Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.527.918
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Gledam malo recenzije zbilja je dobar lg g2. Samo sam tražio po njuškalu neki koji je kupljen u VIP-u, ili dućanu, a od švercera ih ne želim kupovati.

Za oko mi je zapeo i HTC 820 ali nema ih uopće kod nas za kupiti, pisalo je da će još krajem godina doći, a na njuškalu ih debili prodaju po 3700, hahaha...

0 0 hvala 0
13 godina

Radje bi g2 kupio nego 820 da isto koštaju

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

može preporuka dual-sim mobitela,da podržava 4g za oko 1500-2000kn?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

nisam imao ni windows ni ios do sad imao sam samo android glasajte

3 Iphone 4s
15 nokia lumia 920

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
@dado80 tesko ces nac dual sim i 4g skupa
vlastoručni potpis
13 godina
dado80 kaže...

baci oko ovdje

http://www.etotalk.com/Wholesale-dual-sim-4g-lte_c1132

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 23:10 (chaselol).
13 godina
dado80 kaže...

Ovi mi trenutno padaju na pamet al su friško pridošli uređaji pa pričekaj kakav review...

Jiayu S3:

http://www.coolicool.com/jiayu-s3-2gb-rom-mtk6752-64-bit-octa-core-55-inch-ips-fhd-screen-android-44-4g-lte-smartphone-g-36464

Meizu M1:

http://www.coolicool.com/meizu-m1-note-blue-charm-mtk6752-octa-core-55-inch-gorilla-glass-3-fhd-screen-android-4g-lte-smartp-g-35794

Ili Asus Zenfone 5 4G koji i nije baš jeftin:

https://m.alzashop.com/asus-zenfone-5-a500kl-16-gigabytes-lte-white-d2273000.htm

Ili se strpi do dolaska Motorole Moto G 3.generacije :D

13 godina

Zenfone 5 LTE nema dual sim :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Pardon, izgleda da ovaj u alzashop-a nema :D

Al čitao sam negdje da postoji i ta verzija...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pozdrav, neki dan sam uzeo xperi i imam apsurdan problem sa mojom Xperiom i vjerojatno ruterom.

Kad god se moja Xperia spoji na kućni ruter internet potpuno zašteka i niš ne radi dok ne iskljucim wifi na Z3 ?!?

ruter je od tcoma.. neki ZTE931.. laptop, iphone, lumia su normalno spojeni na wifi i sve radi..

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-prestigio-3502-black-50-ips-13ghz-quad-core-android-44-ram-512mb-kamera/PSP3502DUOBLACK

2g garancije,quad core,5'' za 800kn?

PAP5000 kupljen 2013,još radi perfektno,tako da u kvalitetu ne sumnjam,ali cijena ovoga gore?

0 0 hvala 0
12 godina
dado80 kaže...

strpi se jos malo do izlaska zenfone2

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

13 godina
roby27 kaže...
dado80 kaže...

strpi se jos malo do izlaska zenfone2

http://www.gsmarena.com/asus_zenfone_2_ze551ml-6917.php

Za manje od mjesec dana je na trzistu. Svidja mi se kapacitet baterije na 3k, a sad koliko ce taj quad pojesti baterije i 4gb rama.....imam osjecaj da ce to biti Zenfone 5 na steroidima nista vise.

Iako razmisljam o kupovini :) a sad koliko se isplati...

13 godina
odjavljen
CyberPlague kaže...

http://www.instar-informatika.hr/mobitel-prestigio-3502-black-50-ips-13ghz-quad-core-android-44-ram-512mb-kamera/PSP3502DUOBLACK

2g garancije,quad core,5'' za 800kn?

PAP5000 kupljen 2013,još radi perfektno,tako da u kvalitetu ne sumnjam,ali cijena ovoga gore?

To je smeće.

Na stranu to što ekran ima šrot rezoluciju, ali 512 Mb RAM-a je premalo.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
12 godina

po meni trebali su ostati na 5" ekranu i dodatno pojacati bateriju.

13 godina
roby27 kaže...

po meni trebali su ostati na 5" ekranu i dodatno pojacati bateriju.

Full hd je ok, prikaz je "cisci" i tako to, ali isto tako pojede duplo vise baterije od 720p! Mislim na 5", realno 720p je dovoljno, kad ces gledati 1080p video realno...i bas se primjeti razlika na toj dijagonali.

5.5" s druge strane su utrpali u skoro identicno kuciste(po dimenzijama) ali i baterija je jaca nekih 40%, ali kao sto sam rekao, quad cpu, 4gb rama....i tel je tezi nekih 30g isto...

Mislim da cu se zadrzati na 5ici jos neko vrijeme, telefon je i dalje fluidan k'o od prvog dana, nisam nesto "odusevljen" novom dvojkom, sve je to ok ali hm

12 godina

ma sa zenfone 5 nema razloga prelaziti, cemu? 

13 godina

Da ne isplati se, mozda ce biti kakve podrske za bateriju mada sumnjam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav. Trenutno iman LG L7 II (P710). I evo sestra je kupila Lumiu 535 i taj mi je mobitel upao u oko jer sam radia na njemu. Radi odlicno vrhunski je mobitel stvarno. I sad.. isplati li mi se prodat ovaj LG i kupit Lumiu? I neznam kako se maknit od androida jer mi je prisa srcu (root, custom romovi...). Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

No, sada sam u potrazi za nekom drugom smjeru, a to je WP. 
I provjeriti sve svoje zahtjeve opet:
Dobro trajanje baterije
-Dobro prikaz (i gledati filmove na telefon)
-smooth radi (mislim Android je više od laggy WP telefonima. Želim telefon radi ispravno i da ima nisku procesor manje RAM-a. Igram samo jednostavne igre.
-expandable pohranu
Dobro kamera

A Lumia 830 spada u mom izboru. Ja ga dobiti za 1479,63 kun od operatora s jamstvom. Je Lumia vrijedno 1.479 kun?

Ja bih stvarno poštovati vaše mišljenje.

0 0 hvala 0
13 godina
vilonja kaže...

No, sada sam u potrazi za nekom drugom smjeru, a to je WP. 
Dobro trajanje baterije

5" i dobra baterija ne idu zajedno, prevelika je to dijagonala i to ce vuci baterije samo tako.

Sve ti zavisi na sta i kako koristis tu bateriju, ako si non stop na netu, video, gaming ma nema te baterije ni operativnog sistema koji ce izgurati vise od par sati intenzivnog koristenja, ne zavaravaj se!

10 godina
neaktivan

Baterija je najbolji onaj koji telefon. 10 h pregledavanja i video reprodukcije, jer ima nižu rezoluciju.
Prilično impresive.

10 godina
neaktivan

Prelazim sa android i zelim na windows phone i neznam koji da uzmem nokia lumia 630 ili mozda ios iphone 4s

3 iphone 4s
9 nokia lumia 630
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 23:58 (stefosrb).

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav, da li se isplati kupiti LG D722 G3 S za 2000 kn?

Nasao sam na jednoj stranici.

Problem je sto mogu jedino kupiti neki mobitel do 2000 kn ali na rate, a nasao sam taj.

Da li valja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ToMisLaW kaže...

Problem je sto mogu jedino kupiti neki mobitel do 2000 kn ali na rate, a nasao sam taj.

Da li valja?

720p ekran, 1gb rama za 2k kuna?
Ni u ludilu :D

Cek koliko on kosta na toj stranici?

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Da li valja?

720p ekran, 1gb rama za 2k kuna?
Ni u ludilu :D

Cek koliko on kosta na toj stranici?

1900 kn,

To i mene brine, nekako mi se cini da 1gb rama je premalo.. Ali kada pogledam i HTC 610 ima HD ekran i 1 gb rama..

Ali opet sada imam LG optimus 2x, star 4 godine, i muci me nedosatak rama, posto on ima 500MB rama, sto je za danasnje potrebe jako malo...

Najradije bih kupio LG G2,a li problem je sto mogu kupiti do 2000 kn preko kartice..

Jedino da je naci neki strani web shop gdje se moze kupiti na rate do 2k kn..

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 0:27 (ToMisLaW).
13 godina

ja imam 2GB ram-a kod sebe, trudim se da drzim telefon widget free koliko je moguce ali nakon sto pokrenes par aplikacija i nesto u browseru ostane mi ~400mb slobodnih, ne daj Boze pokrenuti jos i poruke ili fb messenger i to je to.

1gb je danas za entry level telefone, 2gb je optimalna kolicina memorije i ja ne bih isao ispod i cak kad bih kupovao telefon do 1500kn moze se naci.

Razlisli mozda da dignes kredu i uzmes nesto bolje, jer 1gb se NE isplati uzimati danas. Jednostavno ne bih ti preporucio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
chaselol kaže...

ja imam 2GB ram-a kod sebe, trudim se da drzim telefon widget free koliko je moguce ali nakon sto pokrenes par aplikacija i nesto u browseru ostane mi ~400mb slobodnih, ne daj Boze pokrenuti jos i poruke ili fb messenger i to je to.

1gb je danas za entry level telefone, 2gb je optimalna kolicina memorije i ja ne bih isao ispod i cak kad bih kupovao telefon do 1500kn moze se naci.

Razlisli mozda da dignes kredu i uzmes nesto bolje, jer 1gb se NE isplati uzimati danas. Jednostavno ne bih ti preporucio.

Ma kakav kredit, imam studentsku karticu pa mogu kupiti nesto na rate do 2000kn, ali ne mogu podici taj novac..

Pogledat cu da li se u nekim trgovinama moze kupiti nesto skuplje, pola platiti odmah ostalo na rate..

13 godina
ToMisLaW kaže...

Pogledat cu da li se u nekim trgovinama moze kupiti nesto skuplje, pola platiti odmah ostalo na rate..

Do 1500kn ja svima sam preporucivao telefon sto sam sebi uzeo, Zenfone 5 jer apsolutno nema konkurencije u tom cjenovnom rangu jer dobijes telefon koji radi savrseno, nema laga, freeza, ma jednostavno vrhunski komad tehnike za relativno male novce.

Ja kad cujem da ljudi kupe lg g3 ili s5 i kukaju da im telefon stopa nekad, zaledi, zamrzne samo se nasmijem i budem zahvalan sto ja tih problemam nemam a telefon koristim od 5og mjeseca.
Svaki dan bateriju punim i nemam problema s tim ;) ali eto to je nekome problem

Razmisli, dobro pogledaj trziste

16 godina
neaktivan
chaselol kaže...
ToMisLaW kaže...

Do 1500kn ja svima sam preporucivao telefon sto sam sebi uzeo, Zenfone 5 jer apsolutno nema konkurencije u tom cjenovnom rangu jer dobijes telefon koji radi savrseno, nema laga, freeza, ma jednostavno vrhunski komad tehnike za relativno male novce.

Ja kad cujem da ljudi kupe lg g3 ili s5 i kukaju da im telefon stopa nekad, zaledi, zamrzne samo se nasmijem i budem zahvalan sto ja tih problemam nemam a telefon koristim od 5og mjeseca.
Svaki dan bateriju punim i nemam problema s tim ;) ali eto to je nekome problem

Razmisli, dobro pogledaj trziste

Mogao bih i kupiti taj, samo ako ga nadem negdje u web shopu da se moze kupiti na rate

btw. sto kazete na ovaj?

http://www.instar-informatika.hr/gigabyte-gsmart-guru-g1-50-full-hd-1920x1080-ips-quad-core-15ghz-ram-2gb-rom-32gb-13mp-best-buy/2Q001-00045-390S

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2015 3:27 (ToMisLaW).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice