poslati boot.img .. ?
Naime, problem se javlja nakon što sam formatirao vanjsku sd karticu, a i unutarnju (koja je prije par mjeseci bila reparticionirana) te nakon toga pokrenuo factory reset.
Od tog trenutka mobitel ide automatski u recovery mode i nakon toga se restarta, i tako unedogled, pokreće se ide u recovery, gasi, pali, recovery,... fastboot ne fnukcionira, a ne znam da li samo u factory mode-u, ili i u recovery mode-u, jer kažem ne mogu uć u taj mode.
Jedino što mogu jest ući u factory mode (PWR + VOL_DOWN).
Mob je rootan - odnosno mogu pokrenuti su (root) način rada i ima CWM. Ali sve to jedino preko ADB-a i u factory mode-u. adb remount mi ne radi, tj. ne daje nikakav odgovor. Također, adb reboot bootloader, ili bilo koji drugi mode opet ide automatski u recovery mode i valjda pokreće factory rest,..
Mislim da kad bi mi netko poslao boot particiju baš s ovog modela - PAP4500DUO, da bih možda mogao nešto spasiti.
Druge *.img datoteke bi mi također bile korisne, ali ova najviše.
Skinite original 1.0.24 ili 1.0.18 rom, ne sjecam se vise koji tocno, i u njemu imate sve fajlove i flashajte ga sa spf tool-om... Rom moze biti i za 4500t nije bitno
Zna li tko gdje bih mogao na netu skinuti org romove da ih imam, u slučaju ako mi se MIUI ne svidi, pa da vratim na staro stanje.
Može pomoć?
Lijep pozdrav svima ,
Zna li netko gdje se može kupiti rezervna baterija za mobitel Prestigio PAP 5503 duo ?
Zna li tko gdje bih mogao na netu skinuti org romove da ih imam, u slučaju ako mi se MIUI ne svidi, pa da vratim na staro stanje.
Može pomoć?
Prije nekog vremena ih je bilo na Ebayu i Aliexpresu. Ako ih sad nema, ne mogu pomoci.