Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.045
|
čitano: 12.543.920
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela

Ako želiš neupotrebljivi uređaj da. (CDMA)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:56 (Mitsuoka).
16 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Jeli se zna što o izlasku HTC 8s, koji bi trebao biti jeftiniji od 8x, prije nego kupim Lumiu 800? 8x mi je preskup.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
alankish kaže...

Jeli se zna što o izlasku HTC 8s, koji bi trebao biti jeftiniji od 8x, prije nego kupim Lumiu 800? 8x mi je preskup.

Nemoj kupovati Lumiu sačekaj malo.

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
16 godina
odjavljen
Intelovac123 kaže...

Nemoj kupovati Lumiu sačekaj malo.

Najvjerojatnije i budem. Nekako mi je ta Lumia zapala za oko. Nije valjda toliko loša. Koristio si?

16 godina
neaktivan

Ma glupo ti je ić na WP7.5-7.8 ako izlaze novi jeftiniji uređaji. U VIP-a ti 800 košta kao i 8X tako da... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Ma glupo ti je ić na WP7.5-7.8 ako izlaze novi jeftiniji uređaji. U VIP-a ti 800 košta kao i 8X tako da... 

Tarifa 222 maksimalno :)

16 godina
neaktivan

Pa za nju i govorim. 800 je na 222 tarifi 2099kn.

16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Pa za nju i govorim. 800 je na 222 tarifi 2099kn.

Znam, preskupo mi je to, mislim da san negdje spomenuo da maksimalno 1000 kn želim izdvojiti za uređaj.

16 godina
neaktivan
alankish kaže...

Znam, preskupo mi je to, mislim da san negdje spomenuo da maksimalno 1000 kn želim izdvojiti za uređaj.

Cek, al onda ne kuzim kako namjeravas 800 uzet?

16 godina
odjavljen
Mitsuoka kaže...

Cek, al onda ne kuzim kako namjeravas 800 uzet?

Pardon, solucija da pređem s brojem u T-Mobile mrežu. Plus 50% niža mjesečna naknada prvih 12 mjeseci. Istu ponudu ima i Vip, samo nemogu dočekat 8s, a kod njih 50% promocija vrijedi do 31.12. ove godine. Ništa, za sada još čekam.

13 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Ako želiš neupotrebljivi uređaj da. (CDMA)

Nakon puno googlanja skuzio sam ovo:Vip i još neke mreže podržavaju HSDPA što podržava i Epic 4G {#}

14 godina
neaktivan

Koji je najbolji ?

2 Sony Xperia T
1 Sony Xperia S
14 HTC one X
1 iphone 4S

0 0 hvala 0
14 godina

Evo odlucio uzet SGS3.Zanima me kolko bi ja placao tu revoluciju u tele 2.Jel placam 135 kn ili 150 kn mjesecno, ili sve zajedno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
dustY kaže...

Evo odlucio uzet SGS3.Zanima me kolko bi ja placao tu revoluciju u tele 2.Jel placam 135 kn ili 150 kn mjesecno, ili sve zajedno?

Ja mislim zajedno

14 godina
neaktivan
Može mala pomoć trebao bi mobitel do 600 kn, kao neki pametni ako može, ali bitno da ima sve funkcije za te pare ? Znam da je malo novaca al za 2 brata je tako da teško. Ugl maximum je 600 kn . Hvala :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Marko5552 kaže...
Može mala pomoć trebao bi mobitel do 600 kn, kao neki pametni ako može, ali bitno da ima sve funkcije za te pare ? Znam da je malo novaca al za 2 brata je tako da teško. Ugl maximum je 600 kn . Hvala :)

Rabljeni/novi ?

16 godina
neaktivan
dustY kaže...

sve zajedno 285kn plus 10kn radijske plus sta potrosis izvan tarife

CARPE DIEM
13 godina
neaktivan

Pozdrav..Koji mobitel mi možete preporučit da ima tipke(nezelim touch) i da ima wi-fi?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Pozdrav..Koji mobitel mi možete preporučit da ima tipke(nezelim touch) i da ima wi-fi?

Imas ih puno,,Nokia(Asha),puno Blackerrya...

13 godina
neaktivan

Di mogu kupit nokiu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
punk94 kaže...

Di mogu kupit nokiu?

Tmobile,tele2...

14 godina
neaktivan

evo kako radu 3D igre na 4" ekranu tele2fona 

0 0 hvala 0
15 godina

Evo sve piše u glasanju, da je ista cijena uzeo bih 8x, ali ovako... Ne znam, prevelika mi je razlika u cijeni.. Obadva su nova, sa garancijom..

2 HTC 8X za 3300kn
21 HTC One X za 2400kn
Winter is coming...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

:(

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 21:40 (simeparanoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo dvoumim se izmedu ova dva mobitela galaxy ace ili xperia miro pa sta vi misliti koji je bolji i sta bi vi uzeli ? 

Ili čak sam sad naišao na ovo čudo http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-oglas-6530482 znam da je kopija al bilo je tu negdje na forumu da i nije tako loša,naravno najprije bi ju probao i sve to pa eto!

12 Sony Xperia miro
2 Samsung Galaxy Ace
0 Samsung Galaxy s3 kopija
Soccer <3
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 10:28 (GTR bs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, zanima me koji je naisplativiji smartphone do 1500 kn.

Bitno je da ima velik ekran(4+ inca),wifi,bluetooth,dobru kameru (5 MP navise) i da ima android.

Nije bitno dal je polovan ili nov makar preferiram novo...

Mobitel bi koristio za razgovore,poruke,facebook,surfanje i ponekad za neku igru.

Za oko su mi zapeli neki Prestigio Multiphone 4040 i Sony Xperia Arc (polovan ofc).

Što vi predlažete?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gamer 2138 kaže...

Bitno je da ima velik ekran(4+ inca),wifi,bluetooth,dobru kameru (5 MP navise) i da ima android.

Mobitel bi koristio za razgovore,poruke,facebook,surfanje i ponekad za neku igru.

Za oko su mi zapeli neki Prestigio Multiphone 4040 i Sony Xperia Arc (polovan ofc).

Što vi predlažete?

Hvala!

LG L7

ima se, meže se
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:36 (redikulx).
16 godina
gamer 2138 kaže...

Što vi predlažete?

Hvala!

Sony Xperia Arc definitivno. Imao sam taj mob do prije par dana i odličan je. Jedini stvarni nedostatak ti je mala interna memorija, sve ostalo je pre dobro i po meni neusporedivo sa Prestigiom, ali naravno to je moje mišljenje. Dobar bi ti bio još Huawei Ascend G300 kojeg imašnovog u bonbonu za 1300kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.12.2012 13:40 (MasterOfDisaster).
13 godina
GTR bs kaže...

Ili čak sam sad naišao na ovo čudo http://www.njuskalo.hr/samsung-galaxy/samsung-galaxy-s3-oglas-6530482 znam da je kopija al bilo je tu negdje na forumu da i nije tako loša,naravno najprije bi ju probao i sve to pa eto!

Ovo je smece od mobitela i ne vrijedi polovicu tu cijene, ako vec mislis uzimati kopiju preporucujem ti da odes na stranicu www.fastcardtech.com gdje se da naci za 1000kn odlicnih kopija sa 6577 chipom odnosno dvojezgrenim 1ghz procesorom, 512MB RAMa (za stotinjak kn vise ima ih i sa 1GB RAMa) itd...  Ako se odlucis tamo za kupovinu posaljes im poruku da ti posalju sa singapure postom jer dolazi u roku 15dana dok sa china postom nekad dodje u roku 15 a nekad dodje za dva mjeseca :) Postarina je u vecini slucajeva besplatna a ako nije placa se 25usd.

Za uvoz mobitela nema nikakvih carina i dozvola, samo 25% PDV.

Pozdrav {#}

13 godina
neaktivan

hitno molim vise misljenja, dali da uzmem miro ili zte blade 3???

ima se, meže se
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice