- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hvala svima na odgovorima.
Sutra idem sestri po polovni HTC One x bijeli model, 16gb, star mjesec dana. Mozete mi reci samo na sto da pripazim prilikom kupnje ? Covjek je stavio original sliku na njuskalo, ali nekako mi je papir sto ide na kutiju, pogledajte rub tog papira, malo je crn..Kao da se mnogo diralo po njemu (unutra, van)...
Uglavnom, kaze da je kupljen preko firme prije mjesec dana, koristen je svega par puta, da ga malo isproba. Ima original racun i garanciju..
Oprostite, ako vas gnjavim, ali vec sam se ja par puta opekao, sada ne zelim sestri kupiti nesto pa da ima kasnije problema...
Evo slike koju je objavio i oznacit cu to mjesto gdje je potamnjeno..
Evo meni ponude opet za razmjenu.
iPhone 4S za Xperiu S, iPhone star 9 mjeseci, 3 mjeseca garancije, torbica, dock, svi kablovi, kutija, papiri...
Xperia mi je oke, ali mi je mrvicu prevelika postala, i stalno mi bježi iz ruke kad je glatka jako. I one tipke
kapacitivne mi več dižu tlak -.-
Dali da mjenjam ? Mislim da bi iPhone 4S bolje držao cijenu kad bi ga prodavao za cca pola godine godinu nego
Xperia...
Šta kažete?
15 | Da |
---|---|
5 | Ne |
Zamijeni.. ;)
@Karlovac_047 Provjeriš stanje, jamstvo, račun ako sve štima nema problema, a čini mi se na slici da je sve ok.. To što je papir (omot) crn nema nikakve veze.
Ne vidim kakve veze ima to što je papir malo pocrnio ?
To ne znači da je nekakav problem s mobitelom.
Uostalom, možda je nekakva sjena ili nešto sl.
IMO, bitan ti je mobitel, a ne papir na kutiji.
Kad dođeš kod čovjeka, upali mobitel.
Malo se igraj s ekranom i vidi dal ima kakvih prelijevanja boja ili nešto sl (neke serije su imaletaj problem, ali ovaj ne bi trebao).
Također bi bilo dobro, ako igdje možeš isprobat wifi (također, neke serije su imale problem).
Baci oko i na koje mreže radi uređaj (ako je rekao da je otključan ili nešto, pa da ne bi bio zaxeb).
I ono najbitnije, kad več uzimaš sesti poklon, baci oko da nema kakvih friževa ili nekih tragova korištenja (bar bi ja tako postupio).
Naravno, račun/jamstvo, baci oko na IMEI na uređaju i usporedi ga s onim na kutiji/računu.
Ne vidim kakve veze ima to što je papir malo pocrnio ?
To ne znači da je nekakav problem s mobitelom.
Uostalom, možda je nekakva sjena ili nešto sl.
IMO, bitan ti je mobitel, a ne papir na kutiji.
Kad dođeš kod čovjeka, upali mobitel.
Malo se igraj s ekranom i vidi dal ima kakvih prelijevanja boja ili nešto sl (neke serije su imaletaj problem, ali ovaj ne bi trebao).
Također bi bilo dobro, ako igdje možeš isprobat wifi (također, neke serije su imale problem).
Baci oko i na koje mreže radi uređaj (ako je rekao da je otključan ili nešto, pa da ne bi bio zaxeb).
I ono najbitnije, kad več uzimaš sesti poklon, baci oko da nema kakvih friževa ili nekih tragova korištenja (bar bi ja tako postupio).
Naravno, račun/jamstvo, baci oko na IMEI na uređaju i usporedi ga s onim na kutiji/računu.
Hvala..Ma nedavno sam skoro prevaren za iphone 4, ali sam primjetio gresku. Pa me zanimalo da li ovaj model ima kakvih mana, pa da pripazim...A pitao sam radi kutije, da nebi kasnije bilo, nisam znao hehe..
Obratiti cu pozornost na sve sto si naveo.
ja bi ga pito za ime i prezime, just in case.
ja uvijek pogledam osobnu od covjeka te zapisem ime i prezime tako da znam ako me zahebe. a i mene su ljudi to znali trazit.
Šta mislite, jeli se isplati mjenjat HTC 8S,star za 2 mj,za Iphone 4?
Šta mislite, jeli se isplati mjenjat HTC 8S,star za 2 mj,za Iphone 4?
Ako ti je WP8 dosadio i mislis da ce ti iOS biti bolji, razmjeni se. Jer ne znam kojim cudom, ali iPhone 4 je jos skuplji po oglasnicima od Htc koji je star par mjeseci i ima 2 god garanciju, a iphone 4 je star 2 i pol godine i nemas garanciju, osim onih novijih od 8gb.
N9 ima Meego koji je klasa za sebe a po brzini i doživljaju uz bok ios-u a iznad androida, iz prve ruke a i iz većine reviewa po netu...
Jedino pravilo koje imam je da ne šaljem lovu prije ako kupujem poštom, već pouzećem...ako stvar ne valja da mogu izbjeći gubitak love.
Priča ti ne drži vodu jer poštar ne dozvoljava da provjeriš sadržaj pošiljke pa da onda platiš. Jedino možda da primiš paket u ruke pa ako je sumnjiv ne preuzimaš i ne plaćaš.
Jedino pravilo koje imam je da ne šaljem lovu prije ako kupujem poštom, već pouzećem...ako stvar ne valja da mogu izbjeći gubitak love.
Priča ti ne drži vodu jer poštar ne dozvoljava da provjeriš sadržaj pošiljke pa da onda platiš. Jedino možda da primiš paket u ruke pa ako je sumnjiv ne preuzimaš i ne plaćaš.
Overseas po novom dopušta
Vec par dana razmisljam da svoj s2 mijenjam za 4s. Zamijeniti?
12 | da |
---|---|
18 | ne |
Koja je baza s ovim prestigio mobitelima? imaju dobre komponente ali ima li itko iskustvo s njima valja li to išta???
Koja je baza s ovim prestigio mobitelima? imaju dobre komponente ali ima li itko iskustvo s njima valja li to išta???
Sestra ima 4040. Za te novce sasvim dobar mobitel. Bio sam se igrao njime malo.
Sestra ima 4300, tata 4500, oba su odlična i oboje su veoma zadovoljni
Malo offtopic. Ovo je pomoć pri odabiru mobitela, a ja bih dodao - izvan T-mobilea. Jesam li ja lud ili su im tarife, i ponuda za mlade, sve gore?!
+ Sad nema ni ovih manjih mobitela tipa galaxy mini 2 za siću.
Dali mi se isplati prodati Xperiu SL i nabaviti Xperiu T? SL radi bez greske i mob je stvarno odlican, ali bijela boja se brzo zmaze. Pa bi kupio crnu T. Zanima me dali je T osjetljivo "bolja" ili su to prakticki isti mobiteli.
Zapalio sam se za SE live with walkman, uzeo bi preko oglasnika za 600-700kn
Jel ima nešto bolje za te novce?
Strasnooo...Sada zovem covjeka da se dogovorimo gdje cemo se naci i kaze mi da je prodao malo prije HTC One X. A jos mi je obecao da mi ga je rezervirao do cetvrtka.
info svim preporučivačima, kad neko pita za polovni uređaj do 1000 kuna. Cijena Optimus 2X-a je pala na 1000kn. Evo ode polovnih koliko oćeš. Specke
Po svemu je bolji od blade-a i g300. dual core. kamera 8mpx sa blijeskalicom, puuuno bolja xda podrška itd..
je li to reklama? :-)
je li to reklama? :-)
Zašto bi bila reklama? Nemam taj uređaj, a i da imam ne bi ga prodavao jer je to predobar uređaj za tu cijenu da se prodaje.
Haj,
trebam novi mobitel, naime nisam još nikada imao mobitel sa tač skrin tehnologijom, i zanima me koji mobitel da si kupim? Imam neke jako bitne uvijete koje mobitel mora ispunjavati, a ima toliko mobitela a ja ne znam ništa o nijednom.
1. Da je baterija kvalitetna i traje bar 3 dana normalnog korištenja.
2. da tač skrin nije sheban
3. da je malo izdržljiviji po pitanju ispadanja
4. da ima kameru 5mpx pa naviše i da su slike kvalitetne
5. 2000kuna uz neku tarifu.. tipa extra total plus s/m, oni tamo imaju puno mobitela a ja ne znam kakav je koji i šta radi
6. da mogu instalirat skajp na njega i programe za uljepšavanje fotografija i igrice.. i da je brz software da ne šteka i ne zaje...
7. šta da radim šta? ;)
Haj,
trebam novi mobitel, naime nisam još nikada imao mobitel sa tač skrin tehnologijom, i zanima me koji mobitel da si kupim? Imam neke jako bitne uvijete koje mobitel mora ispunjavati, a ima toliko mobitela a ja ne znam ništa o nijednom.
5. 2000kuna uz neku tarifu.. tipa extra total plus s/m, oni tamo imaju puno mobitela a ja ne znam kakav je koji i šta radi
6. da mogu instalirat skajp na njega i programe za uljepšavanje fotografija i igrice.. i da je brz software da ne šteka i ne zaje...
7. šta da radim šta? ;)
1. to ne postoji
2. nije nijedan sheban
3. ovisi imas li srece, svi se mogu shebat od provg pada a nemoraju nikad
4. svi imaju 5 i vise, a sad kvaliteta ovisi i o cijeni uredaja.
5. da se nac odlicnih modela, neznam sad tocno, ali pogledaj kolko dode xperia z u extra total plus m
6. moze svaki
Ekipa ce ti odgovorit na ostalo, a ja samo da ti velim da se mozes oprostiti sa stavkom 1.
Vidim da imas 2k kuna kesa i jos pretplata. Tu ti ulazi mob srednje ili visoke klase, a na takvima ce ti baterija durati max 2 dana i to ako ga neces silovati.
1. Baterije ne traju tako dugo
3. Mobiteli su kao staklo pri ispadanju :-D
5. Nema tarife total s+ više.....
6. Za skype ti treba prednja kamera.
Moraš malo doraditi želje :-D
Haj,
7. šta da radim šta? ;)
1. to ne postoji
2. nije nijedan sheban
3. ovisi imas li srece, svi se mogu shebat od provg pada a nemoraju nikad
4. svi imaju 5 i vise, a sad kvaliteta ovisi i o cijeni uredaja.
5. da se nac odlicnih modela, neznam sad tocno, ali pogledaj kolko dode xperia z u extra total plus m
6. moze svaki
sorry postoji..
meni na wildfire S-u traje baterija po 3 dana (originalna) sa koristenjem Wi-Fi