molio bih pomoć oko par pitanja, vlasnik sam htc desire (uzgred vrlo sam zadovoljan mobitelom, sve pohvale)
kada sam memorirao brojeve u telefon memorirao sam ih kao "people" a imao sam i opciju da ih povežem s google accountom.
kako sam sve memorirao kao "people" nikako nigdje ne mogu naći nikakvu opciju da te brojeve negdje presnimim kao backup, na neko računalo ili bilo gdje, jer nedaj bože izgubim li mobitel bit ću u velikim problemima
znači kako napravim backup telefonskih brojeva na drugi uređaj ili računalo...na koji način, nikako da nađem bilo što oko toga pa bi mi pomoć vrlo dobro došla :)
drugo pitanje je kako se presnimi sd kartica..koristim onu od 4 GB koja je došla s uređajem, što ako kupim veću ? ima li način da napravim presnimavanje cijele sd kartice na novu veću ?
treće, nakon što smo dobili android 2.2 da li moram mijenjati što u postavkama kamere da dobijem bolju sliku na fotografijama i snimljenim clipovima ?
onda, na koji način instaliram neke igre ili programe koji nisu u ponudi na službenom marketu ? nisam to nikad iskušavao pa me strah da ne zabrljam, računam bolje pitati nego poslije žaliti
ali telefonski brojevi su najveći problem...jednostavno nigdje ne vidim opciju da ih negdje presnimim, napravim backup u slučaju nedaj bože nečega..puno poslovnih kontakata je na njemu, bila bi katastrofa to izgubiti
eto, bio bih vrlo zahvalan na rješenju problema :)