Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.000
|
čitano: 12.482.945
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
softwaremaniac kaže...

Do 2k, Android, novo, dobavljivo u RH. Pucajte.

LG G3,G2, Z3 Compact, njuškalo

12 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
GamerX9 kaže...

A ono, najbolje bi mi bilo uzeti nesto iz Vipove ponude, to mi je najjednostavnije.

Moglo bi eventualno proci ako uzmem mob u vipu i preprodam ga i onda uzmem na njuski drugi, al opet, koliko je to sigurno... Kinezi mi ne ulaze u odabir bas, naucen sam uzimati starije i poznatije brandove.

Nemam bas vremena proucavati mobitele iz vip ponude, ali ako ga planiras uzeti za iduce 2 god, ja ne bih uzeo mobitel ispod 2GB rama. Iako sam cuo iz razlicitih izvora (servisera mobitela) da im se dosta vraca sony na popravke.

Malo me pomazila sreca, danas su spustili cijenu M4 Aque sa 669 na 9 kn i otisao sam u Vip i uzeo M+ tarifu i mobitel. Rata za mobitel je 40 kn/mj., pa mi na kraju ispadne 960 kuna za pristojan strojcic.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
9 godina
Pomoć pri odabiru mobitela

Pozdrav,

Može li preporuka mobitela do 1000 kn (može i polovnih u dobrom stanju) sa qwertz/y tipkovnicom?

Za sad sam našao Blackbarry Q10 i on mi se čini super, al volio bi čuti još neke prijedloge jer fizičke tipkovnice

su u zadnje vrijeme praktički izumrle, a zapravo su mi daleko praktičnije od virtualnih (i ne ne želim dodatnu tipkovnicu za mobitel :D )

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...
GuardianOTB kaže...
GamerX9 kaže...

A ono, najbolje bi mi bilo uzeti nesto iz Vipove ponude, to mi je najjednostavnije.

Moglo bi eventualno proci ako uzmem mob u vipu i preprodam ga i onda uzmem na njuski drugi, al opet, koliko je to sigurno... Kinezi mi ne ulaze u odabir bas, naucen sam uzimati starije i poznatije brandove.

Nemam bas vremena proucavati mobitele iz vip ponude, ali ako ga planiras uzeti za iduce 2 god, ja ne bih uzeo mobitel ispod 2GB rama. Iako sam cuo iz razlicitih izvora (servisera mobitela) da im se dosta vraca sony na popravke.

Malo me pomazila sreca, danas su spustili cijenu M4 Aque sa 669 na 9 kn i otisao sam u Vip i uzeo M+ tarifu i mobitel. Rata za mobitel je 40 kn/mj., pa mi na kraju ispadne 960 kuna za pristojan strojcic.

cestitke. neka ti je sa srecom.

15 godina
Pozdrav, može preporuka moba za sestru do 1300 kn (rabljeni) gledao sam G4 stylus i čini mi se odličan za te pare, bitno je da ima dobru selfi i zadnju kameru i da je 5.0" nadalje
Pi*kice derem ko sličice!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Udes kaže...

Pozdrav,

Može li preporuka mobitela do 1000 kn (može i polovnih u dobrom stanju) sa qwertz/y tipkovnicom?

Za sad sam našao Blackbarry Q10 i on mi se čini super, al volio bi čuti još neke prijedloge jer fizičke tipkovnice

su u zadnje vrijeme praktički izumrle, a zapravo su mi daleko praktičnije od virtualnih (i ne ne želim dodatnu tipkovnicu za mobitel :D )

Ah da, ima nas još:)

Q10 nije Passport, ali je dobar i teško ćeš naći nešto bolje u ovom trenutku za taj novac. Ovisi i za što ti treba. Ja recimo za osnovnu komunikaciju imam

stari Samsung Galaxy Pro Gt-b7510, na Njuškalu košta 200 kuna. Ako možeš provariti nisku rezoluciju, znaj da je baš zbog te niske rezolucije

odlično optimiziran, znači sve osnovno radi perfektno, uključujući odličan i glatko skrolirajući GPS. Za surfanje instaliraš Operu Mini i radi fenomenalno. Također YouTube,

čak i Amis Mobia, sve radi. Samo se ne budeš baš nagledao filmova na tome, naigrao igara i nainstalirao drugih aplikacija jer jednostavno nije za to:)

Ali tipkovnica je PERFEKTNA, upravo nenormalno koliko se brzo i precizno može na njoj tipkati, pravi gušt. Lijeva i desna polovica su odgovarajuće profilirane

tako da prsti savršeno pogađaju, ko na Drekberiju.

17 godina
Udes kaže...

Pozdrav,

Imam ti ja Blackberry Pearl 8100 na prodaju.  

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina

Molim iskreno glasanje.

Zašto baš on ?

Hvala.

13 Samsung Galaxy S5
1 Samsung Galaxy Alpha
Nikola
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2015 20:51 (Jole-Ri).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

U fazi sam kupnje novog mobitela, i trenutno dvojim između LG G3 D855 (3GB verzija) i Huawei P8.

P8 je novije generacije, no i skuplji, a koliko vidim po raznim testiranjima, G3 se češće pojavio ispred nego iza P8, pa bih eto zamolio vaše preporuke, iskustva, kakva je kamera, baterija, prijem signala, throtla li se procesor često, ima li lagova (stari mob mi je Samsung Galaxy S3, sve dalje je suvišno spominjati).

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ako netko ima iskustva, kako riješiti dvojbu Galaxy A5 ili Galaxy J5. Razlika je nekih 300 kuna na njuškalu, pa me zanima vrijedi li A5 tu razliku?

0 0 hvala 0
16 godina

Moze preporuka moba do 3k, moze parsto kuna preko, zapeo mi je za oko nexus 6, al me ipak strah da je preglomazan, tako da do 5,5 incha bi jos mogo, cak i preferiro buduci da sam sad na 5", vidio sam da se s6 moze nac za 3000-3200 na njuskalu pa me zanima je li to sumnjivo nisko ili se stvarno za tu lovu daje.

As I walk through the valley of the shadow of death I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Iskreno ne bi isao na 6", preveliko je to, bar za moju ruku koja je prosjecna.

Sad imam 5,5 i to je neka granica do koje bi iso.

Za tu lovu gledaj S6, G4.

Ako gledas S6, gledaj one zapakirane kupljene u Vip-u, T-comu ili Tele2. Ovi dealeri na njuskalu nemaju pravu garanciju uglavnom.
http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 2
13 godina
neaktivan

razlika je u izgledu i vise rama. od 1.5GB rama ostat ce te 700mb user rama i kad instaliras what's up, viber ili sta vec sto stalno gori u pozadinu, mogao bi ti J5 laggat. govorim mogao jer ga nikad nisam imao u rukama. A5 (imam ga) od 2GB rama trenutno mi vrti Free 891Mb uz upaljen what's up, viber, dropbox i greenify + samsung bloat. System mi uzima 764MB rama. 

11 godina
GuardianOTB kaže...

razlika je u izgledu i vise rama. od 1.5GB rama ostat ce te 700mb user rama i kad instaliras what's up, viber ili sta vec sto stalno gori u pozadinu, mogao bi ti J5 laggat. govorim mogao jer ga nikad nisam imao u rukama. A5 (imam ga) od 2GB rama trenutno mi vrti Free 891Mb uz upaljen what's up, viber, dropbox i greenify + samsung bloat. System mi uzima 764MB rama. 

Jesi li zadovoljan sa A5? Kakva je kamera?

13 godina
neaktivan
Reef kaže...
GuardianOTB kaže...

Jesi li zadovoljan sa A5? Kakva je kamera?

kamerE su super, premium feeling, velicina 5" taman. meni malo lagga, ali ga ja stvarno koristim od jutra do mraka - službeni mob. Privatni mi je xiaomi redminote2 koji mi se pokazao dosta fludniji, ali je plastika pa pod rukom nema taj osjecaj cvrstoce kao A5. Neces pogrijesiti s njim, doduse preporucio bih rootanje i flashanje drugog roma, stvarno je prepun samsung bloata. 100% sam siguran da bi bio puno fluidniji bez toga.

14 godina
neaktivan

ispod 1000 kn

za stariju osobu, koji bi mob uzeli? Gledam coolpad modenu u tele2, nekak mi je zapela za oko. Mišljenja? preporuke? Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
cickova kaže...

ispod 1000 kn

za stariju osobu, koji bi mob uzeli? Gledam coolpad modenu u tele2, nekak mi je zapela za oko. Mišljenja? preporuke? Hvala :)

Pogledaj LG Spirit. dosta preporuka je dobio za tu cijenu.

10 godina
neaktivan

Ljudi nemojte niposto uzimat lg spirit to je sranje od moba meni su podvalili ima ga u ht i rabljenog za 498 kn 

znaci u sirokom luku zaobilazim taj mob

L.P

0 4 hvala 0
17 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

Ljudi nemojte niposto uzimat lg spirit to je sranje od moba meni su podvalili ima ga u ht i rabljenog za 498 kn 

znaci u sirokom luku zaobilazim taj mob

Imam ga doma, mama ga koristi. Odličan telefon za nekih 800kn koliko je tada koštao... Ni najmanjeg problema. Naravno, nije telefon za zahtjevne igrice i neke zahtjevne zadaće, ali za mail. IM, pozive, kameru i tu i tamo malo prosurfati je sasvim solidan.

13 godina

mobitel za nekih 2k kn sve mi pase njuskalo, internet itd..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GuardianOTB kaže...
cickova kaže...

ispod 1000 kn

da, i njega sam imao na umu, morat cu vidjet kak joj odgovara velicina ekrana. Cak mi je i lumia 535 pala na pamet, ali WP -.- i ne znam jel ima jos problema sa touch screenom

11 godina

Hvala puno!

9 godina
neaktivan

Molila bih pomoć :)

Zapela sam za Motorolu Moto g 3 gen i sad sam u velikom premišljanju pa me zanima vaše mišljenje. Ima li nešto bolje u tom cjenovnom rangu, a da ima dobru kameru, bateriju i ostalo što je dobro uzeti u obzir. Nisam zahtjevni korisnik, a prvenstveno mi je bitna dobra kamera.  

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
cickova kaže...
GuardianOTB kaže...
cickova kaže...

ispod 1000 kn

da, i njega sam imao na umu, morat cu vidjet kak joj odgovara velicina ekrana. Cak mi je i lumia 535 pala na pamet, ali WP -.- i ne znam jel ima jos problema sa touch screenom

ja imam lumiu 535 i vise nema problema sa ekranom odlican je

L.P
15 godina
neaktivan
cickova kaže...

Kažu da 535-ice koje su dual sim i čija je revizija 3.0 imaju problema sa touch screenom, ako budeš kupovao single sim verziju ona nebi trebala da ima tih problema, kažu da single sim bilo koje revizije nema tih problema.

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.12.2015 15:35 (Haker_x).
12 godina
neaktivan
Koja bi po vama bila realna nadoplata uz novi galaxy a5 za iphone 5s?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

200-300. Iako sve vezano uz cijenu IP je nerealno, to je moje mišljenje. Lako moguće da se popne i do 500kn

13 godina
neaktivan

Ekipa koji mi mobitel preporučujete do cca 1500 kuna (maksimalno 2000 kuna)?

Bitna mi je kamera, baterija, brzina, minimalno 2GB RAM-a i ako je moguće da prima microSD.

Poželjno je da je ekran 5", jer su mi nekako telefoni s 5,5" ekranom preveliki.

Narudžba može od bilo kuda ali bitno je da ima 2 godine garanciju.

Koliko sam pretraživao nekako mi se best-buy za tu cijenu čini da je Samsung A5.

Ima li što bolje od toga?

0 0 hvala 0
15 godina

Jel bolje uzet Huawei P8 Lite ili Sony Xperia M4 Aqua (oba su 215 eura)? za normalano koristenje mobitela, uglavnom fejs, waap, viber, rijetko koja igrica

ili ako ima neka bolja punuda na ovoj stranici za oko 200-tinjak eura, a ako ima neki bas puno bolji onda do max 250 bi isao (imam bon od 100 eura pa mora biti u toj trgovini)

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.12.2015 1:55 (maxy0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
knez_b kaže...

Ekipa koji mi mobitel preporučujete do cca 1500 kuna (maksimalno 2000 kuna)?

Bitna mi je kamera, baterija, brzina, minimalno 2GB RAM-a i ako je moguće da prima microSD.

Poželjno je da je ekran 5", jer su mi nekako telefoni s 5,5" ekranom preveliki.

Narudžba može od bilo kuda ali bitno je da ima 2 godine garanciju.

Koliko sam pretraživao nekako mi se best-buy za tu cijenu čini da je Samsung A5.

Ima li što bolje od toga?

mislim da je za tebe ovo taman http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=meizu+m2

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice