Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.601
|
čitano: 13.147.875
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Tony1999 kaže...

Frend traži neki mob do 950 kn, da li mu se isplati uzeti ovo, i može li se dekodirati na našu mrežu

http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s2-oglas-8307186

isplati i može se dekodirati

15 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

Evo prije par sati dobio novi tele2fon v3 i vec sam ga zeznuo...znaci kako su mi poslali i karticu glupu karticu na kojoj se onaj dio unutarnji odvoji, ja stavljo karticu u mobitel i sto daj dio se odvoji i zaglavi se kartica..taj donji dio ja nekako izvadio al ona plastikica je bila problem, i nakon 10 minuta sto sam je pokusavo lagano izvadit, uspio sam al snjom sam izvadio mali komadic lima, jedva vidljiv, i sad mi ne cita karticu uopce...jel zna ko kolko bi doso popravak toga??

Prti4Life

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Nani 555 kaže...

Evo prije par sati dobio novi tele2fon v3 i vec sam ga zeznuo...znaci kako su mi poslali i karticu glupu karticu na kojoj se onaj dio unutarnji odvoji, ja stavljo karticu u mobitel i sto daj dio se odvoji i zaglavi se kartica..taj donji dio ja nekako izvadio al ona plastikica je bila problem, i nakon 10 minuta sto sam je pokusavo lagano izvadit, uspio sam al snjom sam izvadio mali komadic lima, jedva vidljiv, i sad mi ne cita karticu uopce...jel zna ko kolko bi doso popravak toga??

ja sam naplacivao 50-100 kn

15 godina

Koji mob za izabrat i zasto? 

7 Alcatel One Touch M'Pop
0 ZTE Blade III
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

od ta 2,ja bih uzeo y300 xDD radije uzmi gt99 ili y300 nego to

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?
15 godina
kivic15 kaže...
maxy0 kaže...

od ta 2,ja bih uzeo y300 xDD radije uzmi gt99 ili y300 nego to

ma za sestru bi uzeo.. ja imam y300 i prejak mi je al ne zelim da imamo isti :D inako ce ona mob koristit samo za fejs i slikanje

14 godina

xperia e, zte blade iii ili lumia 520?

lumia mi se jako svida, ali taj prokleti wp8... ne znas na cemu si, mogu ti ukinuti update sutra i odsjecen si od marketa nadalje...a i tako je osakacen naspam androida da skoro mogu reci da lumia otpada iz izbora.

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zanima me koji bi mobitel do 1000 kn, rabljeni ili nov, imao najbolju kameru. Ne mislim samo na piksele već i na kvalitetu slike u lošijim uvjetima, npr. u zatvorenim prostorima, ulična rasvjeta, oblačno vrijeme itd. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tyler kaže...

Zanima me koji bi mobitel do 1000 kn, rabljeni ili nov, imao najbolju kameru. Ne mislim samo na piksele već i na kvalitetu slike u lošijim uvjetima, npr. u zatvorenim prostorima, ulična rasvjeta, oblačno vrijeme itd. Hvala!

Za te novce ako nađeš, Nokia N8.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Uzmi sony xperiu p ili htc sensation....imat ces dobar mob sa dobrom kamerom...

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanimatelj kaže...

Uzmi sony xperiu p ili htc sensation....imat ces dobar mob sa dobrom kamerom...

Ako traži dobru kameru u uvjetima koje je rekao, ta 2 se mogu sakrit negdje pored Nokie N8.

Android zablude - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan
Ja ti garantiram da od sva tri modela ce lumia 520 jos dobivati barem godinu i pol sve update dok kod zte blade 3 i xperie e mozes zaboraviti
13 godina
neaktivan
Microsoft je garantirao da svi wp8 mobiteli ce barem imati dvije godine podrsku
14 godina
neaktivan
cekpu kaže...
Microsoft je garantirao da svi wp8 mobiteli ce barem imati dvije godine podrsku

Ja sam na limiji 520 dobio sve nadogradnje samo nisam dobio nadogradnju za blokiranje poziva i brojeva a to je možda i zato što nisam još ubacio sim karticu u nju. 

Posebno ističem bateriju na ovom mobitelu, od 2 u jutro do 10 nije potrošio ni 1% a nisam ništa radio dok sestrina xperia potroši i preko 20%, dok igram igrice na mobitelu baterija tada troši otprilike 10% po satu tako da s punim mobitelom možete igrati barem 10 sati igrice.

http://informacijsketehnologije.blogspot.com/
14 godina
KKristijan kaže...

lumia mi se jako svida, ali taj prokleti wp8... ne znas na cemu si, mogu ti ukinuti update sutra i odsjecen si od marketa nadalje...a i tako je osakacen naspam androida da skoro mogu reci da lumia otpada iz izbora.

Zte blade je jos na ics, vjerojatno nece dobiti jb, xperia ima ali je sva stekava jer je slaba dok ce lumia jos dobiti barem jedan veliki update a vec sad radi brzo i bez problema. Plus je lumia 520 najprodavaniji wp8 uredaj i ako bude nekih problema vrlo vjerojatno ce dobiti zakrpu ui kratkom roku.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Wp8 je meni bolji od androida jednostavniji je, brži pregledniji ljepše izgleda, lumia 520 je jako brza a i kada pretražujem internet zumiranje stranica radi jako lijepo baterija je jako izdržljiva kamera je jako dobra, igrice rade bez problema.

Ako su ti važne društvene mreže lumia je onda pravi izbor, jer imaš aplikaciju koja se nalazi na meniu i zove se "osobe" unutra možeš vidjeti sve osobe koje imaš na e-mailu i facebooku, možeš ih razvrstavati u "Obitelj" i "prijatelje" tako da možeš se dopisivati sa svima kada god želiš brzo i jednostavno i vidiš sve objave s facebooka na jednome mijestu. Ima još takvih aplikacija po meni je Wp8 bolje napravljen nego Android  a i nadogradnje sam dobio odmah.

14 godina

i sto je bolje sad uzeti?? lumiu 520 htc 8S ili  Huawei w1??

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Idi u tcom/tele2/vip centar i isprobaj.

0 0 hvala 0
14 godina

ma jesam meni to sve isto neg me zanima jel ima tko iskustva sa huawei w1?? kad ih onak tam diras sve ti isto :D hahahaha

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Miki_16 kaže...

i sto je bolje sad uzeti?? lumiu 520 htc 8S ili  Huawei w1??

To i mene zanima :))

16 godina
protjeran

Ja imam w1. Uzeo sam ga samo zbog jake baterije. I nisam požalio.

B-A-R-C-A
14 godina

Gdje ima kupiti lumia 520 i za koliko...Ja sam nasao samo u vipu za 1200, ali vip ima odvratne tarife. Koliko bi doslo otkljucavanje ili ima free opcija nekakva?(ako uopce postoji)

hakunamadafaka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KKristijan kaže...

Gdje ima kupiti lumia 520 i za koliko...Ja sam nasao samo u vipu za 1200, ali vip ima odvratne tarife. Koliko bi doslo otkljucavanje ili ima free opcija nekakva?(ako uopce postoji)

Imaš ih za 1500 odkljucane na njuškalu i i ovdje nove za 1339kn http://www.edigital.hr/?dosearch=1&cat=0&scf=0&search%5Bname%5D=1&search%5Btxt%5D=nokia+lumia+520&bn_search=&search%5Bfulldescr%5D=0&search%5Bdescr%5D=0&search%5Boldies%5D=0&search%5Bavail%5D=0&search%5Bprice_from%5D=&search%5Bprice_to%5D=

13 godina

ima u experta otkljucane za 1500

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Trebam preporuku za starog 

17 Xperia S
1 Htc 8s
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Trebam preporuku za starog 

Iako vjerojatno ne treba nikome kao ni za tvojih zadnjih 200.000 upita po svim raznim temama. Xperia S je mid/high end, dok je htc 8s low end smartphone. Ove ankete više nemaju smisla nije mi jasno ko to klikće.

Po više manje svemu xperia S

Live and let live.
13 godina

Lik mi daje HTC sensation za 100km (400kn), touch mu otišo, a kaže "Ima crtica na monitoru"... Mislio sam preko ebaya kupiti touch za njega 15 dolara, a ima komplet sa LCD Displayom 42 dolara, pa otić u obližnji servis da mi to sve skockaju (a možda bi i sam mogao), isplati li se to?

H3rc0

2 0 hvala 0
14 godina

ja nebi to uzela..a sad...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Trebam pomoć :) kupujem novi mobitel, pa imam dvojbu - samsung galaxy s3 ili s4 mini ?

0 0 hvala 0
14 godina

do koliko para??? kupi si radje novi zapakirani LG optimus G mob je zvijer...

1 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice