- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me da li se isplati mjenjati HTC 8s za iPhone 4 32gb, otkljucan na sve mreze i u odlicnom stanju ?
Pitam iz razloga jer mi je WP8 uzasan, ne mogu se nikako naviknuti na njega. Jos covjek trazi sitnu moju doplatu od 200kn. Moze pomoc, jer bi to sutra treba obaviti...
Zamijeni ga .naravno da se isplati
Zanima me da li se isplati mjenjati HTC 8s za iPhone 4 32gb, otkljucan na sve mreze i u odlicnom stanju ?
Pitam iz razloga jer mi je WP8 uzasan, ne mogu se nikako naviknuti na njega. Jos covjek trazi sitnu moju doplatu od 200kn. Moze pomoc, jer bi to sutra treba obaviti...
odmah to mjenjaj...nudi ti uredjaj koji je prije 2 god bio top model u zamjenu za nedovrseni entry level...
Imao sam ga prije i ok mi je. Nisam neki fanboy iOS ili androida.. Bitna mi je samo kvaliteta uređaja. Jer znamo da mu je sigurno istekla garancija posto je tvornicki otkljucan na sve mreze...A znam da se iPhone 4 skoro pa ni ne kvari kao ostali uređaji.. Vazno mi je samo da ne gubim u na svom htc-u.. A cijena mu je oko 1200 kn na njuski...
Po cemu je 8s poluproizvod ?
Pročitaj na forumu sadržaj teme; "HTC 8S" i o kakvim sve problemima se susreću i govore, pa će ti sve biti jasno, hoćeš od male interne memorije, preko slabog marketa, pa do nemogućnosti normalne ili lagane sinkronizacije, sa skoro svim što danas postoji
!!!!
Je si zadovoljan sa navedenim
?!?!
Ekipa treba mi prijedlog za mobitel do 2000 kn. Najviše me nekako privlači Nokia Lumia 800 (pogotovo bijela koja je k'o bombončić
) koja se na njuškalu može naći za te novce. Iako sam već ranije pitao pa nisam dobio konkretan odgovor, ponovit ću- ima li netko Lumiu 800 da mi napiše par dojmova? Imate li kakav drugi prijedlog?
Pročitaj na forumu sadržaj teme; "HTC 8S" i o kakvim sve problemima se susreću i govore, pa će ti sve biti jasno, hoćeš od male interne memorije, preko slabog marketa, pa do nemogućnosti normalne ili lagane sinkronizacije, sa skoro svim što danas postoji
!!!!
Je si zadovoljan sa navedenim
?!?!
Imam 8s pa mi nije jasno o cem pricaju ..............
4gb interne memorije premalo, naravno, ima SD do 32gb kom treba ...
Market nije takav samo za 8s, vec opcenito za win phone, meni osobno ima apsolutno sve kaj trebam ...
Lagana sinkronizacija ? lol, kud ces bolje od skydrivea koji automatski sve snimano snima na tvoj account na racunalu ? ne moras niti spajat kablom, a i ak spajas kablom meni cita 8s kao mass storage i samo copy-paste ..
Znaci, nisam zadovoljan s navedenim 
Imam 8s pa mi nije jasno o cem pricaju ..............
4gb interne memorije premalo, naravno, ima SD do 32gb kom treba ...
Market nije takav samo za 8s, vec opcenito za win phone, meni osobno ima apsolutno sve kaj trebam ...
Lagana sinkronizacija ? lol, kud ces bolje od skydrivea koji automatski sve snimano snima na tvoj account na racunalu ? ne moras niti spajat kablom, a i ak spajas kablom meni cita 8s kao mass storage i samo copy-paste ..
Znaci, nisam zadovoljan s navedenim 
Ja sam ga imao 5 dana. Premalo interne memorije i retardirana nemogućnost instaliranja aplikacija na sd karticu. Staviš si navigaciju i još dvi aplikacije i zajedno sa sustavom sve si izubio memorije.. Također nakon update-a mistično nestalo interne memorije i mistični leakovi radne memorije koje ima premalo. Definitivno se isplati uzet iphone 4 u zamjenu za htc 8s, iako je sivi 8s definitivno nešto najljepše što sam u ruci držao.
Vidim da ste puni informacija pa molim malu pomoć.. Sad imam Galaxy GT-I5800 koji mi je dosadio već.( dogurao do 4.1.1) Uzeo bi na pretplatu u Tele2 i jedino što mi je zapelo za oko su HTC One X i LG Optimus 4x. Zanima me koji je bolji po vašem mišljenju? ekran i to mi je najbitnije..kamera mi nije bitna. Po recenzijama hvale oba moba i to mi je najgore..ne želim ni čitat to. Svaki komentar dobrodošao. TNX
A sta je sa HOX+? Bolji je od oba dva.
Nisam ga našao u ponudi a i ne mislim pola plaće izdvojit za mob.. Znam da je bolji ali..
OK, ja sam te samo htel rijesiti nedoumice.
Ipak nista od zamjene za iPhone 4.. Procitajte moje iskustvo sa prodavacem!
Ipak nista od zamjene za iPhone 4.. Procitajte moje iskustvo sa prodavacem!
http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/prevencija-protiv-prevaranata-oglasi-p--o/159462.aspx?page=7&jumpto=3539188&sort=asc&view=flat
uf dobro da si skužio to
ipak je predobro zvucalo da bi bilo istinito...steta
Ma znao sam odmah da nesto ne stima, cim se i malo boja pocela preljevati, jer prije kada sam imao iPhone 4, znao sam stisnuti bas jako po ekranu i nema sanse da se prelije boja kao i kod drugih mobitela...
Ali, najbolje je to sta kada bi otisli na bijelu podlogu (primjer: sms) i tocno bi vidjeli pri dnu ekrana, kao da je netko jako pritisnuo na to mjesto i tako je ekran ostao. Meni je prvo bilo cudno jer je ekran doslovno bio plastican, stisnes ga i on propadne..Valjda je tako i on stisnuo na tom djelu i tocno se vidi fleka kako touch dodiruje lcd ispod..
Ali ne, moras biti stvarno toliki su*ak i reci, da je sa mobitelom sve u redu i da nikada nije bio na servisu. Hmm, ali ja te nisam ni pitao za servis, a ti mi odmah spomenes da nije bio na servisu. Ma ne muci mene toliko za gorivo i cestarinu sto sam izdvojio, ali su me oci ubile od Jastrebarskog do Zagreba. Cesta je katastrofa...Ali jos zalosnije je sto ce netko kupiti taj mobitel i on ce mu ga sigurno poslati postom...Pa se ti kasnije je*i.
Toliko o postenim prodavacima sa njuskala..Sada se morate spremiti dobro i kada kupujete u 4 oka, odnosno u 6, jer je on poveo jos jednog frajera, jer je valjda mislio da cu ja njega zaje*ati...
Ma znao sam odmah da nesto ne stima, cim se i malo boja pocela preljevati, jer prije kada sam imao iPhone 4, znao sam stisnuti bas jako po ekranu i nema sanse da se prelije boja kao i kod drugih mobitela...
Ali, najbolje je to sta kada bi otisli na bijelu podlogu (primjer: sms) i tocno bi vidjeli pri dnu ekrana, kao da je netko jako pritisnuo na to mjesto i tako je ekran ostao. Meni je prvo bilo cudno jer je ekran doslovno bio plastican, stisnes ga i on propadne..Valjda je tako i on stisnuo na tom djelu i tocno se vidi fleka kako touch dodiruje lcd ispod..
Ali ne, moras biti stvarno toliki su*ak i reci, da je sa mobitelom sve u redu i da nikada nije bio na servisu. Hmm, ali ja te nisam ni pitao za servis, a ti mi odmah spomenes da nije bio na servisu. Ma ne muci mene toliko za gorivo i cestarinu sto sam izdvojio, ali su me oci ubile od Jastrebarskog do Zagreba. Cesta je katastrofa...Ali jos zalosnije je sto ce netko kupiti taj mobitel i on ce mu ga sigurno poslati postom...Pa se ti kasnije je*i.
Toliko o postenim prodavacima sa njuskala..Sada se morate spremiti dobro i kada kupujete u 4 oka, odnosno u 6, jer je on poveo jos jednog frajera, jer je valjda mislio da cu ja njega zaje*ati...
to da mu ti nebi mozda ukrao taj vrijedan ocuvani mobitel. neznam samo sto je on razmisljao kad je to iso radit, sto da se to nece vidit, da ces ti rec ma ne smeta meni sto je ekran u totalnom ku*cu uzet cu ja to i jos ti i nadoplatit za to govno.
Meni isto fakat nejdu u glavu decki kaj dolaze u grupama po dvoje ..
Pa covjece, osjecam se ko da sam nesto ukrao, a da ne govorim da dolaze nabrijani oboje ko da cemo se tuc 
Seljaci, seljaci ......
Ma njuskalo sam jucer prekrizio. Rađe cu dati nesto vise love i uzeti predmet iz trgovine i necu se toliko zivcirati. Ma neka on vodi i desetoricu ako treba, ja jos nikada nisam nikoga zahebao niti necu jer to mi nije ni pocetku pameti. Ali nekim ljudima je to u interesu raditi pa ako prođe, prođe, je*e mu se za posljedice. Toliko od mene. Imam srecu, sto nisam ostao bez cca 1300kn skoro.
Pa pripazite ako budete nesto preko njuskala uzimali.
Znaci imao sam plan uzeti htc one sad kad dode u vipa ali on nece doc sad nego tek sljedeci ili za dva mjeseca
Tako da imam problem jer glupo mi je uzimat mobitel prosle sezone znaci I jacini I sve kad sljedeci mjesec dolazi bolji po istoj cijeni
Pa ovo je bio moj plan uzmem neki mobitel u vipu koristit mjesec dana ili onda prodam I uzmem htc one/xperia z/sgs4
Ali pitanje je koji je mobitel najisplativije uzet?
Moje pitanje za koji mobitel iz vipa mogu dobit najvise para za nekih mjesec dva
Svi mobiteli dolaze u obizr... Jedino mozda nebi bas sgn2 jer skupa je i u tarifama al svejedno...
Znaci tri mobitela koji se mogu za najvise prodat iz vipa
[URL=http://www.neobux.com/?r=Kelster][IMG]http://images.neobux.com/imagens/banner9.gif[/IMG][/URL]
Ma njuskalo sam jucer prekrizio. Rađe cu dati nesto vise love i uzeti predmet iz trgovine i necu se toliko zivcirati. Ma neka on vodi i desetoricu ako treba, ja jos nikada nisam nikoga zahebao niti necu jer to mi nije ni pocetku pameti. Ali nekim ljudima je to u interesu raditi pa ako prođe, prođe, je*e mu se za posljedice. Toliko od mene. Imam srecu, sto nisam ostao bez cca 1300kn skoro.
Pa pripazite ako budete nesto preko njuskala uzimali.
Kupovao sam i prodavao preko oglasnika...njuškalo, plavi, bug, pcekspert...nikad niti jedno loše iskustvo.
Najviše sam radio primopredaju osobno, gdje možeš isprobati stvari, ali sam slao i primao poštom. Jedino pravilo koje imam je da ne šaljem lovu prije ako kupujem poštom, već pouzećem...ako stvar ne valja da mogu izbjeći gubitak love.
Jedino što nije bilo po dogovoru je kad sam kupovao CPU od nekog klinca iz Rijeke. Dogovorimo se da kupujem CPU, rabljeni, ali ispravan, plaćanje pouzećem, on plaća poštarinu, s obzirom da sam ga preplatio barem 100-150 kn, ali nisam imao izbora jer je jedini bio koji se prodavao za moju matičnu, a nisam htio mijenjati cijeli komp.
Dođem na poštu podići CPU, a lik naznačio da ja plaćam poštarinu. Nazvao sam ga i rekao da mu neću u inat preuzeti, nek mu ga vrate i naplate 2 poštarine. Lik se ispričao, tražio br računa i uplatio poštarinu na račun...
Po čem je ovo predobro?! Pa za te pare, a i manje se nađe 4S
Po čem je ovo predobro?! Pa za te pare, a i manje se nađe 4S
O čemu sad ti, bila je zamjena htc 8s za iphone 4 crni 32GB uz nadoplatu od 200 kuna. Samo je tip cigan i kupio je sa njuškala razbijeni iphone 4, kupio najjadnije kinesko staklo zavidao ga i pokušao uvalit kolegi.
Zašto ne pričekaš jednostavno taj mjesec?
Samo me nemojte napast sada i pocet govorit da su tarife glupe i pocet pametovat nesto molim vas
Ugovor se mora potpisat do 31.3 da bi tarifa ostala u 50%
Jedini razlog zasto se potpisuje do kraja mjeseca...
nisam još, kasnije budem :D
275 eura košta(uređaj 260+poštarina 5-6, memoriska od 16gb) , nije nov i ima malu ogrebotinu na vrhu, dolazi i sa slušalicama, samo mislim da je 275 eura malo previše, lik ga prodaje jer je kupi sgs2, koji btw košta 230 eura (ebay)
imam trenutno iP3Gs i u koma je stanju xd
šta vi kažete, koji je najbolji (od ponuđenih) u smislu uloženo dobijeno xd
| 17 | Samsung Galaxy SII, 230 eura |
|---|---|
| 2 | HTC Sensation XE, 275 eura |
| 1 | iPhone 4, 275 eura |
Znaci imao sam plan uzeti htc one sad kad dode u vipa ali on nece doc sad nego tek sljedeci ili za dva mjeseca
Tako da imam problem jer glupo mi je uzimat mobitel prosle sezone znaci I jacini I sve kad sljedeci mjesec dolazi bolji po istoj cijeni
Pa ovo je bio moj plan uzmem neki mobitel u vipu koristit mjesec dana ili onda prodam I uzmem htc one/xperia z/sgs4
Ali pitanje je koji je mobitel najisplativije uzet?
Moje pitanje za koji mobitel iz vipa mogu dobit najvise para za nekih mjesec dva
Svi mobiteli dolaze u obizr... Jedino mozda nebi bas sgn2 jer skupa je i u tarifama al svejedno...
Znaci tri mobitela koji se mogu za najvise prodat iz vipa
B U M P
Evo da vas obavijestim! Rijesio sam se HTC 8s-a i doplatio 500kn i dobio odlican iphone 4S koji je otkljucan na sve mreze, jedino sto nije imao covjek slusalice. A najbolje je to sta je iz Karlovca, pa smo se nasli u roku od 5minuta. Imao je i obicnu cetvorku, ali mi je rekao da je ogrebana prije nego sta smo dosli, ali kada smo se nasli, ali nije uopce bila toliko ogrebana. Ali vise me privukao 4s.
Hvala svima 
Pozdrav ! Zanima koji je najbolji odabir : prva dva su nova, a treći star 1,5 god.
Hvala.
| 13 | Huawei G300 - 1000kn |
|---|---|
| 6 | ZTE Blade III - 900kn |
| 3 | Iphone 3GS - 800kn |