Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.595
|
čitano: 13.114.055
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
AmyM kaže...

Najbolji mobitel kojeg mogu dobiti za 1600-1800 kn?

na njuškalu možeš pronać rabljene lg optimus 4x hd ili htc one x uz malo više sreće za 1800 kn, samo prati oglase redovito

sorry za dupli

battlelog: dev0lver
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 10:55 (matija656).
14 godina
Sleme kaže...

HTC windows phone 8s imaš po 1100-1200 kn na njuškalu.

http://m.njuskalo.hr/htc-ostali/htc-8s-oglas-7525981 A ima ih i par za 1100kn i to vjerojatno spustis na 1000kn.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
12 godina
neaktivan
Pomoć pri odabiru mobitela

Ekipa,

Zamolio bih za mišljenje koji od dolje navedenih modela biste mi savjetovali obzirom da tek ulazim u svijet pametnih telefona. Mobitel bi manje-više bi služio za poslovno korištenje (mailovi) surfanje, društvene mreže i sl. Dakle ništa igrice i takve stvari.

LG L9 P760

Alcatel Idol 6030d

HTC One S

Nokia Lumia 820

Prestigio 4500

Cijene po kojima bih mogao nabaviti ove telefone (u BiH) su otprilike 2.000kn (osim LG-a koji je za cca 400 kn jeftiniji). Svi imaju garancije po 2 godine (osim LG-a i HTC-a kojima je garancija 1 godina).

Meni se nekako One S nameće kao najlogičniji izbor ali kod ostalih me privlače malo veći ekrani (LG, Alcatel i Prestigio) iako sam skeptičan prema ovim proizvođačima dok kod Nokie neka subjektivnost obzirom da sam do sada uglavnom koristio njihove modele i bio prezadovoljan.

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Gyes13 kaže...

Ekipa,

Zamolio bih za mišljenje koji od dolje navedenih modela biste mi savjetovali obzirom da tek ulazim u svijet pametnih telefona. Mobitel bi manje-više bi služio za poslovno korištenje (mailovi) surfanje, društvene mreže i sl. Dakle ništa igrice i takve stvari.

LG L9 P760

Alcatel Idol 6030d

HTC One S

Nokia Lumia 820

Prestigio 4500

Cijene po kojima bih mogao nabaviti ove telefone (u BiH) su otprilike 2.000kn (osim LG-a koji je za cca 400 kn jeftiniji). Svi imaju garancije po 2 godine (osim LG-a i HTC-a kojima je garancija 1 godina).

Meni se nekako One S nameće kao najlogičniji izbor ali kod ostalih me privlače malo veći ekrani (LG, Alcatel i Prestigio) iako sam skeptičan prema ovim proizvođačima dok kod Nokie neka subjektivnost obzirom da sam do sada uglavnom koristio njihove modele i bio prezadovoljan.

Hvala.

Za to tvoje poslovno korištenje, najbolja bi ti bila upravo ta Lumia.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
12 godina
neaktivan

Koji bi bio najjeftiniji , a što bolji mobitel novi , a da ima 1 gb RAM i dual core procesor ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

ljudi moze preporuka moba do 3700kn, igre, surfanje, muzika. nije mi vazan sustav

Od najvećeg (ekrana) prema najmanjem (ujedno i moj redosljed kako bi ih kupovao/birao. Što veći ekran, sve je bolje, pod uvjetom da ti ne smeta veličina naravno.

Note2, S4/HTC One, Nexus 4, S3, iPhone 5.

Sleme kaže...

Koji bi bio najjeftiniji , a što bolji mobitel novi , a da ima 1 gb RAM i dual core procesor ?

ako je najjeftiniji, onda ne možeš tražiti što bolji. jedan je najjeftiniji.

ili ako tražiš dobar omjer uloženo/dobiveno za neke pristojne novce?

i što ti znači dual core, kad ih ima single core koji su čak i jači (tu su negdje) od dualaca (zbog arhitekture). i koliko jak dual core tražiš?

Huawei Y300 je dobar omjer uloženog i dobivenog, al nema gigu rama. Ja bi uzeo galaxy S2 u bilo koje doba dana/noći. Da se naći dosta povoljno, i super je omjer uloženog i dobivenog. Ako ti je skup, probaj sa Sensationom..

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
12 godina
neaktivan
Sleme kaže...

Xperia P definitivno

12 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Gyes13 kaže...

Ekipa,

LG L9 P760

Alcatel Idol 6030d

HTC One S

Nokia Lumia 820

Prestigio 4500

Hvala.

Za to tvoje poslovno korištenje, najbolja bi ti bila upravo ta Lumia.

Upravo to One S je najbolji izbor a i daleko bolji od navedenih bez obzira na velicinu ekrana a 4.3" inch taman

13 godina
neaktivan

Ima li itko bilo kakvog iskustva s NGM mobitelima poput novijih modela Legend 2 ili Infinity?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
miroban kaže...

Ima li itko bilo kakvog iskustva s NGM mobitelima poput novijih modela Legend 2 ili Infinity?

Kakav?

17 godina

Ima li bolji mobitel od Gigabyte GSmart Maya M1 u tom cjenovnom rangu (1650kn)?

Triba mi za sestru koja želi što veći ekran i dobru kameru, ali ja joj gledam da ima i dobar hardwere jer želi i fluidan rad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
RePlaY kaže...

Ima li bolji mobitel od Gigabyte GSmart Maya M1 u tom cjenovnom rangu (1650kn)?

Triba mi za sestru koja želi što veći ekran i dobru kameru, ali ja joj gledam da ima i dobar hardwere jer želi i fluidan rad.

Ako moze s njuskala optimus 4x se nade za 200kn vise. To se dosta vise isplati od gigabytea.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5
17 godina
gamer34 kaže...

Ako moze s njuskala optimus 4x se nade za 200kn vise. To se dosta vise isplati od gigabytea.

Nebi polovni, a novi su koliko vidim oko 2100 -2200kn šta joj je malo puno.

13 godina
neaktivan
VILLA18900 kaže...
miroban kaže...

Kakav?

Evo linkova ako nije jasno:

Infinity

Legend 2

12 godina
neaktivan
miroban kaže...
VILLA18900 kaže...
miroban kaže...

Kakav?

Evo linkova ako nije jasno:

Infinity

Legend 2

Neisplati se jer za te novce se nade puno bolji poput lg,sony ili htc a ovi su kineski i nemaju pravi quad core nego puno slabiji od uobicajenih

13 godina
neaktivan

U zadnjem BUG-u je bila recenzija navedenih mobitela i prilično su ih nahvalili, samo ne mogu naći nikoga tko ga koristi barem neko vrijeme pa da čujem mišljenje. Uostalom, HTC je tajvanac pa je ok, tako da kinez ne mora nužno biti deklariran kao loš. Btw, hvala na odgovoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.7.2013 23:36 (miroban).

0 0 hvala 0
14 godina
Nije problem gdje je uredaj napravljen jer su prakticki svi iz kine ali je bitno kako je dizajniran.
12 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Nije problem gdje je uredaj napravljen jer su prakticki svi iz kine ali je bitno kako je dizajniran.

Svi su napravljeni u kini al nisu dijelovi iz kine

16 godina
neaktivan

Šta kažete, jel ovo prava garancija ?

http://www.njuskalo.hr/blackberry/blackberry-q10-oglas-8731891

Čini mi se mala cijena nekako..jel moguće to provjeriti nekako ?

Da sam normalan, poludio bi
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Šta kažete, jel ovo prava garancija ?

http://www.njuskalo.hr/blackberry/blackberry-q10-oglas-8731891

Čini mi se mala cijena nekako..jel moguće to provjeriti nekako ?

Prava je al provjeri onih 15 brojeva jel se podudara s onim u mobitelu ako da onda je u redu

16 godina
neaktivan

Stvar je u tome da jamstvo ne vrijedi bez računa...Zvao sam čovjeka i kaže da ne može naći račun, znači da je neka muljaža vjerojatno

Da sam normalan, poludio bi
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 17:36 (Hanter).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hanter kaže...

Stvar je u tome da jamstvo ne vrijedi bez računa...Zvao sam čovjeka i kaže da ne može naći račun, znači da je neka muljaža vjerojatno

Ne bih rekao da je muljaza, cijena je tu negdje ne vrijedi taj mob nista vise. I vrijedi gara uz listic samo, znam iz iskustva ali nazovi servis za svaki slucaj ako vec nisi.

12 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Neznam odakle ti to al nosio sam sto puta na popravak mobitel i netreba racun jer imaju u racunalu 

14 godina
VILLA18900 kaže...
Hanter kaže...

Neznam odakle ti to al nosio sam sto puta na popravak mobitel i netreba racun jer imaju u racunalu

Meni za HTC One X ništa osim IMEI-a ne treba.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
12 godina
neaktivan

Želio bih kupit smartphone do 1500 kn polovni. Sviđa mi se Lg optimus L7 i Sony xperia U . Ima netko kakvog iskustva i dali mi može preporučit sličan mobitel?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Želio bih kupit smartphone do 1500 kn polovni. Sviđa mi se Lg optimus L7 i Sony xperia U . Ima netko kakvog iskustva i dali mi može preporučit sličan mobitel?

Galaxy s2,EVO 3D

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.7.2013 20:49 (Intelovac123).
14 godina

s2 definitivno a mozda i nades lg 4x

Moj PC  
3 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Koju biste mi xperiu preporučili za taj iznos?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Koju biste mi xperiu preporučili za taj iznos?

Xperia P ili xperia S

12 godina
neaktivan
asus nexus kaže...

Moj brat ima l7 i steka ko lud,uzas kaze

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice