Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 39.859
|
čitano: 12.343.847
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
bloodsucker kaže...

Ina li netko Honor magic 6 lite? Nekako mi to pada kao best buy do 200-250 eura, ne da mi se davati velike novce za mobitel. Mozda neke preporuke ,ako treba da se i da vise love?

Brat mi kaze "nadji neki dobar Samsung S9" ne znan jel to moguce vise.

Po meni za te pare Xiaomi Poco X7 Pro imaš ga tu za 284 Ojra: https://www.mobileshop.eu/hr/xiaomi/mobiteli/poco-x7-pro-5g-dual-sim-256gb-8gb-ram-%C5%BDuti/

Jedina mana je Mediatekov chipset koji ne radi toliko dobro sa Emulatorima na Androidu (tipa Nintendo Switch Emulator).

Ako te to ne brine best buy za te pare...

Samsung S9 je kanta od mobitela danas.

Motorola Edge 50 Neo ima sporu UFS 2.2 memoriju

Honor 200 je odličan isto za te pare moja sestra ga koristi, samo nemoj LITE to je smeče.

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
15 godina

Ok uzet cu u obzir,hvala. . 

Mene igre ne zanimaju ako pod emulatore misliš to.

Pouzdanost,dobra kamera...da je mobitel dobar ali da ne moram bogatstvo dati.

Samo rokaj!
11 godina
Streetpunk kaže...
bloodsucker kaže...

Ina li netko Honor magic 6 lite? Nekako mi to pada kao best buy do 200-250 eura, ne da mi se davati velike novce za mobitel. Mozda neke preporuke ,ako treba da se i da vise love?

Brat mi kaze "nadji neki dobar Samsung S9" ne znan jel to moguce vise.

Po meni za te pare Xiaomi Poco X7 Pro imaš ga tu za 284 Ojra: https://www.mobileshop.eu/hr/xiaomi/mobiteli/poco-x7-pro-5g-dual-sim-256gb-8gb-ram-%C5%BDuti/

Jedina mana je Mediatekov chipset koji ne radi toliko dobro sa Emulatorima na Androidu (tipa Nintendo Switch Emulator).

Ako te to ne brine best buy za te pare...

Samsung S9 je kanta od mobitela danas.

Motorola Edge 50 Neo ima sporu UFS 2.2 memoriju

Honor 200 je odličan isto za te pare moja sestra ga koristi, samo nemoj LITE to je smeče.

a di ce ti duša nekog upucivat na mobileshop, mozda najgori trgovac za bile kakve reklamacije.

15 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Za sada ni najbolje kotira Honor Magic 6 Lite. Malo sam cekao iz xy razloga ali sada vidim nije ga ni lako nabavit vise po dućanima.

Pouzdan mobitel po recenzijama, mane su sta nema stereo zvucnik i punjača u pakiranju sta mi apsolutno ne treba.

Samo rokaj!

0 0 hvala 1
9 godina
BDS kaže...

Pozdrav, molio bih preporuku mobitela za roditelje oko 300€..nekakav best buy, kamera nije prioritet. Hvala

Tražim isto tak nekaj za sebe s tim da mi je dost bitna baterija i koristil bi ga čim duže.

5 godina
DubravkoB. kaže...
BDS kaže...

Pozdrav, molio bih preporuku mobitela za roditelje oko 300€..nekakav best buy, kamera nije prioritet. Hvala

Tražim isto tak nekaj za sebe s tim da mi je dost bitna baterija i koristil bi ga čim duže.

Pročitaj što smo svi napisali na posljednje dvije stranice.

12 godina

Pozdrav ekipa. Znam da sam više puta pidao o odabiru mobitela ali nikako da se odluci.. Trenutno imam Huawei P30 i mob je fenomen. Vec 6 punih godina rastura ali primjetio sam da je ipak kamera pocela stekat sa fokusom. I sada stvarno intenzivno razmisljam o nekom mobu. Znaci najradije bi uzeo opet Huawei neki, ali taj google me hebe.Pa molim neku preporuku nekoh moba oko 1000eura.Bitna mi je kamera, jer volim fotografiju. Pa eto, pucajte neke ideje. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.7.2025 21:42 (Endymon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Xiaomi 15 Ultra ima najjači setup kamera na našem tržištu

Moj PC  
1 0 hvala 0
2 godine
Endymon kaže...

Pozdrav ekipa. Znam da sam više puta pidao o odabiru mobitela ali nikako da se odluci.. Trenutno imam Huawei P30 i mob je fenomen. Vec 6 punih godina rastura ali primjetio sam da je ipak kamera pocela stekat sa fokusom. I sada stvarno intenzivno razmisljam o nekom mobu. Znaci najradije bi uzeo opet Huawei neki, ali taj google me hebe.Pa molim neku preporuku nekoh moba oko 1000eura.Bitna mi je kamera, jer volim fotografiju. Pa eto, pucajte neke ideje. 

1. Xiaomi 15 Ultra

2. Vivo x200 Pro (kineska verzija sa cijenom od 640 € je definitivno best/buy)

3. Vivo x200 Ultra (kineska verzija od 870 eura)

...

4. Samsung S25 Ultra

13 godina

Na našem tržištu, Mi 15 ultra za fotkanje i iphone 16 pro max za snimanje videa gdje mu nitko prismrdit ne može.

Između Mi15U i S25U je ponor razlike u fotkanju, Samsung tu stagnira totalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 mjeseci
Endymon jest da će moj prijedlog popljuvat ovi gore ali za nas huaweiljupce radi sučelja je fantastičan i jedini odabir honor magic 6 pro ili 7 pro, koji ima odlične kamere ali i neka ograničenja.
Budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu ASICS
12 godina

Hahha...A steta sto je Huawri zakinut za google. Vjerujem da bi bio prvi izbor vecine, ali eto, sta je tu je. Mislim da ce biti Xiaomi 15Ultra.

5 godina
Endymon kaže...

Hahha...A steta sto je Huawri zakinut za google. Vjerujem da bi bio prvi izbor vecine, ali eto, sta je tu je. Mislim da ce biti Xiaomi 15Ultra.

Meni bi zbog toga Huawei bio prvi izbor kada bih bio siguran da nema i svoj kineski spyware. Mada, koja korist, čim imaš Facebook, TikTok, Whatsapp, imaš i spyware.

8 godina
Sirotanovic kaže...
Endymon jest da će moj prijedlog popljuvat ovi gore ali za nas huaweiljupce radi sučelja je fantastičan i jedini odabir honor magic 6 pro ili 7 pro, koji ima odlične kamere ali i neka ograničenja.

Uzeo sam si Honor Magic 6 Pro i čim sam prošao početni setup, prvo što mi je ušlo u glavu je bilo "dosta mi liči na Huawei Mate 9" (kojeg sam prodao dalje prije X godina).

15 godina
Imao Magic 6 Pro, a sad paralelno koristim Honor 200 Pro i Pura 70 Pro. Bez razmišljanja biram Huawei.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina

Samsung s25 12/256 gb u telemachu uz ugovor za 400€, jel se isplati ili ima kaj bolje?

Trenutno imam redmi note 13 smeće koje sam uzeo privremeno kad mi je 13T bio na servisu... Ne planiram više uzimati xiaomi pa me zanima jel ovaj s25 ok ulov ili ima kaj bolje, čekat neki honor na akciji ili? Kamera pretpostavljam da je puno bolja nego na xiaomiju?

0 0 hvala 0
5 godina

S25 je flagship uređaj, 13t je u najboljem slučaju srednji rang. Za te pare se ne bi razmišljao jer je to izvrsna cijena za s25

9 godina

Izgleda da ga onda uzimam...

Potpuno sam razočaran u xiaomi, zadnja 3 xiaomija mi krepala, na mi 11 lite 5g je baterija u k, 2 puta bio u servisu, kao popravljeno jer se otkopčala baterija i slične gluposti, redmi note 9 se samo jedno jutro počeo gasiti i paliti, do tad mi služio kao zamjenski za 13t koji je bio na servisu pa sam morao ić uzeti nešto hitno da imam mobitel i uzeo sam redmi note 13 koji šteka više nego redmi note 9.... A 13t sam kupio čim je izašao da bi nakon par mjeseci otišla kamera, na slikama se vidjela ljubičasta crta... Debili u servisu promijenili ekran i vratili mob, isti tren ga poslao opet pa se natezao sa sancta domenicom preko 4 mjeseca da daju novi ili vrate novce, na kraju ipak vratili novce...

Samo još jedno pitanje, s25 ili iphone 16e? 16e je niža klasa od običnog 16?

0 0 hvala 0
5 godina

Inače nisam ljubitelj apple proizvoda pa možda nisam objektivan. Kupnja modela 16e mi nema smisla nikakvog. Mala baterija, 60hz ekran, samo 128gb memorije, sporo punjenje... 16 obični smatram preskupim za ono što nudi, a to je isto ko 16e. 12/256 na samsungu, veća baterija, brže punjenje, vrhunski one ui itd... I više nego dovoljni razlozi za kupnju s25

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice